Spooky1 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 jinak co nevidet budou ty recara na prodej kdyby jako nekdo chtel :P A cenová představa už by byla? Případně nějaká fotečka? Neříkám, že koupím,ale zajímá mě to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 fotecka je nekde na prvni strance a predstava je tak 4-5000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Vitto: sry... nějak mě to nedocvaklo... No až to bude aktuál tak se dyžtak ozvi... zajímá mě to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 jojo ja myslim ze je bracha vynda nekdy o vikendu :) dam sem vedet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Maj bagy a vyhrev? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 a ještě mě napadlo: vejškově stavitelný jsou? A trochu OT. Bratrovi nevyhovujou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 tak kdyz mi ho pujcis tak martinRS zkusi jestli to pujde a vzal bych je koik cena pane kolego? :) nejedes do prahy zejtra ? Půjčit ho není problém. Na ceně bysme se dohodli Do prahy nejedu, já teď jezdím na druhou stranu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 petr - nj pan ma novou praci vlastne ostatni - bagy ani vyhrev nemaji, je to poradny sportovni sedadlo :) zandy vyfikundace :) spolujezdcovo se da skloúpit, ridicovo ne, je dany na pojezdy ktery do do octavky golfa leona apod. stavitelny vyskove nejsou ale myslim ze by to nekdo sikovny mohl dodelat z klasicky sedacky, koukal jsem na to ale nakonec jsem se do toho nedal, mam 190 takze mi to stacilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Sedáky jsem chtěl dneska vyndat ale jelikož se nám vydařilo počasí :) tak nevím... o víkendu už jedu oktu prohnat k liberci na turnaj takže leda pak... ale snažim se co to dá :) mě ty sedáky celkem vyhovujou ale ty origo mi tam seděj víc Ten usa look bych chtěl hlavně pozičky no ty čtvercový spztky nevím no... jinak nějaký fota jak okta prokoukla u nového majitele :smich: jo jsou tam vidět i sedáky trochu PŘED: PO zásahu mě a mojí přítelkyně : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 petr - nj pan ma novou praci vlastne tak, tak pan vedoucí :) Leda, že by sis někdy udělal výlet na kafčo do Boleslavi nebo počkej až budu mít cestu do Práglu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 ty flasky na fotkach pred, to je ale tovje dilo ja sem bordel vyhodil zezadu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Ha, ještě se tu bude prát špína rodinná :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 tak včera jsem byl na geometrii nějak jsem nebyl spokojenej táhlo to trochu doprava mi přišlo dneska jsem teda stihnul vyndat sedačky tady jsou fotky cenu určuje Vittorio: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 je to za 4 tacky sakum prdum, jen to zapinani pasu z ty druhy sundej to musime dat spidimu na ty bezovky z tech je to sundany, to si kazdy domonti ze svych origo sedacek nic jim neni jak novy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 nějaký fotky z dnešního výletu do modřan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 hezky auto sem mel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Kua ty zadni svetla jsou pecka, skoda ze byli aj na combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 tady takovej virtuálek co bych s tím chtěl provést co na to říká poloviční majitel vozu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 sem pro ale ty californsky znacky ti nedam :D jinak ta zaradka to si ji asi nikdy na tom aute nevidel bratros co?to je pest na voko to prosim neeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 (upraveno) Neukazal by mi někdo prosíím foto, jak sviti tyhle chromovy zadni svetla ve dne a v noci?? Upraveno Červenec 16, 2009 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 vojto, mě se USA montáž nelíbí. Ani SPZ na straně ani oranžový blinkry v nárazníku. Nechal bych jí tak jak je. V tvém případě ještě tím štelovákem hodit dolů a bude to bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 me ty opzicky nic nerikaji kor kdyz nejsou ciry, ale znacka na boku dobra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 no když už by se dala značka na bok tak pak by to chtělo srovnat prohlubeň co je v nárazníku na SPZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Mě se to teda hodně libí... krome ty zahradky.. ja chci taky tuhle SPZku, ale az budu mit hotovej naraznik... a na druhy strane.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 jen na to budou háklivý pocajti protože umístění SPZ je daný předpisy. Značky na straně u Alfy mají vyjímku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 no ja nevim ejstli ji mas vpravo vlevo veprostered hlavne ze ji mas a neni zakryta ne? sou to kokotos, reknes ze si to takhle koupil ze o nicem nevi s a ze jinam se dat neda ja to chtel na OIIRS pak taky :D dat ji na stranu je super :P na alfacky ramecek :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Konečně se toho auta ujal někdo, kdo tomu rozumí. K tomuhle mělo dojít už dávno Ty pozičky za mě celkem jo, zahrádku ee. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miras TDI Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 chválím...octa je krásná :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 díkes za názory chlapy pozičky jsou u mě jasná volba líbej se mi hrozně moc a hlavně na oktě je nikdo nemá což mě hřeje u srdce tu prohlubeň na liště a nárazníku bych jednou chtěl taky srovnat no a zahrádku bych třeba na srazy doplnil o retro kolo jedno se mi ve sklepě válí tak se na něj možná mrknu... jinak foto světel udělám dneska ale jenom mobilem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 ta zahradka je hnusna vole tim to retro zkazis a navic retro na aute z roku 2003 je divny ne? jo ale mel bys nastrikat ty zarovky zase uz to bude asi trochu ruzovy P2M - nekdo kdo tomu rozumi?ty vole dyt ji chce dat jenom niz (chci ho videt jak pak bude jezdit po prahze) a dat pozicky ty lamo jedna jen pockej na rozkosi, koukej si udelat rezervaci uz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.