twe2000 Odesláno Listopad 5, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2017 Chtěl bych poděkovat Martinovi za ochotu, rychlost, perfektní komunikaci, idividuální přístup, velkou snahu a čas, který mi věnoval při telefonických objednávkách a vyhledávání a objednávání dílů. Až na drobný zádrhel při dodání al disků L&K , který navíc nebyl zaviněný CC autodíly a který se podařilo vyřešit, jsem byl velmi spokojen s profesionálním přístupem. :) toto není placená reklama :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 7, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2017 děkuji Jeldovi za další sadu destiček Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 25, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2017 Děkuji Jeldovi za super služby, jako vždy vše na 1*** Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 25, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2017 Objednano primo pres e-shop a jako vzdy max. spokojenost. Dostal jsem opet slevu a za 2 dny bylo zbozi doma, takze opet dekuji celemu tymu cc-autodily :palec: Odkaz ke komentáři
Patrik1971 Odesláno Leden 24, 2018 Sdílet Odesláno Leden 24, 2018 Objednane original brzdy priamo cez Jeldu.Spickovy pristup,rychle dodanie,skvela cena.Odporucam a dakujem. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky