creater Odesláno Srpen 20, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 jen se chci pochlubit jak jsem šikovnej řidičova sedačka před :lool: a po dělal jsem jen ten vnější polštář, vnitřní je origo.. a loketka v alcantaře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 :( pekne Co si s tym robil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
creater Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 poslal jsem do firmy lederzentrum.cz kousek kůže kvůli namíchání přesné barvy a prodávají set na renovaci čalounění, je tam elastický tmel, barva a nějaký nano přípravek kterým se potom kůže ošetří a zabraňuje odírání, pak klasika odmastit, rýhy vyplnit elastickým tmelem a pak barva, nanáší se molitanovou houbičkou, po 12 hodinách se nanese ten ochranný přípravek a je to . Jo a stála ta sada 1260,- s poštovným.. ale stojí to celkem za to. A dělal jsem jen ten vnější polštář, ten vnitřní je origo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 To vypadá zajímavě, nechceš vyfotit nějaký postup? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 A potom po dlhsom case daj tiez foto, ci sa to neodiera, alebo ta farba s tmelom drzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Tak jsem ze zvědavosti kouknul na stránky firmy o které zde napsal " Creater ", a jsou tam fakt zajímavý věci co se kůží e jejího ošetřování týká http://www.lederzentrum.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
creater Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 no postup už nevyfotím, to mě mělo napadnout dřív, každopádně to zatím vypadá dobře, jezdím s tím přes týden a žádná stopa používání zatím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolafa Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 no postup už nevyfotím, to mě mělo napadnout dřív, každopádně to zatím vypadá dobře, jezdím s tím přes týden a žádná stopa používání zatím Zdar, tak jak to vypada tedka? Mam ten samy problem a ty samy sedacky! Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 ahoj createre, vadilo by ti to, kdybych to umistil na stranky OC? jako mensi navod pro ostatni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
creater Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 já si toho všiml až teď, samozřejmě mi to nevadí :) po cca půl roce je sedačka pořád jako nová, nic se neloupe ani neošoupává, jsem spokojený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Ahoj, mám taktéž kožené sedačky (v Octavii RS) a rád bych je něčím oživil a případně je na ošoupaných místech i zabarvil barvou na kůži. Zatím nejsou popraskané, takže si myslím, že není třeba zatmelovat.....Máte zkušenosti s nějakými konkrétními přípravky? Jakou barvu koupit a čím čistit+"impregnovat"? Přípravků je poměrně dost, ale co vybrat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.