škodik Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 ahoj,koukal jsem po bazarových octách a u jedný jsem narazil na tohle,nevíte kde to sehnat? bylo by to super,nemusel bych to předělávat na klimatronic. Kdyby někdo věděl kde to sehnat co je potřeba k tomu apod dej te vědět,díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mike Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 No tak to bych chtěl taky vypadá to celkem dobře! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Jo, to je dobrý. Asi něco takovýho, co ? (tohle je do Forda za 420 euro) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mike Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 No jo ale kde to sehnat??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDI Life Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 a hlavně jak to zapojit do octy...takovejhle bastl jsem ještě neviděl,zlatej climatronic :D maly OT: někdo někde napsal do tématu climatronic ,po asi hromadě stránkové hádce že v autě climatron nemá ale chce ho tam.proč? protože je to další displej do auta a v kombinaci s DX navi to vypadá ku..evsky Hi-tech a to byl důvod proč ac přestavět na climatron. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 a hlavně jak to zapojit do octy...takovejhle bastl jsem ještě neviděl,zlatej climatronic :D maly OT: někdo někde napsal do tématu climatronic ,po asi hromadě stránkové hádce že v autě climatron nemá ale chce ho tam.proč? protože je to další displej do auta a v kombinaci s DX navi to vypadá ku..evsky Hi-tech a to byl důvod proč ac přestavět na climatron. ;) OT to není,ale tahle drobnost by byla dobrá,jelikož nechci přestavovat na climatronic a ta digi regulace teploty by stačila pokud by cena byla nějaká rozumná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mike Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 Souhlasím se škodíkem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest LIGHTCARS Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 Až nato, že klasické ovládání má 3 lanka(teplota,síla ofuku a směr ofuku)Bez poloúprav jako je ke climatroniku to stejně nebude fungovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest john1 Odesláno Říjen 2, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2010 Až nato, že klasické ovládání má 3 lanka(teplota,síla ofuku a směr ofuku)Bez poloúprav jako je ke climatroniku to stejně nebude fungovat nasiel som o tom na inom fore nieco tu je priloha asi to predavala firma conrad skuste to niekto najst 854133_an_01_sk_Klimatizacni_system.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.