vittorio Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 a ja mam zase spatnej filtr :D ja uz nevim co je k tomu potreba, Jarda to objednal u autorizaku at se s tim tady neplacame )) je mozny ho za neco vymenit? :D Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 jasne to neni problem ten prvni si PPL vyzvedla ? M . Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 jj to sme vymenili kus za kus shanim koberce textilni do 4x4 ale to je asi mimo obor coz? Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 zjistit čislo sada na www.skoda-auto.cz a pisni Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 ahoj, mam dotaz za kolik muzes mit sadu pedalu? Pedaly - 1Z1064200 diky Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Prosim vas, mate neco na Seaty? Je jedno co, cokoliv :( Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Tak jsem si u jELDY objednal rozvody, SUPER cena a druhy den jsem je mel doma. DIKY... :( Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Tak jsem si u jELDY objednal rozvody, SUPER cena a druhy den jsem je mel doma. DIKY... :( jasně neni problem :D To DAVON - sezenem cokoliv na jakekoliv plecky z koncernu : ))) Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Co se týče cc-autodily, tak není, co řešit. Lepší ceny nenajdete, domluva s jELDOU perfektní, na přání Vám dá ještě lepší cenu, takže je opravdu nejlevnější. A dodání? Do druhého dne. Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Zatím jen palivový filtr ale cena dobrá a doručení taky Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 jELDO, potřeboval bych nějaké výborné přední destičky na moji Fabii RS. Chtěl bych, aby to brzdilo lépe než na těch standardních. Možná je to lamadotaz, ale nevím si s tím rady. Časem budu měnit i kotouče, takže bych je vzal od stejné firmy jako budou desky. Teď to fakt blbě brzdí, teda přijde mi že málo (větší brzdy dopředu dávat nechci ... zatím). Díky Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 U mě také vše dle dohody. Cena, jednání i dodání. Takže spokojenost. :D Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 jELDO, potřeboval bych nějaké výborné přední destičky na moji Fabii RS. Chtěl bych, aby to brzdilo lépe než na těch standardních.Možná je to lamadotaz, ale nevím si s tím rady. Časem budu měnit i kotouče, takže bych je vzal od stejné firmy jako budou desky. Teď to fakt blbě brzdí, teda přijde mi že málo (větší brzdy dopředu dávat nechci ... zatím). Díky :D Ahoj do pondelka jsem mimo pracovni proces ... v utery se na to mrknu co by tam slo napasovat ;) :( Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Taky se přidám k opět spokojeným zákazníkům, sháněl jsem na rychlo pumpu s rozvodama, poradil, dokonce ještě zlevnil již levné a dodávka bez problému, jen jsem chytl kokota z PPL, který se neozval předem, kdy dorazí a já tekl s nervama, bo servisák už měl auto připravený a já nebyl schopnej říct, kdy materiál dorazí, což v 99ti procentech od řidičů PPL předem normálně vím, teď jsem si nebyl jistej, zda vůbec dorazí .... šmejd jeden línej, aspoň sms mohl poslat předem Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 to 'peteres': BTW: PPL No k nám jezdí pošuk co volá že už je před barákem-to mi je platný jak mrtvému zimník když jsem v práci... Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Jj, přesně tak, taky mi takhle volal, že stojí před barákem, já byl v práci ... tenkrát to bylo teda DPD a byla to zásilka z číny a já myslel, že dorazí klasicky poštou, tak jsem mu vytmavil, že nedal předem vědět, jak mám tušit, že něco přijde, nakonec mi to předoručili druhý den do práce ... Včera jsem čekal a doufal, že kolem dvanáctý dorazí, servisák volal co teda a já nebyl schopnej mu říct, jestli vůbec ty rozvody dělat budem, přestože už to bylo rozebraný a připravený na montáž, protože mi to den předtim rozdělal a našel rozpadlou vrtuli na pumpě, naštěstí v jednu PPLko dorazilo, tak už mám auto pojízdný ... Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 kuci to nejsem schopen jakkoliv ovlivnit bohužel Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Přidávám se ke spokojeným zákazníkům. jELDA mi sehnal dokonce měděné zapalovací kabely z TESLY BLATNÁ, který normálně už nevedou kvůli ceně. I konečná cena vč.dopravy byla super ! Na e-shopu Tesly by to vyšlo o mooooooooc dráž ! Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Přidávám se ke spokojeným zákazníkům. jELDA mi sehnal dokonce měděné zapalovací kabely z TESLY BLATNÁ, který normálně už nevedou kvůli ceně. I konečná cena vč.dopravy byla super ! Na e-shopu Tesly by to vyšlo o mooooooooc dráž ! kdyt to lze tak neni problem vyhovet Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Nevim, ale aby jste ho moc neprechvalili, s jidlem roste chut a aby nebyl moc namyslenej pak :) Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 kdyby se nekdo chtel podělit o sve nazory tak prosim sem : http://obchody.heureka.cz/cc-autodily-cz/recenze/ dííky Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 25, 2011 Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 Nevim, ale aby jste ho moc neprechvalili, s jidlem roste chut a aby nebyl moc namyslenej pak :P Dane Kačenka ti posílá velké dííííkkyy Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Ahoj, do pondelka jsem mimo pracovni proces ... v utery se na to mrknu co by tam slo napasovat Jak to dopadlo? :-) Co třeba Textar ? Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Děkuji za dnešní nákup, kompresor už je na svém místě a těsnění jsem nějak spáchal. Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 (upraveno) Jak to dopadlo? :-) Co třeba Textar ? kuci sorry ale nejak nestiham : ( stihacka : poteseni bylo na nasi strane pantadius : aby to melo nejaky smysl dle meho nazoru by jsi musel dat new kotouče - napr. Brembo Max + textar desticky. davat nove desky na stare koutouce to asi nebude upne onco . Upraveno Duben 26, 2011 uživatelem jELDA Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Martine, ze moooc Kacenku pozdravuju :) mooc ji to slusi!!! A co ta sklenicka od cervenyhio vina u ty detsky lahve? :) Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 (upraveno) Martine, ze moooc Kacenku pozdravuju :D mooc ji to slusi!!! A co ta sklenicka od cervenyhio vina u ty detsky lahve? :P hehe .. to mamka dohani co ted vice jak 2 roky nemohla : ))) Upraveno Duben 29, 2011 uživatelem jELDA Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky