Přejít na obsah

Bladikova Laurinka

Doporučené příspěvky

Na zacatku leta jsem se dohodl se Skodovkou a vyreklamoval svoji byvalou cernosku a nechal si za to poslat (samozrejme s malym doplatkem :wub: ) cernosku novou.

Je to ve vybave Laurin&Klement plus nejake drobnosti navic. Samozrejme motor zustal stejny...1.8TSi je fakt mazel a za nic bych ho nevymenil :lol:

Vybava je super a moje obava z kozenych sedacek Alcantara se nepotvrdila, jsou velice prijemne a skoro vubec se na nich nepotim ... je to snad lepsi nez byly sedacky z paketu Dynamik.

Co k tomu dodat, v tuto chvily mam najeto jiz pres 4000km a zatim naprosta spokojenost.

Co mam v planu(az dobuduji dum a zbydou nejake chechtaky navic :lol: ):

- vyhodit mezipodlahu (je volna k prodeji, viz me inzeraty.)

- folie na skla, aby se interier trochu zatemnil, safety glas jsou sice dobre, ale porad bych ty zadni jeste vice zatmavil, tak uvidim ... pripadne napady si rad prectu;)

- RS kridlo - strasne se mi kridlo libi, ale proste porad nevim, zda-li se na tuto vybavu hodi ... k tem krasnym kolum L&K by to bylo podle me super :)

No a nakonec par fotek k tomu. 1.fotka - kdyz jsem si ji prevzal, ostatni z vyletu :lol:

post-464-1283164105_thumb.jpg post-464-1283164143_thumb.jpg post-464-1283164158_thumb.jpg post-464-1283164196_thumb.jpg

post-464-1283164179_thumb.jpg post-464-1283164213_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dik vsem

To Zdeno: jj menil, ale byl to boj...nejak se jim nechtelo :) :lol: Pomalu sepisuji takovy mensi romanek jak to vsechno probihalo a jake jednani se mi ze strany Skodovky dostavalo, vcetne uplneho zaveru, kdy na starem odesla spojka a pri 60tkm, jsem ji musel zacvakat, nechal jsem si ji ve zkusebne otestovat a z testu vypadlo, ze ty lomy nemohly byt zpusobeny prehratim(jak napsala Skodovka), takze ted jeste prijde snad uz posledni boj, aby mi to uhradili zpet. Jak to sepisu tak to samozrejme vystavim na forum...snad to bude k necemu dobre.

Me se treba to co ma Olaf nelibi, a RSkove se mi libi strasne a na bejvalce jsem ho mel take, takze uvidim :wub: ...necham si to projit hlavou.

Odkaz ke komentáři
pekná, cez víkend som na Barumke videl L&K s krídlom a vyzeralo to fajn :lol: :)

Kalic: každému sa páči niečo iné :wub: :D nám sa nemusia páčiť tvoje strieborné späťáky(to som uviedol ako príklad) :lol:

diky za priklad :lol: Jinak je prave super, ze clovek tu muze rict svuj nazor :lol:

Odkaz ke komentáři

Rovnako uvediem aj mračítka, hneď to všetci musíte brať neskutočne k srdcu? :) Mne osobne je jedno(mám RS) či také ako má Ondro alebo RS, obe sú v pohode :lol: Tie zrkadlá sa mi nepáčia ani na RSkových audinách, ale zas tvoje nové zadné lampy sú zaujímavé.

Viac by som to nerozoberal v tomto novom vlákne, ale ako pozerám nejako sa tu rozbehli reklamácie u škodovky.

Odkaz ke komentáři

Jj reklamace se jim zacinaji pomalu kupit...dan za levnejsi a samozrejme osekanejsi a mene kvalitneji provadena auta...ja jsem teda mel problem vzdy s dilenksym zpracovanim a ta spojka byla take evidentne spatne smontovana...je to na pytel na jedne strane jsme radi ze jsou auta levnejsi a na druhe to proste neni moc zadouci...ale trebas se nauci delat kvalitne i za mene penez, uvidime :-D

Odkaz ke komentáři

Jj LaK je fakt super a motor nema chybu. Cerna je nej :lol:

Co se tyka vybavy tak si asi nejvic uzivam Columba a parkvaku a take Sound system hraje docela obstojen :D

Akorat dneska rano jsem dojizdel na semafory, za mnou zastavila felicie a asi po 20-ti sekundach to borec s feldou do me narval...dej panubohu vecnou slavu za tazne zarizeni...ten blbec...cirka 65 let... vylezl z feldy a kdyz uvidel ze si rozparal naraznik o me tazne tak prohlasil: ja jsem pustil spojku a zapomnel jsem ze mam zarazeno ;) Nastesti se me niceho jineho nedotkl nez jen toho tazneho, takze to dopadlo dobre a on mel rozparany naraznik. Ale po narazu ve me opravdu hodne hrklo co se stalo, auto s ani ne 5-ti tkm a hned bych ho mel rozparane....uf :) :lol:

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

bílá LaK je nej - to jsem vybíral barvu já :(

teď vybírala barvu máma - tak je stříbrná :palec:

ale zase teď se dalo na mě při výběru motoru a už není 2,O tdi, ale 1,8 benzínek ;)

Odkaz ke komentáři

tak co...už jsi nahodil RS křídlo? :)

ptám se, protože mám taky jednu velice podobnou objednanou (ale v barvě Rosso Brunello) - na sníženém podvozku (série s Pallasy) a přemýšlím o RS křídle...

+mě napadla kacířská myšlenka hodit si tam místo piano černých lišt (v přístrojovce a dveřích) ty z RS...popřípadě si nechat nastříkat lišty do barvy auta.

Akorát se musím pohrát s Photoshopem, abych věděl alespoň přibližně jak ty vypadne...

Ty piano lišty mi jsou mírně nesympatický, jelikož to bude černá přístrojovka, černá lišta, černé sedačky....

Odkaz ke komentáři

Jeste ne, prozatim nemam cas nechat nekde auto jeden den :D To asi bude aktualni v zime az se trosku zmirni me cestovani :angry:

Co se tyka tech list, take jsem z nich mel take strach, ale v realu to vypada moc pekne a hlavne bys musel nechat prelakovat i ramecek kolem radia, ktery je v te same barve a take popelnik. Pred tim nez jsem si auto prevzal, jsem take premyslel, ze bych tam dal bud z Elegance a nebo z RSa, ale v tom laku to fakt vypada hodne dobre.

Ted spis resim mracitka na svetla a folie, jakmile neco bude hodim foto :lool:

Koukam, ze rodina L&K s 1.8TSi se nam zase rozsiri...jen tak dal, dehtari se musi pomalu vystrnadit :o :)

Odkaz ke komentáři
tak co...už jsi nahodil RS křídlo? :)

ptám se, protože mám taky jednu velice podobnou objednanou (ale v barvě Rosso Brunello) - na sníženém podvozku (série s Pallasy) a přemýšlím o RS křídle...

+mě napadla kacířská myšlenka hodit si tam místo piano černých lišt (v přístrojovce a dveřích) ty z RS...popřípadě si nechat nastříkat lišty do barvy auta.

Akorát se musím pohrát s Photoshopem, abych věděl alespoň přibližně jak ty vypadne...

Ty piano lišty mi jsou mírně nesympatický, jelikož to bude černá přístrojovka, černá lišta, černé sedačky....

piano lišty jsou pecka.. pokud je chceš lakovat, tak mi je spis prodej...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...