Přejít na obsah

stěračům se nechce stírat, klasická nemoc

reddy

Doporučené příspěvky

Vinca: Jde klasicky špendlíkem, jen než je budeš seřizovat (skoro nikdy se sama nerozladí) tak je demontuj, a hoď na noc do skleničky s nějakým kuchyňským sajrajtem proti vodnímu kameni, pak je opravdu pořádně propláchni čistou vodou a budeš překvapený, že nebyli rozhašený, ale zanesený. Ono se zbytečně neříká, že voda z kohoutku do ostřiků nepatří a nejhorší jsou konve na benzinkách, jsem viděl dokonce i magora co v konvi myl stěrku na skla... Nevím kolik stojí tryska na O1, ale řešil jsem to takhle u Smarta, tam stojí tryska přes litr a slouží bezvadně dodnes už přes rok...

Za "rozhašení" může většinou zanesená tryska.

Sofiel: jsem jednou řešil před cestou a neměl jsem čas, vymontoval jsem stěrače ven, hřídelky vytloukl z pouzder (fakt nešli) smirkem jsem hřídelky o dost ztenčil, dal zpět a nacpal vzniklou vůli bílou vazelínou a stěrače sloužili dalšího 2,5 roku, než jsem octu prodal. Tvé řešení je "čistější" ale obávám se, že bude potřeba minimálně 2-3x do roka mazat.

Upraveno uživatelem Murder
Odkaz ke komentáři

Když tu řešíte pohyb stěračů, tak bych se přidal se svým dotazem - přední mi setřou raz-dva (tam-zpět), ale zadní jede sice plynule, ale tak nějak rozvážně a je slyšet bzučení. Prostě mezi rychlostí předního a zadního je velký rozdíl. Je to normální stav, nebo zadní stěrač naznačuje, že není úplně ok? U Feldy co jsem měl před tím to vzadu stíralo raz-dva, rychlosti vpředu i vzadu v podstatě nastejno. Tak jak?

Radši bych slyšel, že to je ok, že to je daný konstrukčně... B)

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...