Baurak Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Tak si dovolím Vám tady představit nový kousek o který od minulého týdne začínám pečovat a který za nedlouho začnu upravovat k obrazu svému. Je to opět naftička ale tentokrat uz dvoulitrik a 103kw tak, ze jsem se posunul i vykonove malinko nahoru ale jak bude auto po zaruce tak se bude chipovat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 tak prvni spolecny den: nejdriv prevzeti, pak evidence a pak uz doma prvni upravy na sebe nenechaly dlouho cekat a uz se na aute vyskytuje par veci z chromu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Gratulace k new caru, ať slouží. Bude Baurak- decent II ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Gratulace k new caru, ať slouží. Bude Baurak- decent II ???? jj bude par veci uz je doma ale neni cas to vsechno pripravit a namontovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Krasná okta měl jsem možnost jí celkem důkladně prolézt :P takže přeju mnoho šťastých kilometrů a ať slouží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 JJ,jak pise Vojta..Krasnej kousek a vybava je fakt luxusni.. :P A u Jirky o ni bude dobre postarano..Jsem zvedavej,co s ni ve finale vyvedes,ale uz ted vim,ze to bude dobry! :) Tak hodne spolecnych zazitku a jen stastnych km preji! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 jj vybava je vyborna a z toho mam obrovskou radost, jen ji malinko doplnim aby to bylo echt vybaveny :-) a upravy probehnou, neco jeste do zimy a par veci az po zime aby to bylo na pristi leto krasny :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Gratuluji pane pěkná a hlavně nová :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 krásná a bílá k tomu... idealní předpoklad pro černou střechu a podobný vychytávky.. ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Aááááá, tak už je to tady, no budeme tě sledovat Ale už do začátku super :) Nekoukal si taky trochu po tý modrý vedle na koberečku :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Moc hezký autičko, gratuluji ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Aaaa dalsi Laurinka....ma nejaky jiny kola...tos mel na pozadani? A proc bilou?!? Kazdopadne at jen slouzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Aaaa dalsi Laurinka....ma nejaky jiny kola...tos mel na pozadani? A proc bilou?!? :)Kazdopadne at jen slouzi. barva nebyla na vyber :-) ale kazdopadne je to jedinej LaK v tehle barve :P Aááááá, tak už je to tady, no budeme tě sledovat Ale už do začátku super Nekoukal si taky trochu po tý modrý vedle na koberečku :D tak to vis, ze jsem si ji prohledl, ale prece jenom, tohle je vybavou jeste nekde jinde, tak ze spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Ještě vychytat ty xenony, zrcátka, alarm a bude to libovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Ještě vychytat ty xenony, zrcátka, alarm a bude to libovka uz je to vsechno v nejlepsim poradku a vse funguje tak jak ma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Tak to je cajk . Kde byl problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Prosím tě ta víčka jsou dělaná z origo nebo kupovaná? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 uz je to vsechno v nejlepsim poradku a vse funguje tak jak ma Cos mel za problem, to nebyla funglovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Myslím že tohle je lepší než funglovka . A novotou ještě krásně voní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 AŤ SLOUŽÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Prosím tě ta víčka jsou dělaná z origo nebo kupovaná? jsou to original pochromovana vicka :P Cos mel za problem, to nebyla funglovka? je to asi 10 mesicu stary za dobry penize a jak pise Jirka, novotou to jeste pekne "smrdi" AŤ SLOUŽÍ dekuji dekuji tobe moc a moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Kolipak ma najeto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Kolipak ma najeto? 17tkm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 jj jeste uvnitr smrdi a taky svina houka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Bílá se mi líbi :) Hodně šatstných kilometru bez nehod pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Taky gratuluju Jirko. Však sem ti říkal na srazu že je to moc pěkná Laurinka.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 vypada dobre kolik za to pochromovani? :) to by se ty moji taky libilo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 ... je opravdu moc pěkná a protože to byla jedna z mála OII Face na srazu, tak tam pěkně vyčnívala, tak ať dobře slouží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 taky jsem ji na srazu prolezl, a krasna akurat ten alarm me sral nemohl jsem vzit ty tapeci, svina jedna. Koukal jsem do konfiguratoru a neslevnili tu Laurinku nejak? JInak lze ji objednat i v bile a treba zustanes jedinej Koukal jsi Liborovy F na auto jak jsem ti rikal na ty mracitka z folie ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 vypada dobre kolik za to pochromovani? :) to by se ty moji taky libilo :D u chromovani pocitej cca 500,- ks :lool: taky jsem ji na srazu prolezl, a krasna akurat ten alarm me sral nemohl jsem vzit ty tapeci, svina jedna. Koukal jsem do konfiguratoru a neslevnili tu Laurinku nejak? JInak lze ji objednat i v bile a treba zustanes jedinej Koukal jsi Liborovy F na auto jak jsem ti rikal na ty mracitka z folie ? tak v bile nesla, mozna probehla nejaka zmena :-) na folie jsem jeste nekoukal, ale to ma jeste urcite cas, ted mam vybrany jiny upravy :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.