Rosťa19 Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 (upraveno) Tady něco málo Stormi. Upraveno Květen 9, 2010 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 (upraveno) Tak jsem dnes trochu umyl Kikinu. ;) Komplet pucunk včetně introše. Upraveno Květen 2, 2010 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Únor 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 (upraveno) Tak zkusím jiné žárovky. Blue Vision už mi po roce a půl praskla. Upraveno Únor 27, 2010 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Březen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 (upraveno) tak az mi ty bluevisiony odejdou, tak je taky zkusim Peťo tak ty X treme od Philips mi nabídl za 750,- což je slušná cena oproti prodejcům. A svítěj fakt bombově. Jo jinak mi Doli nakodoval tuhost řízení na nejtužší (1) a je to super znát. ;) Díky Zdendo. ;) Upraveno Březen 18, 2010 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Březen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 (upraveno) Tak kolča jsou taky připravený nasadit na autí. Asi příští týden. . Upraveno Květen 2, 2010 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 (upraveno) Tak jsem taky uklidil zimáky. Snad už počásko bude OK. Upraveno Květen 2, 2010 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Březen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 (upraveno) Tak se mi ulomila klička.. :) Upraveno Březen 30, 2010 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Jedna s akcičky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Pěkně , škoda, že mi to tentokrát nevyšlo, příštího srazu se doufám už opět zúčastním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Máš na mysli Rozkoš Viki ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 No, to koukám je až v září, tak snad bude ještě aspoň něco menšího dřív 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Tak dneska jsem aplikoval Nano od Vorlita a je to super věc... spokojenost. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 super Rostaku!!! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Taky už budu muset po zimě poonanovat sklo. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Rosto jsem rad,ze ti nano vrstvicka vyhovuje! ;) parada... Ja to mam na laku,meju nano samponem a auto se leskne jak psi kulky :lool: ...sokojenost noooo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Tak folie jsou na autě. Super práce System Car. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Hmmmm jeste to lizatko na kufr. Parada Rosto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Pozerám, že máš asi aj vpredu, kolko % a značka? Za mňa máš 1* :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Marošu jsou to folie LLumar. Vepředu prostupnost 73% a vzadu 18%. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Ahoj Rosťo pěkně si to šperkuješ, jen škoda těch folií, že jsi nedal 18% i na předek... Ale vím, že nechceš "nás" a STK prudit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Paráda Rosťo. Vypadá to moc dobře :D co koštli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Udělal jsem to podle zákona a nechci nikoho dráždit :D Článek ze zdroje Motožurnálu: O možnostech ochrany interiéru vozu před slunečním zářením jsme již mluvili. Na druhou stranu musí pokovení i tónovací folie splňovat určitá ustanovení zákona. Kolem tmavých skel oken automobilů začala velká diskuse po té, co celníci začali takové vozy vracet zpátky z hraničních přechodů a jejich majitelé si tak museli o cestě do zahraničí nechat jenom zdát. Pojďme se podívat, co tedy říká na tmavá okna zákon. V částce 115 sbírky zákonů č. 301/2001 se v paragrafu 20, odstavci čtyři praví: "Na zasklené plochy vozidel lze připevňovat mimo vztažné plochy výhledu pouze průhledné barevné fólie, včetně perforovaných, které při pohledu z vozidla nemění ani nepohlcují barvu předmětů, návěstních světel a světelných signálů a splňují technické požadavky stanovené v předpisové základně." V praxi to tedy znamená, že se na čelní okno nesmí lepit žádná fólie, na přední boční okna by se neměla lepit žádná fólie, ale pak zjistíte, že podle rozhodnutí ministerstva dopravy a spojů č. 1818 existuje bezpečnostní fólie, kterou i na boční okna vedle řidiče nalepit lze a podle rozhodnutí č. 2319 je dokonce povolena i zatemňovací fólie. Ve finále tedy můžete dopředu nalepit fólii s minimální propustností světla 70% a na dalších oknech automobilu může být fólie až do 10% propustnosti světla. Na svém voze mám zatemňovací folie. Byl jsem zastaven policisty, kteří mi tvrdili, že na předních bočních oknech nemůže být nalepena žádná fólie. Mýlili se. Pro takové případy je dobré mít u sebe kopii schválení a nebo rovnou zakázkový list. Co by měl obsahovat mi řekl Pavel Kudláček z Glass Garantu. "Samozřejmě na tom zakázkovém listu by měl být napsán typ fólie. Na samotných sklech na voze by měl být štítek, kde je napsán výrobce té fólie s příslušným číslem atestu a značka 8SD, že jsou folie schváleny. Pokud sklo tato kritéria splňuje, je vše v pořádku." To samé se týká pokovení. Z laického pohledu si policisté nejčastěhi stěžují, že do auta není vidět, takže pokud honí například nějaké pachatele trestné činnosti, nevědí, kolik jich ve voze sedí, popřípadě, když je zastaví, zda na ně není mířeno pistolí skrz právě takto tmavé okno. V případě fólií je i při poměrně značném zatmavení do vozu stále vidět. U pokovení je to právě naopak, i při slabém zatmavení vrstva kovu působí reflexně a do vozu vidět není. Na závěr snad jen jedna rada. Pokud už se rozhodnete nechat si okna zatmavit, dbejte při tom nařízení příslušných zákonů. Obecně pak lze říci, že čím více bude do vozu vidět, tím méně problémů s policií budete mít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Tak se mi ulomila klička.. ;) jak se Ti to povedlo chlape? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Tak to mi je celkem fuk Kubajs a pochybuju že mi to budou přeměřovat. Rozdíl mezi přední a zadní je znatelnej. nápis o zatmavení z výroby je přelepenej typovým štítkem od folií. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 jj Rosťo myslím, že ti cajti daj pokoj, na STK nevím, tam jsou občas drsný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Super práce System Car. :D chtel bych jim sverit aby mi na predni naraznik dali tu ochranou folii na kaminky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Tak to mi je celkem fuk Kubajs a pochybuju že mi to budou přeměřovat. Rozdíl mezi přední a zadní je znatelnej. nápis o zatmavení z výroby je přelepenej typovým štítkem od folií. no jasny, ja mam taky predek proste svetlejsi nez zadek. PCR ti to nedokaze a STK je jina liga :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Ahoj Rosťo - dobrej tah s těma foliema. Posunulo to Graphitku o další level dopředu :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Krása :D taky o nich přemýšlím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 pekny rostiku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.