chjetjov Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 omfg co je to za střechu??? vy jste hrozný konzervativci to jsou furt samý RS nárazníky a kola z RS ale jak někdo udělá něco vyjímečnýho hned keci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 moje slova, ještě že nemám spidery 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 vy jste hrozný konzervativci to jsou furt samý RS nárazníky a kola z RS ale jak někdo udělá něco vyjímečnýho hned keci... ;) přesně tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2009 nebo kdyz si nekoupis scouta v kapucino barve ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 ale tak to je zas takovej standard ;) btw. jak je to s těma sedačkama, co je ted teda v oktě ? když modré prodáváte ? sem asi nějak přehlédl nové sedáky ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 omfg, ta střecha je kráááásna!!!!! ;) (je to lepší vitto el presiendto a bratře el presidento???) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 nepodlejzej, už to máš marný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 Střecha je fakt super, i ta blbost v masce vypadá super, kůži chválím. SNB: Nemáš je, ale všichni víme že je chceš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 Vypada to dobre nahodou, i kdyby klidne 99% lidi reklo ze to neni ono ja bych to bral, je lepsi mit jedinecne auto :-)takze jen tak dal, ted by to chtelo jeste nalepit do podbehu to co je na strese :)ale nevim jestli uz to nebude razit az moc...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 vorel - des z extremu do extremu a to je spatne, ale to se naucis jeste si mladej kluk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 mno nemám ani Rs nárazník ani spidery . Mám predface a plecháče - takže som neni konzervatívny ;) :D ! ale aj taK: RS design 4EVER to chjetjov: Aké sú ďaľšie plány? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 Tholis: chci, ale jak odalší sadu, ne jako kola místo mých současných 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 to HOblik a Giancarlo: No další v plánu je snížení ještě tak o 3 - 4 cm takže tím pádem dělat něco do podběhu asi nemá smysl páč by to pak nebylo vidět no a další plán bude asi lyžina pod motor kvůli tomu snížení... ale to je dost hudba budoucnost podvozek něco stojí bohužel... jinak díky všem co se líbí snažím se mít to auto odlišný protože oktávek jezdí hrozně moc a RS nárazník je taky běžnej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Víš co se pomalu stává vzácností ? PŘEDFACE ! zas když popřemýšlím tak tady v okolí Přerov, Hranice je to tak 50% face, 40% předface, 10% RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Víš co se pomalu stává vzácností ? PŘEDFACE ! zas když popřemýšlím tak tady v okolí Přerov, Hranice je to tak 50% face, 40% předface, 10% RS Jj tak s tím souhlasím každý to předělává na face doufám že kamaráda přemluvím ,aby aspoň on zachoval původní vzhled 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Jj tak s tím souhlasím každý to předělává na face doufám že kamaráda přemluvím ,aby aspoň on zachoval původní vzhled Ja predelam face na pred face 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Ja predelam face na pred face ;) No vidíš to budeš asi první na foru :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 No vidíš to budeš asi první na foru :) :D ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 tak to tu ešte nebolo, to je pravda ! Ale pár pekných predface sa tu nájde - napr TomášT má dosť dobú octu r.v 2000 myslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 tak to tu ešte nebolo, to je pravda ! Ale pár pekných predface sa tu nájde - napr TomášT má dosť dobú octu r.v 2000 myslím Delam srandu..to nebudu delat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 veď jasné ! Možno sa ale tu niekto taký raz nájde ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 na zmanipulovanym srazu dostala octa pouze seste misto presne pod stupnem vitezu, fuuuuuuuuuj ;) bratrovi se zabavi a hotoovo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 a je to tu ;) ! Je ti za svojou octou smutno ;) ? Kedy bude tá Rs? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 nojoooo budu muset dát světr i někam jinam a pak to možná vyhrajem ;) jinak Montenegro co to je s těma kolama? ;) celkem se mi líbí ta linka dole v nárazníku ale asi ji tam dávat nebudu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 nojoooo budu muset dát světr i někam jinam a pak to možná vyhrajem :( jinak Montenegro co to je s těma kolama? :lool: celkem se mi líbí ta linka dole v nárazníku ale asi ji tam dávat nebudu.... Tam dal bily pasek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Po delší době hodím nějaké info... oktávka je na plechách už asi 14 dní jelu do ní naftu lítám všude a co nevidět bude mít 120 tis km... Přináší to i horší stránky včera se mi rozsvítila kontrolka ASR tak jedu dneska k MartinoviRS abysme přišli na to co s tím... Další věc která mě sere že mi neustále praskaj žárovky v zadních světlech nechápu... :) tak jsem na zimu hodil světla ze série... co se týče plánů stále zůstávám na štelováku a možná bych rád kolesa z audiny 17" a složit to na zem... btw: Včera jsem potkal Pala na koněvce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 co se týče plánů stále zůstávám na štelováku a možná bych rád kolesa z audiny 17" a složit to na zem... Kvalita a Design od Audi je vždy o krok vpřed.. :) pořádnej Cult Styler.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Vojto, není Octě zima když má svetr jen na střeše? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Kvalita a Design od Audi je vždy o krok vpřed.. :) pořádnej Cult Styler.. :o Tak co na to? http://www.cargurus.com/images/2008/07/15/.../pic-64990.jpeg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.