Jump to content

VW Golf V GTI

Octavius84

Recommended Posts

Celé to začalo tím, že mi přestalo vyhovovat mé předchozí vozítko Nissan X-Trail. Tak jsem se rozhodoval co si koupím či seženu. Věděl jsem jistě, že to musí něco z koncernových vozů, které mi nějak přirostli k srdci. Dlouho jsem přemýšlel o Scoutu, pak o RSce a postopně se mi snižovala potřebná velikost auta. Další dilema pro mě byl motor. Vždycky jsem jezdil nafťákama až se jednoho dne u mě stavil kamarád právě s Golfem 5 GTi a motorem 2,0TFSi 147kW a já věděl, že to je přesně to co potřebuju....

A tak se začal řešit prodej Nissanu, shánění nějaké rozumné G5 GTi a minulý týden to klaplo. Ve čtvrtek si paní přijela pro X-Traila a já si jel v pátek pro vyhlídnuté GTi.

Výbava si myslím že je docela solidní: 8x Airbag, climatronik, a takové ty zbězné věci jako sound systém a xenony a otvírák na pivo....

Tak nějaké ty foto....

post-297-1283930125_thumb.jpg

post-297-1283930157_thumb.jpg

post-297-1283930192_thumb.jpg

post-297-1283930232_thumb.jpg

post-297-1284030581_thumb.jpg

nádherný GTI! ale co mě na golfech od IV vejš štve je, že je vždycky výřez v kapotě pro znak, takže když dáš masku bez znaku, musíš zavařit i kapotu :-/

Tak tam tu masku ty tunere nedávej a je to :palec:

Moc hezký autí a šel bych do DSG akorát. :palec: :)