Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

jinak chlapi, nechcete, nebo nevite o nekom, kdo by chtel ten RS koberec do auta? Chtel jsem si ho tam dat, ale bohuzel nakonec musim dat cerny aby to ladilo. Je jaks taks vycisteny, kupoval jsem ho tady od jednoho clena. Nejlepsi by byla vymena za stropnici :D jinak SZ a domluvime se na cene. A taky jestli vite o nekom kdo ma prebytecnou stropnici na liftback - jakakoliv barva, tady nekde z okolo Opava-Bruntal tak prosim dejte vedet :D uz to celkem specha :D

Odkaz ke komentáři

Zdravím :angry: četl jsem tady všechny ty příspěvky a málem jsem u toho usnul. Je to jak kniha:) Jsem taky student a taky jsem mel octavku v 19letech. Kupoval jsem od nasich auto za 100 000. S tím, že jsem na auto šetřil vlastně od první brigády. Taky jsem měl v těch 19ti letech plány jak vyzbrojím svoji 1.9 sdi 55kw turbem a vším možným a byl stejně tvrdohlavý jako ty:) Ale pak jsem pochopil, že to opravdu za to nestojí. Za pár měsíců ti bude v autě chybět klima, pak abs, pak asr a bůh ví co všechno. Stejně jsem na auto hodil rs nárazník a čirou zadní a přední optiku a říkal si, jak to není super. Dneska když vidím čirou zadní optiku na tmavém autě (měl jsem šedou octuli) tak si musím dát do držky, jaký jsem byl tehdy vůl :smich: Po roce a půl jsem auto prodal za 100 000 a přidal dalších vydělaných 30 000 navíc a chtěl octavku v dieselu s turbem a výbavou. Nakonec jsem sehnal r.v. 2004 1.9 tdi 81kw v podobné barvě a skoro plné výbavě:lool: + upavy ( listy v barve, tonovana okna, rs kridlo ) naši mi sice pujcili 20 000, pac stala necelych 150 000, ale už jim visím jen 7;) což není taková hrůza:) Na jaro chystam maxidot, predni rs, koncovku do narazniku rs a nejake zvednuti vykonu, mozna vetsi kola:) Jen jsem ti chtěl říct, že i když stříbrné octávky moc nemusím, ta tvoje je dost COOL (TOY, jestli chceš) a ať se ti daří v úpravách a vyhýbají se ti nehody. I když jsem svoji první octu prodal a v tehle mam vsechno, tak mi taky sem tam chybi to chrochtani sdi a nevybavenost. Prostě je to láska k autu tak jak má být:) a člověk ho bude pilovat pořád. Pokud má prachy, tak víc. Pokud zrovna ne, tak maličkosti, ale správný fanda se nezastaví:D Tak už se těším na tvoje další fotky a až se setkáme na nějakém místním srazíku. Bydlím 20km od Opavy :palec: Doufám, že to nebylo vyčerpávající:palec: a teď všichni na moje vlákno a chválit :palec::D Měj se;)

Odkaz ke komentáři

to Houmik - díky, prostě jsem to musel napsat:) brácha měl megana coupe, auto stalo 120 000kč a dal za upravy 75 000kc, po trech letech ho prodal za necelych 75 000. A to taky platil z brigad jako student. Ted ma octavku dvojku a je ten nejspokojenejsi ridic:) Jen jsem chtěl říct, že za chvilku jajiN taky bude pokukovat po jinych, dnes tu octu v 1,8 T koupis za par penez s docela solidni vybavou a brzdama. A i když si ji koupis a budes spokojeny jak ja, tak ti nakonec bude stejne chybet. Jak praví jeden moudrý muž v mém oblíbeném filmu (saturnin) život nám nabízí vyzkoušet veškeré možné varianty tak, abychom se stejně nakonec vrátili k té první :palec: třeba toto:) http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8266148

