Přejít na obsah

Řehyho Sněhulka

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Chlubit se rozhodně není čím :palec: Přečetl jsem si to hlavně i pozdě, příště dorazím klidně :pivo:

Dnes jsem si hrál s fólií a výsledek není špatnej, na to, že jsem to tvořil poprvně. Ještě bych tim rád polepil sloupky, ale moc nevím jak na to. Spousta lidí to tu má, mohl byste mi sem někdo hodit fotku jak to máte oblepené? Jde mi o to jak tu fólii zahnout na vnitřní straně dveří :palec:

post-4966-1310846359_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

hele nejlepší je to nalepit přes oboje dveře v 1 kuse :) a pak to rozříznou mezi dveřma a potom to co ti zůstane tak uhnout dovnitř :palec: a kdyby ti to tam nechtělo držet tak na to foukni trochu horkovzduškou (nebo zapalovačem) a přimáčkni :pivo: nic na tom neni :) a je taky lepší když si sundáš těsnění jak to budeš lepit tak to potom schováš pod tím :( a hlavně je dobrý to odmastit :D a případně vzniklé bublinky zlikviduješ tak že je propíchneš (třeba špendlíkem) a vymačkáš z toho vzduch směrem k tý dirce cos udělal :palec: kdyby sis nevěděl rady tak mi písni SZ a já ti s tím nějak pomůžu :D

Odkaz ke komentáři

dobrý v pohodě :pivo: a ještě jedna rada :) až to budeš lepit tak použij (ze škrabry na okno) tu hladkou část a přetáhni přes to kus nějakýho hadru(ať si nepoškrábeš tu folii) a tou to postupně přihlaď k těm sloupkům :) a jestli se ti tam udělá vlna tak se toho neboj a odtrhni to a a opakuj to znova :( aje lepší když si to chytíš nahoře a pak postupně jedeš dolů s tou škrabkou :palec: a tlačíš na to přiměřenou silou :palec: a výsledek pak uvidíš sám :D

Odkaz ke komentáři
Díky díky :) Zkusím se s tím nějak poprat ;)

Šternyho mohu doporučit,ted mi dělal stínítko na přední okno a členovi XXX (nebudu jmenovat at to neprofláknu) :P dělal střechu do černého matu!Keců u toho má jak Palacký ale jde mu to. :lol: :lol: Jinak ten intros z carbonu máš gůůt taky jsem to ted dělal Soráč za OT

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři

Myslím že šla do dobrých rukou, klučina z ní byl nadšenej a bude dál pokračovat stejnou cestou v práci na autě :palec: Jak říkám, myslím, že se tu časem určitě objeví :D

Každopádně za ty peníze, co šla, mi jí líto být nemusí :palec:

Jinak zbyly mi zimáky, jsou to 15'' Tritony origo škoda stříklé na bílo. Pneu byly kupované před zimou a mají najeto cca 5000 km -> 90% vzorku. Pokud byste měl někdo zájem, není problém se dohodnout :D viz. foto

+ mám ještě vyhřívané Elegance sedáky i s tapecama, kdo bude chtít, dejte vědět ;)

post-4966-1311405877_thumb.jpg

post-4966-1311412734_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Myslím že šla do dobrých rukou, klučina z ní byl nadšenej a bude dál pokračovat stejnou cestou v práci na autě :palec: Jak říkám, myslím, že se tu časem určitě objeví ;)

Každopádně za ty peníze, co šla, mi jí líto být nemusí :palec:

Jinak zbyly mi zimáky, jsou to 15'' Tritony origo škoda stříklé na bílo. Pneu byly kupované před zimou a mají najeto cca 5000 km -> 90% vzorku. Pokud byste měl někdo zájem, není problém se dohodnout :D viz. foto

jsem zvedav jestly se tady casem obeví, a snad jsi dostal sluzebaka nejake poradne delo :D

Odkaz ke komentáři

majitel uz je tu relativne dlouho :smich: ... koupil jsem ji ja.. dneska probehla evidence a vyzvedl sem si znacky.. :lol: B) B) takze co nevidet rozjedu svoje vlakno a jak rekl Rehy.. s autem se nic blazniveho delat nebude :D jen dokoncim to co zacal .. a co dal jako prvni fotku RS na prvni strance ..takze bily kola a zeleny trmeny jinak zustane jak je :D :smich:

Odkaz ke komentáři
majitel uz je tu relativne dlouho :palec: ... koupil jsem ji ja.. dneska probehla evidence a vyzvedl sem si znacky.. :lol: B) B) takze co nevidet rozjedu svoje vlakno a jak rekl Rehy.. s autem se nic blazniveho delat nebude :D jen dokoncim to co zacal .. a co dal jako prvni fotku RS na prvni strance ..takze bily kola a zeleny trmeny jinak zustane jak je :D :smich:

tak tady vítam majitele rehyho byvale octy :smich:

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...