Guest Sothrax Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 Zdravím... Pořídil jsem si držák brodit pro MT Samsung Galaxy S se skrytým napájením abych nemusel tahat kabel kolem řadičky k zapalovači. Držák dorazí v pondělí a mě zajímá jak ho co nejjednodušší cestou připojit. jde jen o napájení 12V, rád bych ho vzal ze současné zástavby originálního handsfree. Když jsem sundal přední kryt jsou v něm napájecí kabely pro 12V, ale po sepnutí klíčku je v nich 12V jen cca prvních 30 vteřin a pak klesne na 0 (měřeno multimetrem). Netušíte v čem může být problém, případně máte tip kde vzít 12v v oblasti handsfree sady abych nerozhodil eletriku a nezpůsobovalo to chyby? díky moc Odkaz na držák http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/120PBR-51...xy-s-i9000.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 Jaky jsem se s tím potýkal, HF jednotka si to asi hlídá. Já jsem natáhnou z pojistkovky spínaných 12V a pod palubku schoval a natvrdo napojit autonabíječku pro příslušný telefon - z ní pak jde těch potřebných cca 5V 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Sothrax Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 to Kajman: díky za info, přiznám se že elektrika není můj šálek kávy takže se snažím najít co nejjednodušší řešení... každopádně pokud bych přistoupil k Tvému řešení, kam přesně si kabel v pojistkovce připojil? Bylo by možné připojit se na 12v které jsou u lampičky ve schránce před spolujezdcem? Díky:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Já to mám na pojistce na pozici 30, protože jsem chtěl 12V spínaných klíčkem. U té odkládací schránky spolujezdce se dá taky napíchnout, tam je 12 V stálých (resp. to je okruh napájení vnitřních světýlek, který hlídá BSG a po nějaké době vypíná aby něco neshořelo...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.