Upraveno uživatelem Maxim
Odkaz ke komentáři
To cos dal jako priklad inzeratu neni zadnej slagr mi prijde, kombinace face exterieru a predface interieru nic moc, navic motor je dle zkusenosti uzivatelu koncernova katastrofa, od toho bych dal ruce pryc :palec:

chtel motor s turbem a podvozkem. interier ma prece cely doma vcetne novych sedacek. vsichni psali, ze to pujde pres 100 000 ten motor predelat, tak ukazuju, ze si ma koupit nejakou levnou 1,8T a v ni se hrabat. Z te uz se da neco na sprinty udelat. Nechci aby si to koupil:) 1.8 T je koncernova katastrofa,? to jsem nevěděl. Jdu si o ní něco přečíst :)

Odkaz ke komentáři

Ja s vama taky plne souhlasim. A to ze do toho vrazim tolik penez mi rikaji i doma, ve skole, proste vsude. Jen kamarad, co taky "tuni" me popostrkuje vpred a jsem za to rad. Meli jsme jako prvni auto skodu 120, a potom oktavku. Od te doby jsem s ezamiloval a chtel jsem bilou oktavku zuby nehty. Jako malej jsem si kupoval ty tuning casopisy a vystrihaval si co vsechno na auto dam a jak a takove. Myslim ze mnoho z vas to zna :palec: Jasne ze jsem pred zimou premyslel, ze auto prodam (zajemci by byli) a koupim RSko (zajemci by taky byli). Jenze pak se do vyberu primychaly Bawa 3, civicy a podobne. Tunit bawora by neslo, to auto je hezke tak jak je a civic to bych musel motor jedine a tomu zase tolik nerozumim. Takze padla jasna volba, ze okta zustane doma a zacnu na ni delat a plnit si tak svuj detsky sen. Uprimne, taky mi je lito tech penez a vseho. Ale prijde mi to porad lepsi, se zavrit v garazi a delat na tom, nez nekde fetovat a utratit ty penize za fet jako (bohuzel) vetsina mojich vrstevniku :)

Odkaz ke komentáři

já s tebou souhlasím, ten stav mělo mnoho lidí, já, brácha. Jen tuň, taky mi všichni říkali, že je to hloupost, ale já se nedal. Teď vím, že to hloupost byla, ale stejně bych to udělal znovu:) Jen ti říkám, jak to bude. Neber to jako varování!! Protože pak přijde doba, kdy ti třeba těch peněz už bude líto a neužiješ si ty úpravy jako teď. Nakonec příjdeš na to, že těch 80kw,pokud se k nim dostanes a ten krouťák není na svižné svezení nic moc a koupíš to RS, ale tyhle změny ti už nikdo nevezme:) pokud máš kolem sebe takové lidi, tak bych z té garáže ani nevylezl :palec::D

Odkaz ke komentáři

ja chtel taky puvodne 1,8T, ale nejak doma mi to nedovolili :) Ze pry je to moc silne na zacatek ;) A mozna jsem i rad, i s tady tou (ubohou) oktou se da zaradit :palec:)) Jinak "kamrad" ma tu vasi zminovanou 1,8 bez turba a jeste na LPG a porad ji vychvaloval, kdyz jsme ale jeli a jen ze srandy zkousely, prisla mi skoro stejna :)

Odkaz ke komentáři

Jo no. Naši mají servis a sem tam se s taťkou projedu když jede vyzkoušet auta a teda pokud to je benzín a nemá to turbo, tak to pokaždé stojí za pytel. Měli jsme tu tu 92kw benzin a nic moc, pak jsem jel tou 2,0 85kw tuším a když jsem si pak sedl do moji TDI tak jsem si myslel ze sedim v rakete. S turbem to muze byt super, ale zase ta spoteba. 14dni zpatky jsme jeli projet seata toledo tdi 110kw + chip a to bylo neco. Ještě se mi nestalo, že bych viděl prohrabnout kola i na trojku. :)

Odkaz ke komentáři

ja sam jsem zvedav no, jak to vse dopadne a jestli to slozim :D :palec: jeste mi chybi par dilu, tak se chci predem zeptat tady, shanim radicku z RSka, potom ten ramecek kolem radicky do Faceliftu :palec:

Jinak pocitam s tim, ze vam tady hodim fotky uz noveho a komplet nastrojeneho auta ke konci unora, nejpozdeji na zacatku brezna :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...