RAZTY Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 JAK SI JE UPRAVIL.....NABARVIL SI JE NA ČERVENO ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 JAK SI JE UPRAVIL.....NABARVIL SI JE NA ČERVENO ? ne koupil jsem modelářskou barvičku Revel,odstín červený zvýrazňovač zejtra dám foto. ale už jsou vidět taky jsem objednal emulátor aby moje radio Gamma přehrávalo z MP3 a kabel nečuměl zepředu,bude pěkně schovaný,ale to je blízká budoucnost ,nebudeme předcházet událostem.... PS.kdyby někdo toužil po těch rafičkách z G IV tak se můžem domluvit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2009 tak tady je foto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 TO VYPADÁ PĚKNĚ ;) MŮŽEŠ JEŠTĚ HODIT FOTO VEČER S PODSVÍCENÍM ? DÍKY :D JÁ MÁM JENOM PODSVÍCENÉ RUČIČKY NA ČERVENO A VE DNE TO SVÍTÍ RŮŽOVĚ, ALE VEČER TO JE PECKA. KDYBYCH TO NATŘEL JAKO TY, TAK BY TO BYLO ČERVENÉ I PŘES DEN A TO BY SE MI MOC LÍBILO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2009 byl jsem to fotit,ale nesvítí mi to tolik jako tobě,mám to na origo LED co svítí zeleně,kdyb svítili bíle tak by to svítilo zase jinak.Hlavně už vidím rafičky předtím nebyly vidět,ještě se mi snad dodělají ,,terčíky" a bude.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Jirko tak tak koukám, není těch kol na ten tankodrom humpolec - HB škoda? Mě by na autě určitě seděli lépe... :) Jinak dobrá práce. Ta linka na tom narazníku za mě palec nahoru Jen tak dál!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 neboj ;) vize vozu je víceméně již dána :D neboj tak často tam zase nejezdím a na mým autě pěkně zůstanou...jinak děkuji za pochvalu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2009 objevily se špatné starty,tak se to začlo řešit,...a jelikož forům a lidi na něm,zněj dělají studnu moudrostí,je tu i rada,že je třeba vyčistit sací koš v nádrži, a ejhle po rozebrání jsem našel pěkný humus a taky jak jsou ty ,,dvířka" kus nějakého plastu, ještě čeká výměna palivového fitru a baterky. Z návštěvy u Racemana jsem si odvezl držáček na nápoje pod loketku čímž mu opět děkuji i za nasazení brouka do hlavy...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 tak dneska jsem koupil konečně novou baterku zn. Varta Silver 74ah a namontoval jsem udělátko imitující CDměnič...takže kazeta s kabelem udělala pápá a pořád nechce po ránu nastartovat..... ale to se zvládne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 tak jsem byl včera u Racemana a směnil kola :-) líbí se mi víc než ty co jsem měl předtím, jen nevím jestli je dát do stříbrný nebo nechat v týhle barvě ,..čas ukáže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 slušivý kolečka.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 děkuji,jsou to stillauta a mám knim ještě pokličky,které nejsou na fotkách..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 tak kola pomalu mění barvu na stříbrnou,vyměnil jsem palivový čerpadlo. Mé problémy se startem stále přetrvávají,ale když jsem po ránu odpojil konečně to správné čidlo motor naskočil na drnc,zapojil zpátky a zase nic. Takže zejtra koupím nový a uvidíme,snad to bude všechno. Větší změny budou až po novým roce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 takže dneska jsem konečně odstranil můj problém se startem,chtělo seřídit řemenici na čerpadle,měl jsem to rozhozený :o ale už je to vše OK startuje na brk :smich: :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 takže dneska jsem oslavil s octickou šťastných 10 000km a to jsem ji kupoval letos 18.6. je to super náhoda narozky máme spolu :( :palec: ;) :) bohužel ke konci roku už nějaké větší změny nebudou...jo zapomněl jsem. Koupil jsem PDA které přes jack hraje a naviguje :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 ja bych ty kola nechal v ty tmavsi barve, vypadalo to suprove :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 uvidíme do jara dost času,když tmavý tak něco v odstínu OZ to se mi líbí....nebo nějaká šedá...uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 tak dneska jsem zjistil ,že se mi trhla ta matka co je v ramenu a drží šroub stabilizátoru, takže přísští rok dojde k výměně ramen a silonblockuů takže o důvod víc,naštěstí to drží a nemusím to hned řešit,jen už ho prostě nevyšroubuju,...osud....příští rok to bude masakr.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 takže díky pirate tdi jsem z zjistil,že patřím do kategorie napálených se stočenými budíkama svoji octu jsem kupoval se stavem 134000km dle TP byla do roku 2007 v DE, takže tam byl i poslední značkový servis a to se stavem 190531 km pak 2 roky u nás. nějak mě to neštve,...koupil jsem ji myslím dobře,..jinak moc díky pirate tdi za zjištění údajů .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 takze dejme tomu nejakych 230-240tisic km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 asi + těch 10tis co jsem natočil já :-) už je slušná paleta,ale stějně ji mám rád holku jednu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 (upraveno) tak dejme tomu 250tisic... videl si moji porci kilometru? tomu autu to nevadi :D Upraveno Listopad 20, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 viděl:-) já jsem rád,že byla v tom německu tak dlouho, za ty dva roky ji dali pěkně pokouřit, ten humus co jsem dovezl domů....no nic jde se dál.teď bude zima tak nic moc nepřibude a pak stím bude jezdit manželka,takže sned jen nový letní gumy,barvu kol zatím řešení :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 tak mi manželka vysvětlila co si myslí o šedém interieru (viz foto)...,a že chce ten černý :( jinak vystupovala tak rychle,že se nestihl namotat zpátky a zabouchla dveře.....ženská.... modelka na fotce fenka německého ovčáka,vlkošedá :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 ja uz se lek, ze je to manzelka :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 taky si je někdy pletu :palec: :o :lool: ale ovčák je hodnější ten mě poslouchá na slovo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 ale vypada to huste, jako kdyby ty dvere drzela :( tjn, chlap a zenska, to je jak kdyby si dal k sobe psa a kocku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 škodik: No ted jsme mluvil s chlapikem co jezdil oktou která měla 750k+ a pohoda... ;-) Jinak introš je černej pěknej...Holt zase máš práci... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 hh, ty upravy to chce začal bych, at se v ní cítiš jako doma: - rameček vypinače světel do barvy spolu i s ostatnimi prvky interiéru .. navod tu někde je, je to izy, jen nakoupiš laky - koupit nové logo škoda dopředu/dozadu - řadička z O2 - nějake pěkne koberečky PS: střešní okno bych bral PS: s tím nickem škodika si věřiš ;-) , viz Škodík to škodik : kárka moc pěkná, pracuj dál, mě taky čeká spousta práce, ale člověk se alespoň nenudí, co :( to pointfrost : řadička z O2 ? To jde do OI namontovat? Mám benzínovku, je těžká úprava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 děkuji, jj, s octou se nenudím řadičku jsem neměnil tak nevím....kdybych jezdil sám tak bych i přemýšlel RS interieru,ale bohužel bude černý se zelenou. Práce je na ní ještě hodně,teď příjde období zkupování a ke konci příštího roku se budou dít věci,zatím bohužel...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.