TomášT Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Do nejvyšší výbavy se montovaly od 99...Kombi myslím dokonce 98 nj ale mám "jen" GLX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Je dost možné že to šlo i do glx od 99... Např lx-classic měl starou vlnu i po faceliftu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jarda82 Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Přesně tak, od MR 2000 "vlna" zmizela i z GLX. Jinak mě se docela líbila, možná víc než ta novější palubovka, přišla mi i líp ergonomicky vyřešená. Ovšem po FL už se dávala jenom do Calssicu a to byly většinou úplný holátka, i bez centrálu atd. Takže jsem nakonec koupil 2,0 kombajn v Eleganci a mám klid A tu "vlnu" si tam možná časem hodim :) ne, dělám si srandu,škoda, že se nedělala v celočerném provedení, takhle bych musel měnit celý introš a na to nemám náladu ani peníze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Nóó-vlna sa robila celočierna. Ja mám čierny vrch aj plast okolo budíkov.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jarda82 Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Tak ta vrchní část ano, ale ten spodek máš koukám právě z té novější palubky. Originál se celočerná vlna nikdy nevyráběla, po FL se dávala akorát do výbavy Classic a ta měla šedý interiér. Ale ta tvoje vypadá docela zajímavě, akorát ty červené polepy to trochu kazí, lepší by byla spíš imitace hliníku nebo dřeva. Ani jsem až doteď nevěděl že vrchní a spodní část palubky se dají zaměnit (vršek vlna, spodek nová, či naopak), možná někdy zkusím zaexperimentovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 To červené nie sú polepy,ale flock. Celý introš je v tejto kombinácií. Tá fotka nemá reálne farby.Je to cvak-mobilom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 Inak menilo sa aj zadne plato , to ma minule uplne dorazilo - skusal som narvat z 2001 elegance do mojej 2000 GLX a ono to neslo ! Inak od 2001 islo prave spatne zase velke nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 plato je hlubší a trochu jinak dělané.... a ml 99-00 mělo malé jinak všechny ostatní velké... mě osobně to malé vyhovuje.... dávalo se i na passat 01+ a gIV atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 (upraveno) foto na predstavu, predface 03/2000 dovoz nemecko SLX http://picasaweb.google.com/kucerab/OctaviaCombi19tdi# Upraveno Září 18, 2010 uživatelem beedone 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 foto na predstavu, predface 03/2000 dovoz nemecko SLX http://picasaweb.google.com/kucerab/OctaviaCombi19tdi# JJ to je vončo přesně tenhle introš mám Jinak kámo koukni se na ,,Praháááá" ted v pondělí je minisrázek v Letňanech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 No to mne to male prave moc nesedi + podla mna OI vyzera lepsie s velkym njn je hlbsie a aj kratsie ale je silnesie - neprehyba sa tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.