jELDA Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 dík Tome - no problem neni za co dekovat :) LUBO - mas SZ . Martin Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Díky za rychlost a za konzultace. Ani nevím kdy jsem objednal, pak jsme s Martinem k objednávce něco řešili přes SZ, a včera už to na mě k mému užasu čekalo doma. FAKT PARÁDA. Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Zbozi dodano super, jen jsem byl prejmenovan. Jeste stesti, ze uz nas na PPL znaji podle penzionu, jinak bych zbozi asi nedostal. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Dííky Martine, balíček už dnes prišiel.. a cena super, takú zľavu som nečakal.. Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 ok - je dulezity ze jsou spokojene obe strany Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 Taky se připojuju a mockrát díky.Dnes jsem si tam byl pro ty rozvody,pumpu a silentbloky.Cena jak si psal,a vše vyřízeno.Ještě mě čekají ty tlumiče a spojka. Tak že zatím díky moc. :o Přemýšlel sem,že to buď prodám před velkým servisem a koupím třeba staršího SII,ale jednak v týhle době člověk neví co bude zítra,a jednak sem si říkal,že když do toho dám 30 tis.tak jí budu v pohodě jezdit ještě dva roky.A na ceně OII už teď tak padat nebudou,a hlavně vím,že stím autem nic není!!! Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 nemas za co .. jen ses mohl zastavit ani nevim ze jsi tam byl :o Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Nechtěl sem zdržovat.Jestli to půjde takhle dál,tal pomalu,ale jistě zlikvidujete vrakoviště.Máte skoro stejný ceny,a hlavně ze zárukou!!!Třeba ty rozvody za tyhle peníze na vrakovišti ani nekoupíš. Jen tak dál. :o Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 O5 super rychlí dodání, díky moc... Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 jen priste pisni ze jsi clen OC do poznamky + nick = ušetris nejaky kacky . desticky pasujou ? Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Jo vypadá to že jo, budu to dělat dneska tak jsem je včera jen přiložil ke třmenům o vypadá to dobře. Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 tak to jsem rad : ) kdyby neco pisni :) Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Já jsem taky rád, ale díky... Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 ctvrtek patek nejsem na eshop@cc-autodily.cz - dovolena ;) od pondelka zase funguju Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 to je lenoch zrovna od tebe zase neco potrebuju... OK v pondeli Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 včera obědnano dnes dodano :) děkuji Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 včera obědnano dnes dodano děkuji poteseni bylo na me strane Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 dnes objednáno, bude zítra u mě? Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 tywe Tome ja zapomnel tu cenu ... sry Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 nooooo, nemyslíš na mě cenovku už vím od PPLáka, ráno jsem s ním mluvil po telefonu Díky Ti Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 21, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 vivat cc-autodíly Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 kucíííí dovolená budu až příští pondělí . zapomněl jsme to naspat - píšu to z HR :D B) ;) Martin Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 (upraveno) Uz abys byl zpatky... Nevim, co tam je za spolupracovniky, ale pan se v tom ocividne neorientoval, to byla prvni rana. Prestoze jsem panovi rikal, ze jsem Martina kontaktoval ohledne nakupu uz nekdy pred tydnem a ze domluvena cena byla priblizne xxx Kc, tak konecna sleva za turbo byla z normalni ceny ca. 200 Kc, coz povazuji za vysmech. Nepomohlo ani 3x zdurazneni, ze predbezne domluvena cena byla jina, nepomohlo ani to, ze jsem clen OC. Ja jsem po dnesku teda opravdu moc zklamany. :D Upraveno Červenec 26, 2011 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Tak já jsem dnes také řešil nějaké díly, tuším že s panem Bulířem, nebo jsem alespoň volal jeho číslo a slevu jsem dostal. Měl jsem zjištěné čísla dílů a pán mi říkal dle VIN stejné, tak myslím že se i orientoval. Díly ještě nejsou doma, ale pokud zítra dorazí, tak si nemohu stěžovat. Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 (upraveno) Uz abys byl zpatky... Nevim, co tam je za spolupracovniky, ale pan se v tom ocividne neorientoval, to byla prvni rana. Prestoze jsem panovi rikal, ze jsem Martina kontaktoval ohledne nakupu uz nekdy pred tydnem a ze domluvena cena byla priblizne xxx Kc, tak konecna sleva za turbo byla z normalni ceny ca. 200 Kc, coz povazuji za vysmech. Nepomohlo ani 3x zdurazneni, ze predbezne domluvena cena byla jina, nepomohlo ani to, ze jsem clen OC. Ja jsem po dnesku teda opravdu moc zklamany. :) Cus pisni o co jde . obvolam to . Je to fakt ze tuhle cenu nikdo nemel. Staci sz a adresu + telefon ostatni zaridim Martin Upraveno Červenec 28, 2011 uživatelem jELDA Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 opět Martine, až se vrátíš z dovči, dej pls vědět díks :D Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 ok myslim ze v podeli uz snad budu - budu na ICQ Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 paráda, tak já pak písnu Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky