Guest houmik Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 rehy: neni pravda, bocni mrizky na narazniku normalne vytahnes, ty se mackaji zepredu :D vubec nemusis sundavat naraznik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 naraznik origo je, nijak do hloubky jsem to nezkoumal ale prislo mi ze to sundat nejde, ze ty mrizky tam jsou nacvakly zevnitr, jeste na to teda kouknu...jinak dik za tip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Na ty mrizce je ta listicka, zespoda listy je takova prohluben asi na 2 prsty, tam to chyt, skubni a mrizka vyskoci. :D Vyndavam je pokazdy, kdyz myju auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 diky moc za tip :D jen doufam ze to nemam nejak jinak a neutrhnu si pulku narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Přesně tak, stačí trošku zabrat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Únor 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 tak to šlo jak říkáte, Sněhule dostane nový alternátor i s volnobvěžkou a včera dorazily ledky do parkovaček a osvětlení RZ od Superfattyho, tímto veliké díky, snad budou fungovat déle než předchůdkyně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 (upraveno) Jsme snad nejaci pitomci nebo co? :smich: Ledky fungovat budou, mne vydrzi vzdycky tak rok... Do SPZ se dostane vlhkost, tak kvuli tomu odejdou, jinak by fungovaly dyl. Upraveno Únor 25, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 ledky od Superfattyho jsou super a vydrží :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Tak ledky nainstalovány a svítí vážně pěkně, doufám jen, že mi po 3 měsících neodejdou do věčných lovišť jako jejich levnější sokyně. Jinak dnes proběhla jarní debordelizace kufru a hrál jsem si s přední maskou -> vznikla z toho Octavia GTi :) technické zpracování stojí za pendrek ale designově se mi to docela líbí, takže až bude čas, tak si s tím dám větší práci a předělám to, aby to vypadalo pěkně i z blízka ;) za kvalitu fotek se omlouvám, mobil není zrovna nejvýkonnější ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 hmmm ta masky vypadá pěkně :) ;) jsem zvědavej jak to bude vypadat až to teda podle sebe toháhneš k dokonalosti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Pekna maska ve stilu GTi :) vyborne Rehy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Pěkná maska :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 palec nahoru :) konecne nejake oziveni te predni masky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Biohazard Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 very nice Octi - Bravo! I make the same Grill befor 2 months, it`s very clean and style. People love it! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Koukám na tu první fotku,ekology na tebe :) :P :) jinak ta maska je vážně gůůůt pane! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 diky, jsem rad, ze se libi ;) je s tim docela piplacka, ale vysledek je celkem fajn... Biohazard: Wow man, you shouldn't have posted that :( Thought I'm original and now it seems I just copied that And what else, your work on the grill looks much more professional than mine so it's probably the time to fix it BTW: I saw your Octi some time later on tuningforum.cz and it's really impressive, I like that :) So let's make your own topic in here, think you'll present one of best O1 we've got here :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Biohazard Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 rehy.11, no, your grill looks great, may be the photo is with bad quality! Yes I have posted there some pics on my Octi. :) Thanks for the good words, may be soon I will make a topic in this nice forum, but now with my brother working on his L&K (some changes) and I have problem with the free time. May be soon you will see the history of our Laurin & Klement in this forum. :D Good luck with the Octi and sorry for the spam. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 I'll be lookin' fwd to see the story of your L&K cos it looks amazing Dnes jsem poprvé po zimě nahrubo vyluxoval a trochu uklidil v autě, přikládám detailnější foto masky a tažného oka v reflexní dopravní červené (stejná jako na masce) Příští týden jdou Spidery na opískování a já si pořád nejsem jistý, jaká barva na ně půjde.Bílá se šíleně udržuje, černou bych ty kola zabil, takže nejspíš stejná červená, jako je na masce a oku Z výsledku mám trochu obavy ale co, přinejhorším to zas přestříknu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 (upraveno) Maska je mazec, ta se mi moc líbí Trošku si srovnej tu přední SPZ Upraveno Březen 13, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Ta maska je perfektní , ale ty červený kola čéče nevím nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Čéče, kdyby jsi dal ty spidery do červené a dal na ně bílej proužek, tak by to mohlo být fajné, i když na spidery ty proužky asi nepůjdou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 (upraveno) Konny: To nás snad jenom zkouší, jestli ho od toho nápadu budeme odrazovat Upraveno Březen 13, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 mas to krasny. Ta maska je suprovni Ale co ta spz? Kdo a jak byl sikovny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 fakt mazec, ta maska je parádní pěkně to všechno k sobě ladí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Konny: To nás snad jenom zkouší, jestli ho od toho nápadu budeme odrazovat Taky doufám, že nás jen zkouší, protože tak pěkný auto zabít červenýma kolama??? A nebo mám prostě jinej styl, ale červený kola mi prostě k tomuto autu nejdou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Diky za kladne ohlasy Kazdopadne s tou RZ uz jsem normalne zoufalej, mam to jak bojovy pole. Cim vice se snazim vyhybat rizikovym mistum a parkovat co nejdal od vseho mozneho, tim vic dolicku po koulich z tazneho zarizeni tam nachazim, fakt jak naschval, nastesti je to jen RZka Jinak s kolama jsem to myslel naprosto vazne, par cervenych doplnku v hlave jeste mam a vazne me nenapada zadna jina barvicka, stribrny kola jsou tuctovy a bily jsou fakt peklo a je na tom videt bordel z brzd, kterej jde dolu dost spatne inspirace: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Ja myslim ,ze by to vubec nevypadalo spatne do te cervene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 když to člověk vidí na těch fotkách, tak ty kola vypadají luxusně už se těším jak je budeš mít ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 No nevím, nevím ale rozhodně jsem teda zvědavej na výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Musím souhlasit s Garrettem, i když ty červený kola vidím na obrázku, tak si stále myslím, že k octě nee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.