chjetjov Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 mám ten výfuk lesklejší... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 mám ten výfuk lesklejší... :D tak vylouceny to neni :o a tohle je fotka, kdy uz to ma nejaky km za sebou :) Nebylo vzadu moc naslapano a nadrobeno,ne? ;) nene bylo to v pohode, ale ted uz je to zase o neco lepsi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 ja kdyz vidim ten svuj vyfuk tak se mi do toho lesteni ricne vuuubec nechce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 tak tam dej koncovku a neres to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 to se mi nechce asi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Hammerite.. uz nekolik let.. asi na 8 autech.. z toho 2 auta s bubny vzadu.. jinak klasika brzdice a bez problemu :P Hmmm, tiež som používal Hammerite a išlo to dole ;) Problém asi bol v mojej aplikácii, alebo som použil wap-ku moc zblízka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 no ja vzdycky oskrabal dratenym kartacem.. pak nanesl prvni tenkou vrstvu na navazani a pak druho vrstvu silnejsi, aby se to slilo v jednu hladkou vrstvu.. pri kazdym myti prilozim WAPku tak na 5cm... a v pohode.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 jiriku a ty sis koupil origo nebo klasicky hammerite z OBI? :) @viki jedině hammerite, moje černá oktička je už 3 auto kde jsem ho použil @bauí šikulka ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 diky Honzo :-) taky jsem vzdy delal hammerite, vzdy jsem to cistil wapkou a vzdy uplne v pohode, tak z toho strach nemam :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 jedu dnes kupovat led zarovky tak by me zajimalo jaky patice maji zarovky v zrcatkach?? parkovacky predpokladam, ze jsou T10? a nevim jak denni sviceni, jestli ma nebo nema smysl tam neco měnit?? a jeste jaky maji mit napeti jestli 12 nebo 24V? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 pokud mas baterku z nakladaku, tak 24V :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 pokud mas baterku z nakladaku, tak 24V :smich: tak tu jeste nemam, jen jsem si nebyl jist abych neudelal nekde nejakou blbost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 T10 je aj v zrcátkach aj parkovačkách.. a to že treba s odpormi aby Ti nevypisovali chybu asi vieš... :) Do denného svietenia by boli tiež dobré, ale neviem ako je to tam s kontrolou žiaroviek.. ;) A na tom napätí som sa tiež zasmial... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Ji jiku, neblazni.. Je to klasika 12V.. Jinak parkovacky jsou T10, ale hlavne ber,to co jsem Ti posilal a nezapomen,ze to musej bejt CAN-BUS ledky.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Ji jiku, neblazni.. Je to klasika 12V.. Jinak parkovacky jsou T10, ale hlavne ber,to co jsem Ti posilal a nezapomen,ze to musej bejt CAN-BUS ledky.. ;) tak jsem vas aspon pobavil, jj to je me jasny, tak to budu muset asi probrat s nima co me doporucej abych to cely narozhodil, kdyz je chci dat vsude :) ;) jen teda porad nevim jaky jsou v dennim sviceni?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Kluci, kde a za kolik kupujete LEDky? Taky o nich přemýšlím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 ja jedu dnes sem http://www.rafservis.net/cs/led-zarovky-12v/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 tak to si teda pobavil... keď sa nemýlim tak v dennom svietení je klasika 12V 21W ako v spiatočkách.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 tak to si teda pobavil... ;)keď sa nemýlim tak v dennom svietení je klasika 12V 21W ako v spiatočkách.. resim tady vic veci, tak jsem vypsal všechny otazky co me tak hned napadly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 pokud mas baterku z nakladaku, tak 24V :smich: a nebudou blikat moc rychle?;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 tak vse nakoupeno a jde se prehazovat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 se potom pochlub s fotkama za sera :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 jj zkusim, mam komplet interier, spz, zrcatka, parkovacky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 no takze jako ja :) komplet interier vcetne kufru? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 tak hotovo a vysledek bych rekl, ze super :-) kufr jeste nemam ale taky bude, jen to vyndavani svetel me sralo :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Co skla v zrcatkach? Přežily? :) asi je ne.. Jsou pevný jak skala.. Jinak mám náhradní :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Co skla v zrcatkach? Přežily? :( asi je ne.. Jsou pevný jak skala.. Jinak mám náhradní :) naprosto v pohode :) za chvilku to skocim zkusit nafotit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 tak sup sup.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 tak hotovo a velka spokojenost fotky nejsou uplne nejlepsi ale aspon pro predstavu, ze to za ty penize stalo B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Pěkná modř , ne chápu, že foťák neměl vyváženou bílou, hezký to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.