Přejít na obsah

CC-AUTODÍLY

Doporučené příspěvky

Taky se připojuju a mockrát díky.Dnes jsem si tam byl pro ty rozvody,pumpu a silentbloky.Cena jak si psal,a vše vyřízeno.Ještě mě čekají ty tlumiče a spojka.

Tak že zatím díky moc. :o

Přemýšlel sem,že to buď prodám před velkým servisem a koupím třeba staršího SII,ale jednak v týhle době člověk neví co bude zítra,a jednak sem si říkal,že když do toho dám 30 tis.tak jí budu v pohodě jezdit ještě dva roky.A na ceně OII už teď tak padat nebudou,a hlavně vím,že stím autem nic není!!!

Odkaz ke komentáři

Nechtěl sem zdržovat.Jestli to půjde takhle dál,tal pomalu,ale jistě zlikvidujete vrakoviště.Máte skoro stejný ceny,a hlavně ze zárukou!!!Třeba ty rozvody za tyhle peníze na vrakovišti ani nekoupíš.

Jen tak dál. :o

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Uz abys byl zpatky...

Nevim, co tam je za spolupracovniky, ale pan se v tom ocividne neorientoval, to byla prvni rana. Prestoze jsem panovi rikal, ze jsem Martina kontaktoval ohledne nakupu uz nekdy pred tydnem a ze domluvena cena byla priblizne xxx Kc, tak konecna sleva za turbo byla z normalni ceny ca. 200 Kc, coz povazuji za vysmech. Nepomohlo ani 3x zdurazneni, ze predbezne domluvena cena byla jina, nepomohlo ani to, ze jsem clen OC. Ja jsem po dnesku teda opravdu moc zklamany. :D

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Tak já jsem dnes také řešil nějaké díly, tuším že s panem Bulířem, nebo jsem alespoň volal jeho číslo a slevu jsem dostal. Měl jsem zjištěné čísla dílů a pán mi říkal dle VIN stejné, tak myslím že se i orientoval. Díly ještě nejsou doma, ale pokud zítra dorazí, tak si nemohu stěžovat.

Odkaz ke komentáři
Uz abys byl zpatky...

Nevim, co tam je za spolupracovniky, ale pan se v tom ocividne neorientoval, to byla prvni rana. Prestoze jsem panovi rikal, ze jsem Martina kontaktoval ohledne nakupu uz nekdy pred tydnem a ze domluvena cena byla priblizne xxx Kc, tak konecna sleva za turbo byla z normalni ceny ca. 200 Kc, coz povazuji za vysmech. Nepomohlo ani 3x zdurazneni, ze predbezne domluvena cena byla jina, nepomohlo ani to, ze jsem clen OC. Ja jsem po dnesku teda opravdu moc zklamany. :)

Cus pisni o co jde . obvolam to . Je to fakt ze tuhle cenu nikdo nemel. Staci sz a adresu + telefon ostatni zaridim

Martin

Upraveno uživatelem jELDA
Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...