Přejít na obsah

Nefunkcni pravy predni blinkr

P.T.

Doporučené příspěvky

Prestal mi fungovat pravy predni blinkr, zkousel jsem menit zarovku, ale nepomohlo to :o Nahradni zarovka i ta puvodni jsou v poradku, testoval jsem to na druhem blinkru.

Kdyz mi to prestalo blikat po prve, klasicky se rozsvitilo upozorneni (kontrolka + maxik), indikator blikal rychle. Po par minutach, resp pri dalsim odbocovani, uz indikator blikal normalne a blinkr blikal. Po vypnuti zapalovani a znovu zapnuti se chyba na maxiku vymazala. Tak jsem to neresil.

Nicmene dalsi den pri zapnuti zapalovani se chyba ukazala zas a od te doby blinkr nesviti. Jak jsem psal, zarovka je v poradku.

Uz jsem objednany do servisu, ale az za 10 dnu. Nemate nekdo napad, cim by to mohlo byt? Tusim nejaky kontakt, coz sam nespravim. Pojistka jen na PP blinkr nejspis neni, aspon podle navodu to tak nevypada... Asi jedine diagnostika, co?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Ahoj vsichni... na diagnostice mi napsalo zavadu na levem blikaci. po smazani a zablikani se samo objevila znovu... kouknul jsem se a neblikal... po par uderech :) zacala blikat aspon jedna dioda, druha je asi KO... Zadne poskozeni, praskly obal blinkru jsem nenasel...

O co mi teda jde... ma to cenu reklamovat nebo se to da nejak rozebrat? Co vy na to???

Dik za odpovedi... :palec:

Vypis Vag comu...

Thursday,19,November,2009,08:19:37:25420

VCDS Version: Release 908.1

Address 42: Door Elect, Driver Labels: 1K0-959-701-MIN3.lbl

Control Module Part Number: 1T0 959 701 D HW: 1T0 959 701 D

Component and/or Version: Tuer-SG 006 1203

Software Coding: 0000246

Work Shop Code: WSC 73430 790 00000

1 Fault Found:

00109 - Left Mirror Turn Signal Lamp (L131)

012 - Electrical Fault in Circuit - Intermittent

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o rok později...

No staci jakakoliv prasklinka a zatece tam voda a vznikne prechodak mezi diaodou a tim plosakem. Nekde jsem cetl navod jak to spravit. Kouknu se jestli to nemam a dam sem odkaz. Ju. Jinak moje leve zrcatko bylo praskle..

PS: foto... nevzpomenu si kde jsem na ty fotky narazil. Snad se nebude nikdo zlobit... Jestli jo, at se ozve a domluvime se...

Zrcatko2.JPG

Zrcatko_1.JPG

Zrcatko_2.JPG

Zrcatko_3.JPG

Zrcatko_4.JPG

Zrcatko_5.JPG

Zrcatko_6.JPG

index4.pdf

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...