Přejít na obsah

*Prodáno* možno smazat.......

Doporučené příspěvky

JAK SI JE UPRAVIL.....NABARVIL SI JE NA ČERVENO ?

ne :palec: koupil jsem modelářskou barvičku Revel,odstín červený zvýrazňovač :palec: zejtra dám foto. ale už jsou vidět :smich: taky jsem objednal emulátor aby moje radio Gamma přehrávalo z MP3 a kabel nečuměl zepředu,bude pěkně schovaný,ale to je blízká budoucnost :palec:,nebudeme předcházet událostem....

PS.kdyby někdo toužil po těch rafičkách z G IV tak se můžem domluvit

Odkaz ke komentáři

objevily se špatné starty,tak se to začlo řešit,...a jelikož forům a lidi na něm,zněj dělají studnu moudrostí,je tu i rada,že je třeba vyčistit sací koš v nádrži, a ejhle po rozebrání jsem našel pěkný humus a taky jak jsou ty ,,dvířka" kus nějakého plastu, ještě čeká výměna palivového fitru a baterky. Z návštěvy u Racemana jsem si odvezl držáček na nápoje pod loketku čímž mu opět děkuji i za nasazení brouka do hlavy......

post-504-1253461709_thumb.jpg

post-504-1253461725_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak kola pomalu mění barvu na stříbrnou,vyměnil jsem palivový čerpadlo. Mé problémy se startem stále přetrvávají,ale když jsem po ránu odpojil konečně to správné čidlo motor naskočil na drnc,zapojil zpátky a zase nic. Takže zejtra koupím nový a uvidíme,snad to bude všechno. Větší změny budou až po novým roce :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

tak dneska jsem zjistil ,že se mi trhla ta matka co je v ramenu a drží šroub stabilizátoru, takže přísští rok dojde k výměně ramen a silonblockuů takže o důvod víc,naštěstí to drží a nemusím to hned řešit,jen už ho prostě nevyšroubuju,...osud....příští rok to bude masakr....

Odkaz ke komentáři

takže díky pirate tdi jsem z zjistil,že patřím do kategorie napálených :palec: se stočenými budíkama svoji octu jsem kupoval se stavem 134000km dle TP byla do roku 2007 v DE, takže tam byl i poslední značkový servis a to se stavem 190531 km pak 2 roky u nás. nějak mě to neštve,...koupil jsem ji myslím dobře,..jinak moc díky pirate tdi za zjištění údajů ....

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
hh, ty upravy to chce :palec:

začal bych, at se v ní cítiš jako doma:

- rameček vypinače světel do barvy spolu i s ostatnimi prvky interiéru .. navod tu někde je, je to izy, jen nakoupiš laky :palec:

- koupit nové logo škoda dopředu/dozadu

- řadička z O2

- nějake pěkne koberečky

PS: střešní okno bych bral :palec:

PS: s tím nickem škodika si věřiš ;-) , viz Škodík

to škodik : kárka moc pěkná, pracuj dál, mě taky čeká spousta práce, ale člověk se alespoň nenudí, co :(

to pointfrost : řadička z O2 ? To jde do OI namontovat? Mám benzínovku, je těžká úprava?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...