oldmann Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Jakeho vyrobce davate ramena na predek Octavia Tdi r.v.02 ... Mam tam origo a pri cca 110tis km jsou KO zadni silentbloky na ramenech. Tak chci vymenit za nove. Jen nevim jakeho vyrobce zvolit abych se nespalil a za 40tis km je nevyhodil :-( Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 silentbloky na ramenech po 110tis km jsou po smrti ? ? Ja mam nalítano 260tis km a pořád tam mám origináláli z výroby . A špatný nejsou . To je nějaký divný . taky mam TDi r.V. 02 Pokud chces měnit jedině za origo náhradní díly . žádnou druhovýrobu nebo čínský zmetky . Sice jsou levnější ale jak píšeš vydržej jen chvíli . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 (upraveno) Zdarec. Já mám najeto cca 170tis. a teď jsem ty silenbloky měnil taky, původně jsem chtěl origo nakonec jsem koupil jiný ale značku ti neřeknu (nevim) ale kluci ze škodovky říkali že je taky používají :D tak jsem do nich šel, pokud bys chtěl vědět značku tak by se asi dala zjistit dude zkus zajet na technickou na desky a podívej se zespodu jestli je to opravdu dobrý, možná se budeš divit :) Upraveno Červenec 5, 2009 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oldmann Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 ten zadni silentblok je uplne vytrzenej ... Jako 110tis je na podvzozek octavky proste dost :-D Navic jezdeni na vysocine a stari skoro 8 let udela svi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Byl jsem na technické pře třema měsícema a neřekli mi na auto vubec nic . Bez jedine zavady , tak nevim no . ;) Je fakt že auto jezdilo celou dobu jen po dálnicích a dlouhý štreky . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 mužeš tam dat i z audi tt tama plne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 dude: ja mam uplne to samy, podvozkove porad OK, i kdyz az se houpne pres 300tisic, tak uz to nejakou generalku chtit bude, mno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobec oct Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Ja som menil komplet silentbloky na prednej náprave a dával som Powerflex, mal som nabehaných 150 000 km a tiež som mal zadný silentblok na ramene utrhnutý. Robilo to zaujímavú vec. Pri jemnom brzdení mi vybroval volant, ale len pri veľmi jemnom pribrzdení. Pôvodne som si myslel, že sú v háji kotúče, ale po výmene silentblokov to úplne prestalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 houmik : Už se taky poohlížím po silentblocích . Nechám to ještě přes zimu a pak to preventivně vyměním . At mám klid . Jediný co je v horším stavu je silentblok stabilizátorů . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.