Přejít na obsah

vittorio - il coche del presidento :)

Doporučené příspěvky

to HOblik a Giancarlo: No další v plánu je snížení ještě tak o 3 - 4 cm takže tím pádem dělat něco do podběhu asi nemá smysl páč by to pak nebylo vidět :lol:

no a další plán bude asi lyžina pod motor kvůli tomu snížení... :lol: ale to je dost hudba budoucnost podvozek něco stojí bohužel... :lol:

jinak díky všem co se líbí snažím se mít to auto odlišný protože oktávek jezdí hrozně moc a RS nárazník je taky běžnej... :palec:

Odkaz ke komentáři
Víš co se pomalu stává vzácností ? PŘEDFACE ! :palec:

zas když popřemýšlím tak tady v okolí Přerov, Hranice je to tak 50% face, 40% předface, 10% RS

Jj tak s tím souhlasím každý to předělává na face doufám že kamaráda přemluvím ,aby aspoň on zachoval původní vzhled :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Po delší době hodím nějaké info... oktávka je na plechách už asi 14 dní jelu do ní naftu lítám všude a co nevidět bude mít 120 tis km...

Přináší to i horší stránky včera se mi rozsvítila kontrolka ASR tak jedu dneska k MartinoviRS abysme přišli na to co s tím...

Další věc která mě sere že mi neustále praskaj žárovky v zadních světlech nechápu... :) tak jsem na zimu hodil světla ze série... :palec:

co se týče plánů stále zůstávám na štelováku a možná bych rád kolesa z audiny 17" a složit to na zem...

btw: Včera jsem potkal Pala na koněvce :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...