vittorio Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 nesahej mi na predkozku P2M :D strecha dobry a uz sem zvedavej jak ude vypadat ta novinka :) ja sem se seatem taky pokrocil :D uz 4 tyden v kuse stoji v garazi a nevyjel :) jedinej kdo v garazi jezdi je taska s hokejem kolem nej :) musim ho posunout aby mi nevadil v ceste :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 nesahej mi na predkozku P2M :D až si chudák Palo přečte, že si mu nevěrnej s P2M tak uvidíte :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 nesahej mi na predkozku P2M :D strecha dobry a uz sem zvedavej jak ude vypadat ta novinka :) ja sem se seatem taky pokrocil :D uz 4 tyden v kuse stoji v garazi a nevyjel :) jedinej kdo v garazi jezdi je taska s hokejem kolem nej :D musim ho posunout aby mi nevadil v ceste :D tady vidítě že to byla oprávněná výměna ale na druhou stranu chudák Leon :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 tak jaká je ta novinka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 ta novinka je difuzor od milotecu dozádu akorát jsem nenašel nějakou dobrou fotku... akorát to auto po nalepení nesmí jet 6 hodin tak nevím kdy to budu lepit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 tady vidítě že to byla oprávněná výměna ale na druhou stranu chudák Leon :) To se vědělo všeobecně od začátku, že vitto tomu nerozumí, ale byly tlaky na to, aby se to moc neventilovalo. :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 hajzleeeeeeee :) tak tos prehnal :) ja mu dam krasnou octavku hotovou a on ji vylepsi a ty takhle :) pockej az dostane von tolik poharu na skodahome uplacenejch jako ja tak at prijde :D leon nema zadnej ze jo :D a vo to de ze jo vo vo poharky vole :D to ze leon nejezdi tak to je proste holy fakt toho ze mame doma dve auta a jedno je naftovy a druhy ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 ta novinka je difuzor od milotecu dozádu akorát jsem nenašel nějakou dobrou fotku... akorát to auto po nalepení nesmí jet 6 hodin tak nevím kdy to budu lepit :) jj taky o nem premyslim a k tomu jeste na kufr tu malou hranu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 to bratr: leon má pohárek ze škodahome že jsem byl do 77 návštěvníků :) to Bauí: ten nárazník mi přijde dole moc kulatej tak myslím že tohle mu prospěje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 tak to tam dostal kazdej protoze tech 77 ani neprijelo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 navíc někteří řekli, že ho nechtějí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 to bratr: leon má pohárek ze škodahome že jsem byl do 77 návštěvníků to Bauí: ten nárazník mi přijde dole moc kulatej tak myslím že tohle mu prospěje a chces to v barve, nebo bude jina, ja bych to chtel udelat v cerny perleti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 ach jaj, taká pekná octa to bola , hlavne že sa to páči novému majiteľovi, to je podstatné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Spatřen dnes v 16.15 na R10 u Radonic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Giancarlo: ale pěkná je furt doufám jenom trošku víc kořeněná :P Tomáš: správně správně si měl zatroubit nebo tak ale oktou si asi nejel viď ? ;) to Bauí: no usoudil jsem že k tý tmavě modrý němá moc cenu tu černou lakovat takže nechám matnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Oktou právě né a ještě v protisměru. Najednou vidím se něco lesknout pak svetr na střeše a hned vím o co jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 ta octa je fakt hezká... ta střecha je naprosto originální a celé auto krásně zvedla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jelda001 Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Pěkná barvička ke které jdou folie a nejhezčí jsou ty sedačky. Ty nepatříš k té mafii??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 sedacky blbec vyndal ze jo takze jsou na prodej asi precalounim stredy do tmave sedy a dam je do leona 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 to Tomas: ahaaa tak to pak chápu že jsem tě nespatřil :( ale jsem rád že i tak sis střechy všim to snb-rider: díkes díkes starý kamaráde jsme se dlouho neviděli :) to vittorio: aleee na to kašli to se nevyplatí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 chjetjov: no není zač... neviděli no asi si tu taky založím topic a až se mi tu nebude líbit, tak víš co viď :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 snb-rajdr: moc nevím založíš novej OC? :( nějaký work in progress foto ze dneška pod tou dečkou už je ta druhá novinka nalepená akorát na ní nesmí svítit slunce než to uschne tak proto ta deka :) no a ty příčníky se snowboardem jsou tam jen tak na zkoušku jak to vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 to prkno jako proc, dyt ty pricniky jsou eklhaft a este tij zakrejvas nejpoutavejsi cast auta a to je ta strecha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 (upraveno) jsem se nudil tak jsem zkusil hodit prkno :( ale příčníky nejsou tak děsný no dobře jsou ale bylo to na zkoušku a k tomu stylu se to hodí viz třeba toto... Upraveno Září 2, 2009 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 za chvíli bude cool vozit vozejk... nalož si tam rakvičku, to je v Chabrech a okolí taky děsně in poslední roky, mám pocit (červená Fabia a Fabia Combi... a modří již vědí :( ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 tak ta rakev když je sladěná s autem tak je to ok ale stejně to hrozně opticky zvyšuje auto takže nic tam nebude :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Ja by skusil dat ten "svetr" take na kapotu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 jako kdyz budes mit hlinikovy nosice tak mozna i s tim deflektorem thule ale tahle sragora roku vyroby 96, ocelova zrezla nic moc :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 jojo je fakt že tyhle už i reznou jinak chtěl jsem vám vyfotit ten difuzor vypadá to krásně podle mě ale vybil se mi foťák tak zítra :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Jestli chces tak mam modni vozejk.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.