Konny Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 Jasný, že nějakej rádoby stříkanej ,,chrom'' je nanic (a ani to moc jako chrom nevypadá) a chromový kola jsou vždycky drahý, ale pokud má dost peněz a odhodlání, tak není co řešit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 No prave ze ani ne Ten lak to je taky solidni palka no :( Takze asi necham kola v laku auta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 Než budeš ty kola lakovat, zkus si zajít někde, kde chromují a zjisti si cenu toho chromu a cenu laku, třeba to zase takový rozdíl nebude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 CHROMOVANÉ KOLA BY VZPADALY PARÁDNĚ ;) ALE K TVÉ BARVĚ AUTA SE ASI TA BÍLÁ S TŘPYTKAMA NEBUDE MOC HODIT, CO TAKHLE ZKUSIT ČERNOU SE STŘÍBRNÝMA TŘPYTKAMA :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 No barva nakonec nebude bila ;) Je to takova stribrno-zlata perlet :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Tak chtel bych podekovat vsem co hlasovali v ankete :) Kola teda nakonec pujdou do barvy vozu. Jenze tady je ten nejvetsi zadrhel. Mam uz doma vzorek, opravdu krasne barvy - stribrno-zlata perlet :( Jenze tedka bohuzel nevim jestli bude i na aute vypadat tak krasne jako v kelimku Takze jelikoz budu davat nove predni blatniky (jsou napadene rakovinou ) tak to zkusim na jeden z nich striknout a uvidime :lool: Jinak pada do uvahy bila perlet ;) Ale byli v hlave i takove navrhy jako zelena lamgo, oranzova lambo, cerna atd Sam vubec nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 máš to těžký rozhodnutí Jarku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 Tak barva vybrana, bila perlet + cerna strecha a par cernych detailu Jinak, vse je uz objednano, takze se jen ceka kdy to prijde, a muze se zacit pracovat :o Chtel bych Vás zeptat, maám trošku zašle svetla a chtel bych je nejak vylestit aby byli uplne OK. Muzete mi prosim doporucit nejaky konkretni vyrobek a postup co a jak? A jinak, auticko visdam kazdy den takhlenc Je to k placi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 nechcete se na ty cerny strechy uz vy*rat? vzdyt tady za chvili nebudou jezdit jiny auta, nez s cernou strechou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 cekal jsem prispevek od Tebe Forum sem si cetl uz davno a cer, ja ji chtel jeste driv nez jsi ji mel Ty Ale prost enebyli penize :o btw: Kdo ji tady jeste ma? A stejne pochybuju ze se nekdy nekde potkame ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 (upraveno) to si me ted setrel s tim, ze ty si ji chtel uz dlouho :o Upraveno Říjen 23, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 neres to :o ja si vymyslim neco novyho, tak snad ty nechces to samy uz dyl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 Neco novyho? No ja nevim hele jestli je to neco novyho, ono na hodne autech uz to bylo dost davno Ale neresme no :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 co tak na střechu černeho škorpiona nebo ja nevim co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 radsi neeeee :) :P .D Jo a jinak, jak jsem sundaval komplet plasty z auta, tak ta zadni, jak tam prochazeji pasy . . . mam tedka takovy problem. Pasy jsou smotane a nejdou vytahnout. proste kdyz potahnu, tak se to jakokdyby sekl - tak jako kdyz s tim normalne skubnete. Nevite nekdo, co s tim muze byt? A vymena baterie? koupil jsem novou a nekdo rika, ze vymenit musim jit do servisu a nekdo rika ze to muzu udelat sam . . . tak co tedy? Nejake rady by se hodily :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 :) baterku v tomto aute si skutocne mozed vymenit aj doma ! Tie navijaky na tie pasy si uz zhodil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 Diky No nevim co tedka myslis. Ono ty zadni pasy nejdou vytahnout z toho plastu. Ale proste po montazi zpet nejdou natahnout :) Jako by byly nejak zablokovane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Tak musim se Vam vsem pochlubit. Teda, neni to muj vytvor, ale vytvor od pana woo-doo No pana, po tom co mi poslal fotografie jak to vypada, je to pro me mistr WOO-DOO Opravdu vypada to bajecne, uz se nemuzu dockat, az mi prijde domu uznejte sami, ze je to nadherne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Ten volant vypadá opravdu perfektně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Vypadá to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 paradně odvedena práce na volantu od WOO-DOO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Tak po delsi dobe se hlasim ;) Objednal jsem par veci na oktu a utratil tak nelidske penize ;) Uz to zacina pomalinku chodit :D Volat uz snad vsichni videli :) Dneska po prichodu ze skoly lezel na postylce balicek :D a v nem ;) Takze radost velika ;) neocekavam od toho zadne razantni zlepseni vykonu a podobne. Ale nejakeho ponika bych uvital ;) Spis jde o krasnejsi zvuk a hlavne . . . puvodni majitel mel praskle svody, tak je pouze svaril . . . a svar jiz zacal povolovat. A volba mezi ladenyma a obyc svodama byla snad jasna ;) Pro ladene svody je ne jen lepsi vzhled ale take jak jsem rikal, hezci zvuk ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 KRÁSA ;) KOLIK TĚ TA SRANDA STÁLA ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 No cena byla taky dulezita. Porovnaval jsem origo svody s tady tema ;) konecna castka je 7tis :D 1500kc stal ten dynamizer :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 TAK TO JSEM ČEKAL VĚTŠÍ RAKETU :D ZA TY PRACHY VYPADAJÍ MOC DOBŘE ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 To ja taky ;) hlavne jsem zvedavy co to udela se zvukem auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 pak hoď videjko se zvukem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 to bude jeste za dlouho :) :D tady je video s ninejsim zvukem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 hmmm má moc pěkněj zvuk to jsem zvědavej až to vyměníš jak bude vrnět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.