Jump to content

VW Golf V GTI

Octavius84

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

aha.. už jsi to auto viděl? Letní alu 17 origo GTI s mrtvými pneu, zimní 17 sice se vzorkem, ale pneu z roku felicie. Pravý přední blatník promáčklý, levá strana celá plus kapota dráplá od klíče, kufr promačklý, na pravé straně promačklina v C sloupku. Není tam díl co by se nemusel lakovat. Přední maska prasklá a znak přišroubovanej vrutem (větší prasárnu jsem neviděl). Majitel byl kuřák a mladej kluk, podle toho to auto vypadá, páčka na blinkry humus, ovladače oken ošoupaný až do běla. Motorově celkem v pohodě, vzadu hučí ložisko. KM stavu neodpovídají, ikdyž jsou první majitelé.

Ty to auto znáš? Já jsem právě ve Švajcu a posílal jsem tam kamaráda, kterej tvrdil, že auto nemá ani škrábanec. Jen povídal, že jsou ošoupaný tlačítka na otvírání oken a nefunguje bederka u řidiče. Jinak km sedí, dle VIN kodu to jezdilo do Auto-Exner. Majitel prej mladej kluk, co to dostal od táty. Každopádně jestli je to tak, tak od toho dávám okamžitě ruce pryč. Díky moc za upozornění. Kluk má inzerát i na VW clubu

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Ok díky,možná ten klima kompresor.Ale to zatím počká musím teďka pořešit reklamaci na ty rozvody. Tak jsem koukal na řetěz jaký nejnovější typ a nejsem z toho moc moudrý.Našel jsem,že by to mohl tento. I když jsem mu říkal,že chci nový typ řetězu K .Tak vidím,že sice je z jedné strany do obloučku,ale na druhé straně je rovný.A ten co jsem našel má výřez do U.
    • Tak to třeba bude od klima kompresoru nebo napínací kladky. Zkus ten řemen shodit a uvidíš jestli to bude dělat stejný zvuky. Pak bych šel po dalších věcech. Podle toho popisu bych se jako další zaměřil na vypínací ložisko spojky.
    • Tu mám týden novou včetně alternátoru.
  • Create New...