Přejít na obsah

*Prodáno* možno smazat.......

Doporučené příspěvky

Ahoj koupil jsem tuhle oktavku, řekněme v horším stavu.Tenhle stav se budu snažit změnit :-) jelikož je to naše rodinný auto takže žádná extravagance či jinak ikdyž....uvidíme.

TTD:

r.v. 11/1999

motor: 81kw typ AHF

stav tacho : jsme v čechách

barva zelená metal

je to typ před faceliftem

výbava: okna zrcátka včetně střešního v elektrice,manuální klimatizace,webasto,zadní sedačky s opětkou a vyhřívané sedačky.

koupil jsem ji za 80tis.

Vyměnil jsem oba čepy v ramenou,olej za SUNUCO 5w40.

Chtěl bych 17" ,předek facelift s optikou xenon,když se zadaří,origo rádio.Mám potrhanou řidičovu sedačku tak i jiný sedačky,folie,trochu snížit,možná taky jiný interiér - mám šedej,atd.A jelikož zatím lozím do auta kufrem jelikož je to jediný zámek co je vidět tak pomalu dávám dohromady díly na přechod na 3 gen. komfortu.Je na tom hodně věcí k udělání.Teď jde na kompletní čištění interiéru. Pomalu bude seriál pokračovat....líbí se mi DTM žehličky :blink: tak možná ten styl a nebo naprostej decent. Ale tyhle blbosti maj zatím čas :-) :-)

Fotky jsou na starých značkách,některý bazarovky,když to bude stát za to dodám další

post-504-1246481998_thumb.jpg

post-504-1246482263_thumb.jpg

Upraveno uživatelem škodik
Odkaz ke komentáři

hh, ty upravy to chce :blink:

začal bych, at se v ní cítiš jako doma:

- rameček vypinače světel do barvy spolu i s ostatnimi prvky interiéru .. navod tu někde je, je to izy, jen nakoupiš laky :palec:

- koupit nové logo škoda dopředu/dozadu

- řadička z O2

- nějake pěkne koberečky

PS: střešní okno bych bral :D

PS: s tím nickem škodika si věřiš ;-) , viz Škodík

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři

znaky už koupeny,vnitřek pujde do černé,a nick škodík používám už opravdu dlouho někdy od 2000 ,vím o jakub- škodík občas mi kladli otázky jestli nemám tu super oktávku a já nevěděl kdo to je :-) měl jsem různý auta. Jinak je to jen schoda nicků.

Řadička nebude asi z octy mám už vymyšlen styl :-) bude to verze GTI :-) však uvidíte....teprve dávám dohromady škody a šetřím a honím díly.

Odkaz ke komentáři

Nazdar škodíku,

v úterý jsem pro tebe měl v práci ten plast pod motor a ty jsi měl volno, takže ti ho vezmu příští týden.

Sepiš si ty díly, které potřebuješ, pokusím se ti je sehnat.

Jinak auto nevypadá špatně.

Odkaz ke komentáři

Tak včera jsem přivezl auto od profi čištění a můším říct,že to stojí za to. V životě bych to tak nevyčistil. Auto si jinak čistím sám :-) dokonce mám tak vyšikanovanou rodinku ,že žena v autě nekouří cigarety a nejí se. Asi jsem divný,ale kdyby jste viděli popelník v jejím autě tak by jste se mi nedivili :-) :-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zase pokročil a dal chrom kolíčky do dveří ,nové rádio a zadní roletku B) Vše od Racemana jemuž děkuji ještě budu dávat dekl pod motor. Pak je tu fotka toho co jsem objevil pod odkrytí manžety řadící páky. A musím udělat fotky vnitřku po čištění B) Jelikož Raceman má černý interiér tak jsem je porovnával a zjistil,že se mi ten černý moc nelíbí je to takový moc ponurý,jak si ce dobře poznamenal šedá a světlý jsou horší na úrdžbu,ale mě to neva :-) pak Pak musím opravit tu loketku.Při montáži rádia jsem zjistil,že moje zástrčka na napájení nepočítala s nějakým lepším ,ikdyž origo rádiem a chybí jí tám nějaké drátky,jako další plus a kabel k budíkám.Takže bud odcvaknu a přepájím novou nebo dopinuji chybějící kabely,asi začnu schánět ten pinovátor B) B) Jinak budu objednávat ,žhaviče,řemen klima,a jiné údržbové věci.

post-504-1247479714_thumb.jpg

post-504-1247479732_thumb.jpg

post-504-1247479754_thumb.jpg

post-504-1247479772_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

vím,že jsem dávám každou blbost,ale mám radost z každé blbosti :-) jsem už takový :palec: Tak jsem dneska konečně namontoval dekl pod motor od Racemana a došel balíček s jedním dílkem skládačky zvané ,, klíče" tzn. komfortní jednotka :-) ještě chybí dost ,ale ostupně to nakupím a pak složím :-) kdyby někdo nevěděl jak vypadá tak tady je foto tý mojí :-) :-) jinak cena 355,- z aukra i s poštovným

post-504-1247841345_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem zkusil jak by to vypadalo s celočervenýma světlama a myslím,že dobrý. Tohle jsou pokusné lampy,později příjdou upravené faceliftovky na tyhle jsem použil sprej. Zpátečky nesvítí špatně a blinkry oranžově,takže dobrý. Jinak pokračují údržbářské práce,je toho ještě dost co se musí udělat :-) než z toho bude wrc :palec: ;) :huh:

post-504-1249111261_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

všem moc děkuji,inspirace čerpána od brátrů s Passaty,....mají stejnou barvu :palec: jo a konečně jsem přidělal ten háček do kufru. Nahoře pod plastem co drží plato je takový plechový výstupek i s dírama a dokonce stejnou roztečí takže jsem nemusel nic vrtat,což mě potěšilo ;)

post-504-1249124485_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak jsem se povinoval myšlence,nějak pozměnit budíky ,hlavně tak aby to vypadalo pokud možno origo,nic násilnýho. Inspirace ze sportovních aut byla tunílky budíků. Tak jsem v OBI koupil za 45,- plastové záslepky trubec na průměr 100mm a hurá na pokusy. První myšlenka byla,že je udělám komplet až ke krycímu sklu,na to byly záslepky moc krátké,ale na ukázku to stačilo (viz. foto). To jsem zavrhl a kroužky zkrátil na výšku nejniššího lemu kraje,tzn. dolního (viz. další foto). Bylo to jen tak heftnuté chemoprénem.nabarveno na mat černou,možná je tam vrátíl ,ale v jiné barevné kombinaci nebo jinak poladěn zbytek,uvidíme. Závěr, ted tam mám origo,zabralo mi to dopoledne.Stálo to za pokus,a mužná je tam dám zase uvidím,časem ;) fotek je víc,ale doma :)

post-504-1249573341_thumb.jpg

post-504-1249573713_thumb.jpg

post-504-1249573763_thumb.jpg

post-504-1249573902_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

mě se ten styl budíků RS moc nelíbí,nebo spíš na nich nevidím nic extra.,ještě uvidím,třeba ty kroužky udělám ještě nižší,uvidím. Auto bude mít určitý styl a v tom duchu bude právě všechno,tak uvidím,mám čas to vykoumat než příjdou budíky s Mdotem :lol: a tak jsem aspon uděla první krok ke svému plánu,změny zevnějšku :) mezitím ještě čeká spousta hlavně funkčních změn :)

post-504-1249668498_thumb.jpg

post-504-1249668552_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak jsem si to tu u tebe taky pročetl a zatím se tvoje práce odvíjí dobrým směrem :palec:

jinak psal jsem ti SZ ohledně těch 17" jak se ti líbily tak jsou volný a jestli chceš mám komplet šedej interiér v nádherným stavu na liftbacka tak ten je taky volnej :lol: sedačky jsou nepoškozený s bagama a výhřevem :P

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

takže po nalogování bylo zjištěno,že mám váhu vzduchu KO,tak jsem využil skvělé nabídky od JasteRa a dneska jsem ji vyzvedl z pošty ;) a namontoval chovánní vozu se slušně změnilo :P další změnou jsou kola,jsou to 17" značky RH které mi nechal kamrád za protislužbu :lol: myslím,že jí sluší...taky bylo na čase,...Houmík ví očem je řeč :palec: ještě budou nový tlumiče a přemýšlím o menším snížení,ale to je ještě daleko

post-504-1251828459_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

to snížení je právě problém,ono se to nezdá,ale i tak je octa dost nízko,a jezdím za mámou směr Humpolec - Havlobrod atd. tak jestli tam někdo zvás jezdí po zimě tak ví o čem mluvím , tankodrom hadr....

jinak děkuji za kladné ohlasy,letos a příští rok se toho moc nezmění,jelikož já budu mimo republiku a s autem bude jezdit manželka,...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...