swatji Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Ahoj, prosím vás o radu. Chci kupovat nějakou 4x4 s nízkou spotřebou, doma máme Subaru Outback a vím, že jiné auto než 4x4 nechci a rád bych nějaké, které by se Otíkovi mohlo aspoň trochu přiblížit. O I jsem si vybral hlavně díky ceně ND a pořizovací ceně. Mohli by jste mi hodit pár rad čeho si při koupi všímat, co rozhodně nebrat atd.? Známej mě od koupi 4x4 zrazuje, že prej je dost poruchová a následné náklady na opravu monstrózní a hlavně při samotné koupi, je velký problém zjistit jestli je pohon 4x4 funkční. Proto vás prosím dávejte sem vše co se O I 4x4 týče a mohlo by mi to pomoci při výběru a ujasnit si jak je to s tou poruchovostí. Předem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 1) haldex se nesere, je dost spolehlivý! 2) zajed na prašnou cestu a prohrabni přední kola-pokud zabere i zadek je ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 on mi tvrdí, že prej nejvíce odchází jakési čerpadlo na ten pohon 4x4. Takže spíš se nebát a zkusit než to předem odsoudit? JJ, bláto nebo prašná cesta mě taky pak napadla. Zatím jsem se díval na tyto auta: http://auto.bazos.cz/inzerat/6771884/Octav...va6ti-rychl.php http://auto.bazos.cz/inzerat/7021844/OCTAVIA-19-TDI-4X4.php Kdyby jste někdo měl nějaký typ budu rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 haldex se fakt nesere.....s tím bych si hlavu vůbec nelámal.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 Ahoj, prosím vás o radu. Chci kupovat nějakou 4x4 s nízkou spotřebou, doma máme Subaru Outback a vím, že jiné auto než 4x4 nechci a rád bych nějaké, které by se Otíkovi mohlo aspoň trochu přiblížit. O I jsem si vybral hlavně díky ceně ND a pořizovací ceně. Mohli by jste mi hodit pár rad čeho si při koupi všímat, co rozhodně nebrat atd.? Známej mě od koupi 4x4 zrazuje, že prej je dost poruchová a následné náklady na opravu monstrózní a hlavně při samotné koupi, je velký problém zjistit jestli je pohon 4x4 funkční.Proto vás prosím dávejte sem vše co se O I 4x4 týče a mohlo by mi to pomoci při výběru a ujasnit si jak je to s tou poruchovostí. Předem díky Se ctyrkolkou problem neni, kdyz menis pravidelne oleje a filtry, tak jak by se mely, tak haldex opravdu drzi. Zeptam se ale jinak, co si predstavujes pod pojmem "4x4 s nizkou spotrebou"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Leden 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 Se ctyrkolkou problem neni, kdyz menis pravidelne oleje a filtry, tak jak by se mely, tak haldex opravdu drzi. Zeptam se ale jinak, co si predstavujes pod pojmem "4x4 s nizkou spotrebou"? Auto které mi při odjezdu od baráku nezačne hrabat jen předníma kolama, ale budou brát všechny 4 a dostanou mě pryč a nebude to žrát přes 10l P.S. už jsem si Octu koupil, tak je to asi stejně jedno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 Tak to je treba 530 xd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 Auto které mi při odjezdu od baráku nezačne hrabat jen předníma kolama, ale budou brát všechny 4 a dostanou mě pryč a nebude to žrát přes 10l P.S. už jsem si Octu koupil, tak je to asi stejně jedno tak šup s ní tady do profilu octavia :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukash Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Já z pozice letitého majitele bych si dovolil nesouhlasit... na haldexu se s-e-r-o-u dvě věci. Tou první je jednotka /odpálený CAN/ a tou druhou je čerpadlo. Pokud člověk mění pravidelně olej a filtr, tak mechanika funguje dobře stovky tisíc km... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.