škodik Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 (upraveno) Ahoj koupil jsem tuhle oktavku, řekněme v horším stavu.Tenhle stav se budu snažit změnit :-) jelikož je to naše rodinný auto takže žádná extravagance či jinak ikdyž....uvidíme. TTD: r.v. 11/1999 motor: 81kw typ AHF stav tacho : jsme v čechách barva zelená metal je to typ před faceliftem výbava: okna zrcátka včetně střešního v elektrice,manuální klimatizace,webasto,zadní sedačky s opětkou a vyhřívané sedačky. koupil jsem ji za 80tis. Vyměnil jsem oba čepy v ramenou,olej za SUNUCO 5w40. Chtěl bych 17" ,předek facelift s optikou xenon,když se zadaří,origo rádio.Mám potrhanou řidičovu sedačku tak i jiný sedačky,folie,trochu snížit,možná taky jiný interiér - mám šedej,atd.A jelikož zatím lozím do auta kufrem jelikož je to jediný zámek co je vidět tak pomalu dávám dohromady díly na přechod na 3 gen. komfortu.Je na tom hodně věcí k udělání.Teď jde na kompletní čištění interiéru. Pomalu bude seriál pokračovat....líbí se mi DTM žehličky tak možná ten styl a nebo naprostej decent. Ale tyhle blbosti maj zatím čas :-) :-) Fotky jsou na starých značkách,některý bazarovky,když to bude stát za to dodám další Upraveno Prosinec 18, 2011 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 (upraveno) hh, ty upravy to chce začal bych, at se v ní cítiš jako doma: - rameček vypinače světel do barvy spolu i s ostatnimi prvky interiéru .. navod tu někde je, je to izy, jen nakoupiš laky - koupit nové logo škoda dopředu/dozadu - řadička z O2 - nějake pěkne koberečky PS: střešní okno bych bral :D PS: s tím nickem škodika si věřiš ;-) , viz Škodík Upraveno Červenec 2, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 znaky už koupeny,vnitřek pujde do černé,a nick škodík používám už opravdu dlouho někdy od 2000 ,vím o jakub- škodík občas mi kladli otázky jestli nemám tu super oktávku a já nevěděl kdo to je :-) měl jsem různý auta. Jinak je to jen schoda nicků. Řadička nebude asi z octy mám už vymyšlen styl :-) bude to verze GTI :-) však uvidíte....teprve dávám dohromady škody a šetřím a honím díly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Bary Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Nazdar škodíku, v úterý jsem pro tebe měl v práci ten plast pod motor a ty jsi měl volno, takže ti ho vezmu příští týden. Sepiš si ty díly, které potřebuješ, pokusím se ti je sehnat. Jinak auto nevypadá špatně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Jj, Jirko to doladíš a bude to pecka. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 toho se nebojím :-) naštěstí není problém sehnat věci na škodu,díky bohu jinak díky za podporu bude to dlouhá cesta,ale snad stojí za to. Za tu krátkou dobu co ji mám jsme ji už slušně potáhli a můžu říct ,že rodinka spokojená,je to taky první auto s klima :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Tak včera jsem přivezl auto od profi čištění a můším říct,že to stojí za to. V životě bych to tak nevyčistil. Auto si jinak čistím sám :-) dokonce mám tak vyšikanovanou rodinku ,že žena v autě nekouří cigarety a nejí se. Asi jsem divný,ale kdyby jste viděli popelník v jejím autě tak by jste se mi nedivili :-) :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Asi jak člověk nezažije tak neví. Pač já si myslím že když to vyčistím tak je to čisté dost ;) Tak ani neuvažuju o profi čištění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 bohužel fotky nevystihují tu humusárnu co byla uvnitř. Předchozímu majiteli auto sloužilo asi jako nákladák či co. Bylo toho dost i na toho co to čistil. Dodnes se mnou nemluví :) ale pro ukázku stropnice....dnes už díky bohu vypadá jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Tak jsem zase pokročil a dal chrom kolíčky do dveří ,nové rádio a zadní roletku B) Vše od Racemana jemuž děkuji ještě budu dávat dekl pod motor. Pak je tu fotka toho co jsem objevil pod odkrytí manžety řadící páky. A musím udělat fotky vnitřku po čištění B) Jelikož Raceman má černý interiér tak jsem je porovnával a zjistil,že se mi ten černý moc nelíbí je to takový moc ponurý,jak si ce dobře poznamenal šedá a světlý jsou horší na úrdžbu,ale mě to neva :-) pak Pak musím opravit tu loketku.Při montáži rádia jsem zjistil,že moje zástrčka na napájení nepočítala s nějakým lepším ,ikdyž origo rádiem a chybí jí tám nějaké drátky,jako další plus a kabel k budíkám.Takže bud odcvaknu a přepájím novou nebo dopinuji chybějící kabely,asi začnu schánět ten pinovátor B) B) Jinak budu objednávat ,žhaviče,řemen klima,a jiné údržbové věci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Tak jsem byl dneska u pana Šrachty u Písku a koupil ten unašeč a když jsem tam byl tak tam měli ve slevě ten háček do kufru za 90,- tak to se nedalo odmítnout :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 vím,že jsem dávám každou blbost,ale mám radost z každé blbosti :-) jsem už takový Tak jsem dneska konečně namontoval dekl pod motor od Racemana a došel balíček s jedním dílkem skládačky zvané ,, klíče" tzn. komfortní jednotka :-) ještě chybí dost ,ale ostupně to nakupím a pak složím :-) kdyby někdo nevěděl jak vypadá tak tady je foto tý mojí :-) :-) jinak cena 355,- z aukra i s poštovným 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Tak jsem zkusil jak by to vypadalo s celočervenýma světlama a myslím,že dobrý. Tohle jsou pokusné lampy,později příjdou upravené faceliftovky na tyhle jsem použil sprej. Zpátečky nesvítí špatně a blinkry oranžově,takže dobrý. Jinak pokračují údržbářské práce,je toho ještě dost co se musí udělat :-) než z toho bude wrc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 At ti slouzi, tady na foru najdes plno inspirace a fajn lidi, kteri ti kdykoli pomuzou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 ty světla se vcelku povedly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 ty celočervený světla jsou pěkny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 všem moc děkuji,inspirace čerpána od brátrů s Passaty,....mají stejnou barvu jo a konečně jsem přidělal ten háček do kufru. Nahoře pod plastem co drží plato je takový plechový výstupek i s dírama a dokonce stejnou roztečí takže jsem nemusel nic vrtat,což mě potěšilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 tak jsem se povinoval myšlence,nějak pozměnit budíky ,hlavně tak aby to vypadalo pokud možno origo,nic násilnýho. Inspirace ze sportovních aut byla tunílky budíků. Tak jsem v OBI koupil za 45,- plastové záslepky trubec na průměr 100mm a hurá na pokusy. První myšlenka byla,že je udělám komplet až ke krycímu sklu,na to byly záslepky moc krátké,ale na ukázku to stačilo (viz. foto). To jsem zavrhl a kroužky zkrátil na výšku nejniššího lemu kraje,tzn. dolního (viz. další foto). Bylo to jen tak heftnuté chemoprénem.nabarveno na mat černou,možná je tam vrátíl ,ale v jiné barevné kombinaci nebo jinak poladěn zbytek,uvidíme. Závěr, ted tam mám origo,zabralo mi to dopoledne.Stálo to za pokus,a mužná je tam dám zase uvidím,časem ;) fotek je víc,ale doma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 7, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Tak pán chce něco extra ,to ti rozumím taky jsem chtěl něco co nebudou mít všichni a tak mám budiky takové.Jsou to překopané ze Supa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 mě se ten styl budíků RS moc nelíbí,nebo spíš na nich nevidím nic extra.,ještě uvidím,třeba ty kroužky udělám ještě nižší,uvidím. Auto bude mít určitý styl a v tom duchu bude právě všechno,tak uvidím,mám čas to vykoumat než příjdou budíky s Mdotem a tak jsem aspon uděla první krok ke svému plánu,změny zevnějšku :) mezitím ještě čeká spousta hlavně funkčních změn :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 tak jsem si to tu u tebe taky pročetl a zatím se tvoje práce odvíjí dobrým směrem jinak psal jsem ti SZ ohledně těch 17" jak se ti líbily tak jsou volný a jestli chceš mám komplet šedej interiér v nádherným stavu na liftbacka tak ten je taky volnej sedačky jsou nepoškozený s bagama a výhřevem :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 tak se mi vrátilo dneska auto z dovolený a kamarád mi dodal nový ručičky tak aby byla nějaká změna tak jsem je tam lupnul dárcem je golf IV ,když to klapne tak i podklady budou jiný a rozhodně né RS ani bílý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 takže po nalogování bylo zjištěno,že mám váhu vzduchu KO,tak jsem využil skvělé nabídky od JasteRa a dneska jsem ji vyzvedl z pošty ;) a namontoval chovánní vozu se slušně změnilo :P další změnou jsou kola,jsou to 17" značky RH které mi nechal kamrád za protislužbu myslím,že jí sluší...taky bylo na čase,...Houmík ví očem je řeč ještě budou nový tlumiče a přemýšlím o menším snížení,ale to je ještě daleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 čumim! ty kola sedí ! moc pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 taky mám radost,že tam dobře sedí a i je to zároveň s lemama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 JJ fakt sluší jem bych holku snížil bude to super aspoň těch 3,5cm :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 mas to pekny, kola udelaji svoje, o tom zadna... ja mam snizeno 40 a sel bych jeste niz :) jen cekam, co na to pani zima skodik: ja si na kolecka porad cekam, cekam a cekam... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Kola autu moc prospěly. Držím palce a jen takl dál. :( Snížení si dobře rozmysli, vzhledově by to byla špica, ale jestli se pak dostaneš vždy tak kam budeš potřebovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 to snížení je právě problém,ono se to nezdá,ale i tak je octa dost nízko,a jezdím za mámou směr Humpolec - Havlobrod atd. tak jestli tam někdo zvás jezdí po zimě tak ví o čem mluvím , tankodrom hadr.... jinak děkuji za kladné ohlasy,letos a příští rok se toho moc nezmění,jelikož já budu mimo republiku a s autem bude jezdit manželka,... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 tak jsem dneska dal nové žhaviče od firmi NGK a dal pryč rafičky z G IV jelikož nebyly v noci vidět,tak jsem upravil stávající :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.