Přejít na obsah

Vyhřívání sedaček - nejde

dawe88

Doporučené příspěvky

OI nema RJ vyhrevu pripojene na zbernicu...

RJ vyhrevu (dve male, alebo jedna dvojita) su v releboxe za vypinacom svetiel (nad pedalmi). Najdes ich tam lahko, su najvacsie.

Pod sedackou mas konektor, ktory ked rozpojis, tak mozes merat decku, ci nie je prerusena, rovnako aj, ci Ti ide napatie do decky. V konektore su aj tensie kabliky - to je teplotny snimac v decke.

Odkaz ke komentáři

tak som dal dole ten plast aby som sa dostal k relátkam ale to je taký jogínský prístup že až, tak som zhodil aj tie ostatné plasty....

relátka som prehodil a furt cvakalo len spolujazdcové relátko....

prúd od spínaču na palubovke ide ale z konektora pod sedačkou už ani ň, takže tipujem že to bude niekde medzi spínačom a relátkom

tak ak mi to okolnosti dovolia tak zajtra to pomerám.....

ale aj tak to hreje strašne slabo..... sedačka začne hriať a ani sa poriadne nezohreje a relátko alebo nejaký termostat ho už vypína

Odkaz ke komentáři

pomerané... odporový drôt je neprerušený, šťava do konektorov pod sedačkami ide a aj tak mi šoferova nechce kúriť. spolujazdcová trošku začne ale potom niečo cvakne v palubke ako keby nejaký termnostat ale ten je v schéme označený ako "snímač teploty" a nikde ho neviem nájsť :smich:

Odkaz ke komentáři
snimac teploty je sucastou decky.

áno, aj na el.schéme je to tak zakreslené. všetky dečky mám vonku a nič tam nevidím.... len odporový drôt a miesto kde sú spojené káble s drôtom...

..je možné aby tento snímač štrajkoval?

..v piatok plánujem dečku zapojiť priamo na autobaterku. už fakt neviem

oli vedel som že tento nick som nevidel 1x na tomto fóre :smich: (TKS)

Odkaz ke komentáři

..po dlhšej dobe som si zas našiel čas na tento problém..

spolujazdcová strana je funkčná, rsp. výhrevy v opierkach sedadlách sú funkčné ale z tých, čo sú dole "na sedáku" mi ide iba jeden. tak dnes si konečne zmontujem a nahodím šoférovu sedačku.

..dúfam že relé na šoférovej strane bude v poriadku

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
muzete mi nekdo prosim napisat, co potrebuji na vyhrev sedacky na octavii 1 r.v.2002.

Urcite vyhrivane decky, RJ vyhrivani, dve relatka, kabelaz.. a jeste neco?

ještě vypínače a chuť do práce :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

chlapi, mam jeden problem, mam DP octavia a v elektrickych schematech jsou rocniky 1997-1999, 2000-2001, a 2002 a vis. Octavka je modelovy rok 2002 ale byla vyrobena ke konci 2001, tak na ktery schemata se mam divat? 2000-2001 nebo 2002 a vis? protoze premyslim, ze to zapojeni vyhrivani sedacky dam prez spinany kontakt pod palubovkou a chci si to dnes trochu nastudovat, nez se zitra na to vrhnu. dik

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mám problém se sedačkou u spolujezdce,že mi nehřeje.Po přžečtení forka jsem si v tichu poslouchal jestli mi spíná to relé pod volantem a zjistil,že ticho po pěšině,takže nespíná.Pls kdo by poradil kde pokračovat?Mám to před panellákem tak chci být pak přípravený až roztaje sníh jít na to.Tak abych věděl co dělat?Dík za každou radu

Odkaz ke komentáři

Klasika, treba postupne vsetko skontrolovat. :lool:

prva vec - mas dvojitu, alebo dve male RJ vyhrevu? Ak dve male, tak ich skus prehodit, ci to nie je RJ. Su v rele bloku nad pedalmi, za vypinacom svetiel.

dalsie kontroly - premerat decku v sedacke, ci nie je prepalena, premerat snimac v sedacke, ci je Ok (skus porovnat so spolujazdcovou deckou)

nakoniec kontrola kabelaze a ovladaca.

Na 99% je chyba v sedacke (prepalena decka, vadny snimac teploty).

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...