otmen Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Nemáte někdo instalační manual alarmu Cobra 3100? Chtel bych na alarmu aktivovat funkci uzamceni dveri po nastartovani auta a nemuzu to nikde sehnat. Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Nemáte někdo instalační manual ze Cobra 7777? Chtel bych na alarmu aktivovat funkci uzamceni dveri po nastartovani auta a nemuzu to nikde sehnat. Diky. Na alarmu? A nekoduje se to náhodou na komfortce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
otmen Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Alarm to umi taky, ale musi se to aktivovat. Komfortku mam z r. 2002, takze ta to zrejme neumi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Nemáte někdo instalační manual alarmu Cobra 3100? Chtel bych na alarmu aktivovat funkci uzamceni dveri po nastartovani auta a nemuzu to nikde sehnat. Diky. Ahoj je to tvoje vec,ale pri nehode(nepreju ti ji) se budes ty nebo nekdo z pasazeru dostavat z auta jak? Uz tak by to bylo spatne a ty se jeste chces zamykat?Podle me NESMYSL.Mam navod na Cobra model 7918,ale jestli je to stejne netusim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 V komfortke sa to da aktivovat a pri nehode (buchnuti bagov) sa dvere automaticky odomknu... Ale zamyka sa to az pri prekroceni 15km/h. Aktivuje sa to velmi jednoducho, zmenis jednu hodnotu cez VAG. Cez ten alarm by som to neriesil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 jde to u každé komfortky od 1997 zhruba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MickXX Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Ta Cobra to umí, i když si myslím jak se tu píše že je to pěkná kravina. Jestli vydržíš po neděli písnu na FBcom což jsou dovozci bereme od nich Patrioty tak by mohli instalační manuál poslat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 Ta Cobra to umí, i když si myslím jak se tu píše že je to pěkná kravina. Jestli vydržíš po neděli písnu na FBcom což jsou dovozci bereme od nich Patrioty tak by mohli instalační manuál poslat. JJ FBcom jsou SUPER,Taky jsem potreboval navod a za 10 minut jsem ho mel :lool: ,sam jsem si nakodoval nejake funkce,takze OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
otmen Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 Ta Cobra to umí, i když si myslím jak se tu píše že je to pěkná kravina. Jestli vydržíš po neděli písnu na FBcom což jsou dovozci bereme od nich Patrioty tak by mohli instalační manuál poslat. Ten instalacni manual bych rozhodne bral i kvuli aktivaci-deaktivaci jinych funkci. Jinak jsem zjistil, ze mam komfortku 799B, dneska jsem to aktivoval a musim rict, ze je to takovy divny. Po prekroceni 20 km/h se to zamkne. Takze kdyz nekde zastavim, otevru dvere a znovu se rozjedu, tak se to zase zamkne. To me moc nevyhovuje. Asi to nastavim zpatky a budu se zamykat rucne, jenom kdyz budu chtit (jenze na to clovek zapomina). Jezdim 90 % po Brně, kde jsou často kolony a zamknuti vozidla je docela dobra vec. Jednou me dokonce nejakej silenec bušil pěstma vší silou do oken, takze jsem byl rad, ze jsem zamčený :-) No nic, zkusim s tim chvili jezdit a uvidim jak to bude vyhovovat. Pokud by byl ten manual na alarm, byl bych moc rad. TO MickXX: dik moc a samozrejme dekuju vsem za postřehy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Ahoj je to tvoje vec,ale pri nehode(nepreju ti ji) se budes ty nebo nekdo z pasazeru dostavat z auta jak? Uz tak by to bylo spatne a ty se jeste chces zamykat?Podle me NESMYSL.Mam navod na Cobra model 7918,ale jestli je to stejne netusim Ahoj, prosím Tě máš ještě ten návod na Cobra alarm 7918? Moc ho potřebuji ať si můžu aktivovat druhý ovladač. Díky předem moc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Kuci da se ke kobre sehnat novej ovladac? Rozsypali se me ty gumicky na tlacitku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest filas Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Tady ovladač: http://www.stualarm.cz/produkt/se567bl-univerzalni-dalkovy-ovladac-cobra-cerny/ Nebo lze koupit jen obal na ovladač: http://www.stualarm.cz/produkt/48ho101-nahradni-obal-ovladace-autoalarmu-cobra-2-tlacitkovy/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 manuál k alarmu cobram viz příloha. Kluci, prosím, nevíte jak spárovat nový ovladač s alarmem? EDIT našel jsem nakonec ještě toto, vyzkouším radar354 AK fandaRegistrace: 5.8. 2009Příspěvků: 6304 | Témat: 116 26.02 2011 19:38 Takže už je to vyřešeno. Jistý pan Ing. Karel Šudák ze Specializovaného e-shop s autohifi mě poslal návod čímž mu děkuji. Zde je postup: V bezprostřední vzdálenosti od vozidla (cca 1m) stiskněte obě dvě tlačítka na dálkovém ovladači až do okamžiku, kdy LED* přestane blikat. Potom uvolněte tlačítka (LED* se rozsvítí). B/ Stiskněte tlačítko A na dálkovém ovladači a přesvědčte se, zda LED*bliká. V případě, že bliká, resynchronizace je ukončena. C/ Stiskněte opět tlačítko A na dálkovém ovladači a přesvědčte se, zda systém správně funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 tento postup by mel fungovat mel jsem stejny alarm na fabce a postupoval jsem stejne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Fungoval, chvili jsem se bal ze budu muset koupit novy ovladac (stoji cca tisicovku) a chvili jsem chtel ten alarm demontovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 jak jsem koupil auto, to první co letelo pryc byl alarm cobra :D vyměnil jsem baterku v ovladaci a uz sem neodjel tak sem v podzemkach rozebiral palubku a hledal kde to vede :D jedine magicar je to jeden z nejlepších alarmu vůbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.