Přejít na obsah

Predni naprava

oldmann

Doporučené příspěvky

silentbloky na ramenech po 110tis km jsou po smrti ? ? Ja mam nalítano 260tis km a pořád tam mám origináláli z výroby . A špatný nejsou .

To je nějaký divný . taky mam TDi r.V. 02

Pokud chces měnit jedině za origo náhradní díly . žádnou druhovýrobu nebo čínský zmetky . Sice jsou levnější ale jak píšeš vydržej jen chvíli .

Odkaz ke komentáři

Zdarec. Já mám najeto cca 170tis. a teď jsem ty silenbloky měnil taky, původně jsem chtěl origo nakonec jsem koupil jiný ale značku ti neřeknu (nevim) ale kluci ze škodovky říkali že je taky používají :D tak jsem do nich šel, pokud bys chtěl vědět značku tak by se asi dala zjistit

dude zkus zajet na technickou na desky a podívej se zespodu jestli je to opravdu dobrý, možná se budeš divit :)

Upraveno uživatelem mar.cz
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ja som menil komplet silentbloky na prednej náprave a dával som Powerflex, mal som nabehaných 150 000 km a tiež som mal zadný silentblok na ramene utrhnutý. Robilo to zaujímavú vec. Pri jemnom brzdení mi vybroval volant, ale len pri veľmi jemnom pribrzdení. Pôvodne som si myslel, že sú v háji kotúče, ale po výmene silentblokov to úplne prestalo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...