Přejít na obsah

Bladikova Laurinka

Doporučené příspěvky

:) to už bych radši udělal aukci a věnoval výtažek na charitu ;) (jako vážně...ne pro sebe)

s OVI-m jsem se bavil a možná půjdou vyměnit celé tapecy....ale zatím to fakt nechám na první (druhý, třetí) dojem...

Akorát to RS křídlo bych rád pořešil předtím, než mi auto přijede, abych nemusel pak být den bez auta...

Neví někdo která firma vyrábí originály pro Škodovku?

Odkaz ke komentáři

Ano to je opravdu moje bejvala :)

Akorat nevim kde tam vzali multifunkcni ctyrramenny volant a parkovaci asistent, kdyz to tam neni...nj vyzkouseno.cz jak jinak ze :palec:

Jenom takova perlicka, skodovka, kdyz to odemne jakoby odkupovala tak se rouhala, ze za to nedostane vic jak 298000Kc....v MB nejsou zrovna uprimni...tuhle cenu stanovala MB nikoliv servis, bohuzel pristup ke svym zakaznikum nema MB jeste uplne propracovane.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 10 měsíců později...

Tak po dlouhe dobe zase prihodim par novinek.

Resil jsem reznuti kapoty viz foto. nevim co to bylo a proc to rezlo, kazdopadne vymeneno a ted je vse v pohode.

Pridano tlumeni kapoty a dal jsem si tesnici gumu na predek kapoty aby nestrikal bordel na moturek ;)

Mezipodlahu jsem uspesne vyhodil...je stale k prodeji pokud by mel nekdo zajem :)

post-464-1312892562_thumb.jpg post-464-1312892547_thumb.jpg post-464-1312892534_thumb.jpg

Nejake fotecky ze svatby vcetne manzelky :D

post-464-1312892640_thumb.jpg post-464-1312892667_thumb.jpg post-464-1312892693_thumb.jpg

Pak nejaky ten rekurdek se spotrebou:

post-464-1312892752_thumb.jpg post-464-1312892738_thumb.jpg

No a nakonec to nejlepsi a nejhezci, v unoru pribude do cernosky maly pasazer a ja doufam, ze i clen Octavia clubu :lol:

post-464-1312892823_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jj rez az jsem sam koukal :)

Spotreba je za usek ze Zlicina po novem obchvatu az po sjezd na Loket...pri dodrzovani vsech povolenych rychlosti...ale je pravda ze jsem mel hodne lehounkou nohu, proste jsem to zkousel, ale porad se takto jezdit neda ;)

Dik.

Ohledne podlahy jsem ti poslal SZ

Odkaz ke komentáři

Diky za gratulace...jj super pocit to je, ale stejnak jsem porad nejakej nervozni, aby to bylo vsechno v pohode :D

To Krocan: nn nebyl jsem v Lokti na motokrosu, ale jezdim kazdy tyden sluzebne do Prahy a tam jsem si dal pauzu, tak jsem tu spotrebu vyfotil a pak uz jsem jel zase normalne :o

ad rez: ja uz mam proste na takoveto veci smulu...si koupim trpaslika a on vyroste :lol::rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Asi se mi ta smula lepi na paty, jedna pani vyjizdela z parkoviste a zrcatko ma asi na to aby se divala jak je krasna a vubec si nevsimla, ze stojim za ni, no tak mi proste i pres me troubeni tukla do kola...ale nastesti to dopadlo vsechno v pohode a nic se nestalo....ale jeji vyjadreni kdyz vystoupila: Prominte ja jsem se nedivala dozadu...no kampak by se asi divala kdyz couve ze :D ;) Jsem se musel drzet abych ji nerekl neco peprneho a neco ji neudelal...asi mozna proto, ze byla vedle moje zena, jinak bych se neudrzel :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...