Marv Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Jsou to svody urcite na tvuj typ motoru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 1,6i SR ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marv Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Ty mas 1.6 AEE 55kw? Tam jsou svody pred motorem jestli se nepletu a na obrazku co jsou svody me prijde ze maji ohyb jako by meli byt za motorem. Je to jen muj nazor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 psal jsem ze 1,6i SR ;) ne Mpicko. To je na delsi vypraveni proc je to v popisu jinak :D Vse to objasnim az auto bude kompletne poskladane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Hadam si nevyhodil AEE a dal miesto neho AKL???? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 cece i ten nynejsi zvuk je parada. takova decentka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 prosim nehadejte, ja to pak vysvetlim :D Az bude vse tak, jak ma byt ;) kubiik : jojo :D diky, ale ono to mozna zkresluje trosku ten zvuk . . . sousedi si stezujou ze kdyz se vracim v patky a soboty z tahu tak ze je budim :/ a to jezdim u nas jen do 1500otacek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 tak dalsi darecek pro milacika konecne to uz dokaze i nastartovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 a dorazil dalsi balicek Uzasnoucke radio a snad dobre hrajici repro do prednich dveri ALPINE SXE-1750S 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 KOUKÁM ŽE TY MÁŠ VÁNOCE CELÝ ROK TAKOVÁ SPOUSTA DÁREČKŮ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 prave repro a radio bude az na vanoce :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Sakra tolik nových pěkných věciček !!!! NJN zvuk pěkný motor sice hrůza ale zvuk dokonalý! Zas na mém motoru takový zvuk mít nebudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 DIky ;) ja mam auto jen na litacku do skoly coze je cca 15km :) takze dene najedu cca 30-40km a na to je ten motor myslim si idealni :) sice spotrebu mam porad kolem 9-11litru :) ale kdyz se clovek snazi tak se ta trasa da zajet i pod 6litru coz je jako diesel :) Nejdyl jela od puvodni majitele :D a to z Nymburku ke me domu (Opava) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Tak a dneska dalsi balicek :P Takze pokud mate nekdo problem s pneu jako ja, nebo proste na image, a jste tady nekde kousek, staci napsat Pujcim za kamaradskou cenu :) Jinak jsem dneska jestou zkousel nastartovat auto. Den predtim jsem vycistil klapku a vse bylo v poradku. Dneska jsem nastartoval a otacky byli na 1500, trosku jsem proslapl plyn a otacky zustali na 2000, asi po pul minute to pak spadlo pod 1000 . . . nevite nekdo co to mohlo mit za pricinu? Je to nizka teplota? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 CO TAM MÁŠ ZA ET , ŽE MUSÍŠ VYTAHOVAT LEMY ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 myslim 32 nebo tak nejak, jsou to kola co se davali na audi TT na to nejsilnejsi Vzadu to trosku leze ven, ale chci to vytahnout hlavne kvuli tomu, abych mohl stelovak sestelovat jeste niz nez to je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 AHA BUDEŠ ŽEHLIT SILNICE :) O KOLIK CHCEŠ TY LEMY VYTÁHNOUT ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 jou jou tak to chci ale ak znam nase silnicare tak na zem to polozim az koncem jara :/ Jinak lemy vytahnout jen o malinko 0,5cm maximalne 1cm . . .zadny extrem, jen proste aby to hezky sedlo na ty kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 JESTLI TO SEŠROUBUJEŠ AŽ DOLŮ , TAK TO JSEM YVĚDAVÝ JAK TO BUDE VYPADAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 (upraveno) tak zalezi, o kolik ho to pusti, ta cina neco jako to ma burek, ale ten ma 17", takze muze jit jeste niz... navic te limituje ten RS naraznik, s normalnim se dostanes jeste vic dolu Upraveno Listopad 25, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Hele ty woe ty jsi samej balíček,dáreček aby se ježíšek dostal taky ke mě :) .....ty ho vodrbeš a já ostrouhám .....a to jsem byl celý rok hodný ............. ted vážně obul jsi se do toho pěkně,už se těším až vytáhneš blatníky a nahodíš fotky!!!!! :P :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Razty: doufejme Houmik: nj, nebyli finance, ted bych sel do KW :) Ale co znam, a maji JOM tak zatim problemy nemeli a maji ho par let. A ja (musim zaklepat) taky nemam. Chci to dat nizko, ale asopn abych vyjel z baraku :P Zivocich: Hele ja si myslim ze na nas, ridice oktavek bude jezisek hodny na vsechny :D Navic vy kombici jste spise vice do elegance :( takze myslim ze na Tebe neco zustane :D jinak jsem taky zvedavej jak to vse dopadne, momentalne me brzdi pan, ktery mi dela sedacky :( Musim auto zavezt do lakovny, ale na plechu sedet nechci :( a ani na zidlicce z IKEI :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 tak to jóóó tak se těším na vánoce!!!! ......a tobě držím palce!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Ses do toho pustil, pořád se něco děje, super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 ty wole ja cumim ako si sa do toho pustil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 KOUKÁM ŽE TY MÁŠ VÁNOCE CELÝ ROK :P TAKOVÁ SPOUSTA DÁREČKŮ :) Neco jako ja :D ja taky kazdy mesic cely 2 roky nakupoval pro lasku moji.. a ted uz ji nemam.. :( KOUKÁM ŽE TY MÁŠ VÁNOCE CELÝ ROK TAKOVÁ SPOUSTA DÁREČKŮ Neco jako ja :D ja taky kazdy mesic cely 2 roky nakupoval pro lasku moji.. a ted uz ji nemam.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Konwe takze Tvoje okta je uz z domu? :( Snad jen doufat ze je v dobrych rukach :) Ja se to snazim vse stihnout pres zimu :) pak uz do auta nedam ani korunu :D Jinak, chtel bych se vas zeptat, nevite nekdo o faceliftovem stredovem panelu pod palubku? Komplet ramecek okolo radia, popelnik, obdelnicek na radicku, kolem rucky az dozadu i s tim zadnim popelnikem, proste komplet stred. Nekdo, kdo by to prodaval? Psal jsem asi 3 lidem, ale vykaslali se na me :( Tak jsem celkem v zoufale situaci :( Brzdi to me plany. Kdyby nekdo neco tak bud tady nebo SZ ;) dekuju EDIT: jo a jeste prosim, ten ramecek na facelift palubku co je okolo budiku? Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Tak a dneska dalsi balicek ;) Takze pokud mate nekdo problem s pneu jako ja, nebo proste na image, a jste tady nekde kousek, staci napsat :) Pujcim za kamaradskou cenu :) Jinak jsem dneska jestou zkousel nastartovat auto. Den predtim jsem vycistil klapku a vse bylo v poradku. Dneska jsem nastartoval a otacky byli na 1500, trosku jsem proslapl plyn a otacky zustali na 2000, asi po pul minute to pak spadlo pod 1000 . . . nevite nekdo co to mohlo mit za pricinu? Je to nizka teplota? Jejda, co to je ? Co to přesně umí ? TO vidím poprvé, čumím a přemyšlim jak se jen dá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 pointfroste tady fotka :) snad si uz domyslis dal jak to funguje :) lem blatniku se nahreje na cca 75stupnu a pak s tim potom jezduis a pomalinku pritahujes ten sroub podle potreby a tim ti to vytahuje ten lem ven ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 TO JOOOOO ! :) A nahřátí neponičí lak ? Čím se nahřívá ? Kde to koupím ! ááááá !!! ;) :) Budeš si muset pohrát i z blatníkem nebo myslíš, že se přitáhnutím přizpůsobí té pár cm změně ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.