culda Odesláno Duben 22, 2012 Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 tak jsem se do toho dneska dal , Nejdříve jsem bojoval s pojízdním heverem ,protože jsem nevěděl jak ho umístit ,protože mi to pořád ohejbalo spodní část u auta , pak jsem tam dal opěry a ty mi taky ničej spodní část auta ( tak teda nevím kam to opřít ) . A když jsem sundal kolo ,povolil šrouby brzdiče tak jsem ho vůbec nesundal . prostě nejde dolů . Může bejt zaseklej o hrany kotouče ? Přikládám foto opěr a prosím o radu jak a kam je dát pod auto . Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Duben 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 pokud delas brzdy,tak obe strany zaraz, myslim, jednu stranu a pak druhou, nevim, proc si auto nezvedes zvedakem, co mas kufru a nespustit to treba na spalky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Duben 22, 2012 Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 auto si nezvednu zvedákem co mám v kufru , protože mám udělané prahy a nejde to .Špalky nemám ,ale mám ty podpěry . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 tak jsem chtěl dát nové desky + kotouč a je problém sundat brzdič ( šrouby jsem sundal ) navíc mi známej říkal ,že při výměně je nutné rozebrat a vyčistit brzdič . co na to říkáte ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Pokud brzdič pracuje v pohodě, není důvod jej rozdělávat ( ale co tvůj "známý" myslel rozděláním ? zeptej se ho ) Brzdič očisti od prachu a špíny jemným kartáčkem nebo štetcem, pozor na gumovou prachovku kolem pístku, ať ji nepoškodíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 já už fakt nevím , prej je to práce na 2hodiny a když jsem se to snažiludělat sám , ani jsem nesundal brzdič z kotouče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VMach Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Octavie 1G se nemá zvedat za prahy pokud nejde o originální hever. Je zde místo vyznačené na spodku karoserie. Brzdič musí jít sundat stačí kapku zatlačit pístek pro případ že by se držel za hranu kotouče. A ano brzdy jsou záležitostí chvilky doma v garáži mám za hodinku celej předek. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MachiSSS Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Kluci, měnil jsem kotouče i desky. Vše v pořádku, jen dnes po 25 km jízdy jsem zpozoroval, že pravé kolo, resp. kotouč, se zahřívá víc než levé. Rád bych se podíval na brzdový pístek, ale nevím, jak na jeho demontáž a následnou zpětnou montáž. Zvažuji i výměnu těsnění a prachovek. Můžete mi prosím poradit, jak na to? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MachiSSS Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Díky všem za radu. Kdyby to někoho ale fakt zajímalo, jak na to, tady je postup: http://octavia-jaknato.blog.cz/1302/oprava-brzdoveho-trmenu Hezký den. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SOUSED Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 Zdravíčko pánové, dělal sem předek (desky a kotouče) z důvodu pískání, 4x sem je čistil a žádnej kámínek prostě nic, tak šli ven. Po výměně a ujetí pár kilometrů se pískání objevilo znovu, píská pravý přední kolo při brždění na oc II. Už nevím čím by to mohlo být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Utah Odesláno Říjen 24, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2019 V 21. 10. 2009 at 8:37, MartinRS napsal: Honzíčku to kecáš to je z kráječe na chleba ne to nepatří do auta......:-)))) s tou měděnou vazelínkou si mne zaskočil......používá to hodně lidí a právě zde na foru jsem to zahlédl na fotkách ..... i já jsem používal na svém....:-))))))))) Taky jsem to videl na videu ale jen o tom mluvili o medi ale daval keramicky sprej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.