vittorio Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 priste uz mozna zase budu jinde tak dam kdyztak vedet presnejsi polohu :P Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 snad mimo to nejsvetsi parkoviste v ČR : ) Praha nebo jak se jmenuje :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 priste uz melnik Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 (upraveno) to je jina :) od tebe do Kladna asi hodina a pul ...zestarnul jsem o 10 let : ))) Upraveno Březen 28, 2011 uživatelem jELDA Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 jj to je peklo, ale jsem ti vdecnym zakaznikem :) reklam na srazu mas jasnou Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 a co ho kluka prekecat at se tam jednou jede podivat taky ? co Martine? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 blaznis?ja sem prezident ne? Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 :P mohl by se na takovej veciiirek jednou mrknout :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 jo ty myslis martin k nam aby prijel? no tak samozrejme on je zvan vsemi deseti budu rad kdyz uvidi jak to mame hezky :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Přesně taaak aby se přijel podivat a tuknout si s nama :) a treba si něco peknyho odvezl z tomboly Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 prevít jeden, mě posílá PPL a prezidentoj to vozí Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 kuci verte ze bych rad ale doma moc nevidej tak se snazim veskery svuj volny cas venovat jim kdyby bylo neco pobliz tak bych dorazil uvidime , navic sam Michale vis ze nepiju :) takze tuknout jen s limcou :) Tome priste az pojedu smer Praha tak ti neco privezu ( i kdyby sis nic neobjednal ) :P ale ver ze po posledni zkusenosti tam dlooouuuho nepojedu :P Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 navic sam Michale vis ze nepiju :) takze tuknout jen s limcou :) jj sam to vim... pockej az se u Machyho potkame treba na hokeji :P (nebo tenhle ctvrtek) :P Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 heh uz tam nejdu :) ps : kecam :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 jEDLA + cc-autodily.cz rullez, DPD express mi prave privezlo 30kg balik, vse podle domluvy cena A1 Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 heh jsem rad ze to dopadlo ok :) ;) Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Jsem rád že taky můžu pochválit jELDu... Balík přišel druhý den, (dokonce i PPLkář volal předem) a vše přišlo perfektně. Objednával jsem vše značkové nebo dokonce brandované zboží a vše jak má být! Musím pochválit i inteligenci zabalení kdy těžké věci (oleje, kovové filtry dvoje brzdové destičky byly na dně krabice, pak bylo masivní patro z papundeklů na kterém ležely lehčí a poškoditelné věci jako vzduchové a kabinové filtry a ještě zvlášť byly do krabičky do bublinek zabaleny svíce (porcelán) a aera... A jako druhou věc tady musím vyzdvihnout jELDOVU ochotu a trpělivost kterou přes své pracovní vytížení projevil s dodáním/zrušením/dodáním čerpadla při moji anbázi s GoldCarem který se nemohl rozhodnout zda čerpadlo má nebo nemá... a ještě kombinoval jak to nejrychleji dostaneme do Prahy... Díkes! PS. jELDO pokud to není tajemství nebo nějaký zásah do obchodu - opravdu si někdo koupí na O2 a to ještě na kotouče 288 čínské destičky za cca350Kč? Tady z OC nikdo, to je jasný ale.... Na favorita co s ním jezdí s kárkou do lesa bych to pochopil.. Jinak v těch destičkách máte luxusní výběr!, z těch TRW co jsem vzal já ta kvalita a přesnost zpracování přímo čišela... :D Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Tak u mě taky A1-jak cena tak komunikace. DOPORUČUJI Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 (upraveno) Jsem rád že taky můžu pochválit jELDu... Balík přišel druhý den, (dokonce i PPLkář volal předem) a vše přišlo perfektně. Objednával jsem vše značkové nebo dokonce brandované zboží a vše jak má být! Musím pochválit i inteligenci zabalení kdy těžké věci (oleje, kovové filtry dvoje brzdové destičky byly na dně krabice, pak bylo masivní patro z papundeklů na kterém ležely lehčí a poškoditelné věci jako vzduchové a kabinové filtry a ještě zvlášť byly do krabičky do bublinek zabaleny svíce (porcelán) a aera... A jako druhou věc tady musím vyzdvihnout jELDOVU ochotu a trpělivost kterou přes své pracovní vytížení projevil s dodáním/zrušením/dodáním čerpadla při moji anbázi s GoldCarem který se nemohl rozhodnout zda čerpadlo má nebo nemá... a ještě kombinoval jak to nejrychleji dostaneme do Prahy... Díkes! PS. jELDO pokud to není tajemství nebo nějaký zásah do obchodu - opravdu si někdo koupí na O2 a to ještě na kotouče 288 čínské destičky za cca350Kč? Tady z OC nikdo, to je jasný ale.... Na favorita co s ním jezdí s kárkou do lesa bych to pochopil.. Jinak v těch destičkách máte luxusní výběr!, z těch TRW co jsem vzal já ta kvalita a přesnost zpracování přímo čišela... :) Ahoj Petre , to by ses obcas divil co si lide kupuji / jako treba na superba 1ks !!! cinskeho kotouce / ale drzime se hesla nas zakazník nás pán :D doufam ze zbozi ok ... Martin Tak u mě taky A1-jak cena tak komunikace. DOPORUČUJI dikec :( Upraveno Duben 5, 2011 uživatelem jELDA Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 jak nekdo setri na brzdach tlumicich a pneumatikach tak je sebevrah :) Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 co na to napsat :( obcas se nestacim divit :) ( tohle mel pan auto na kseft - dostalo to ranu tak potreboval jeden kotouc a ten nejlevnejsi ) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 chtel bych si kupovat takovou ojetinu a pak nekde zacit brzdit :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 nj, hlavně že na tom vydělal o litr víc.. pak si kup jetý auto :-/ Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 já se zase držím toho, že litr na borovici neroste :) Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Tak opět jELDA neselhal. Obědnal jsem si (já vůl) jiné tlumiče. Dohodli jsme se na výměně ;) Holt správnej člověk na správném místě! Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 mas to tu pripravané jen dej echo az pojedes Martin Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 tak i já se připojuji k ostatním spokojeným zákazník,takže děkuji za rychlou dodávku a super slevu Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 tak i já se připojuji k ostatním spokojeným zákazník,takže děkuji za rychlou dodávku a super slevu ;) :lool: Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 mas to tu pripravané jen dej echo az pojedes Martin ...Done... Za pár minut vyřízeno a jel jsem směr domov ;) Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 naprostá spokojenost i z mé strany ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky