Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

No joooo :) :P Nechci vam nejak nadavat nebo tak, je to i zcasti moje chyba. Ale az to bude vse na aute jako komplet, tak to bude vypadat hezky :smich: Jenom musite cekat a cekat :D :D Stejne jako cekam ja :/

Jeste bych se chtel zeptat, nevite nekdo, jestli existuje na tuhle prevodovku co tam mam zkracene razeni?

Odkaz ke komentáři

taky sme to resil, huml me rikla ze se nekam da dat zkraceny razeni z TT ale na 5Q to myslim nejde, a u 5Q rikal ze staci cosi jen vyvrtat a prendat... ze to kazdej zvladne...ale nejak jsme to pak uz neresil.... asi to nebude nic slozityho... rozhodne tu kokotinu za 3000 na zlraceni razeni by sem nekupoval dost penez za malo muziky :D radsi autu dopreju vetsi turbo :D ;)

Odkaz ke komentáři

Tak chcete to slyset na plnou hubu? :blink: Fotky nemam. Jinak same problemy, prijde mi ze to auto bylo opredeno nejakym zaklinacim kouzlem proti upravam :huh: Zadni kufr se bzde muset znova prevarovat. Laminatove prahy jsou moc vysoke, kdyz se otevrou dvere tak to dre - musi s esnizit. Sice to jsou lamina, ale zadne sunty, dal jsem za ne 2500kc :) Takze me to mrzi, protoze se to opet zasekava na detailech a azcinam byt nervni. Auto uz je tam pres mesic, a pak sliboval kdyz jsem mu ho tam vezl, ze za 3 tydny bude. A ejhle . . .

Odkaz ke komentáři

No poradit muzu, jen jestli Ti to k necemu bude. Lepilo se to lepidlem http://www.agauto.sk/cz/detail/lepidlo-pur...ilery-4322.html

Ale opravdu si to musis nejdrive dopasovat a vse aby sedelo tak jak ma. Hlavne pri lepeni se snaz, at nikde neni zadna mezirka od karoserie a podobne, protoze se tam pak muzou dostat drobne kaminky a zacit to prodirat. Takze treba tam dat nejakou gumu nebo neco podobneho, Chce to holt trpelivost no :blink:

Odkaz ke komentáři

Tak decka. Padla tady rec na zkracene razeni u oktavky a nekdo po me chtel, at potom dam vedet jak to dopadlo.

Vsechno se to tocilo okolo tady tohodle: http://www.highperformanceparts.cz/zkracen...a-octavia.11789

Bylo mi receno, ze na mou malou prevodovku to nepujde. Psal jsem do obchodu a rikali ze by to melo jit na vsechny. Takze jsem na vazkach. Kazdopadne to objednam, pri nejhorsim poslu nepouzite zpet. Vcera jsem se bavil se sousedem, jak uz jsem rikal, je to spickovy mechanik Skodovky. Bavil jsem se jak ohledne toho z HPP tak jen jak to upravit bez nejakeho zarizeni. Pry pod tou kouli v ktere to je, je nejaky "spacek". Ten ma dejme tomu 6cm, pokud se pry zkrati na polovinu, snizi se na polovinu take delka "tahani" prevodu. Rikal taky ze primou umerou roste taky to, jak tezko pujdou zaradit prevody - nebude tam takova vule a nepujde to tak zlehka "tahnout" jako ted. coz by mi ani nevadilo, spis bych to uvital. Kdyz jsem mu ukazoval to z netu, tak rikal ze to je na vymenu toho celeho fofrklacku a jeste vseho co ho spojuje se samostatnou prevodovkou.

Takze v pondeli to objednam a dam vedet jak to bude probihat :)

Odkaz ke komentáři

Chtel bych se jen zeptat na dve otazky.

Prvni otazka: mam moznost a taky ji asi vyuziju, mit SUV v dieslu. bylo by to nekdy na podzim, takze oktu si jeste uziju. Jen bych rad znal vas nazor, ktere azuto radeji. Jednim je VW Tuareg 2,5 R5 TDI DPF 4x4, rok vyroby 2007 (ten novejsi) a najeto 100tis. Nebo BMW X3 3.0TDI 4x4 rok vyroby 2004, najeto taky 100tis. Nereste prosim cenu ani nic jineho, je to pres znamost. Jen proste napiste jaky model by jste brali vy :palec:

Druha otazka: Uz se snad vsichni tesime na Rozkos, a nechci si z toho delat byznys. Psal sem panu Presidentovy ale neodpovida mi, tak vam to nabidnu sam. Nechal bych udelat nejake ponozky - teple obuti do bot :D S logem klubu. Jen se chci zeptat, jak velky by byl priblizne zajem a jaky druh/typ by jste preferovali? Zacinam to resit uz tedka, protoze se ve vyrobe nestiha bohuzel ;)

PS1: Zitra by melo prijit to zkracene razeni tak hodim foto jak to vypada, a do konce tydne by meli prijit nove predni svetla :) u tech starych sem mel urvane 3 ze 4 uchytu :D :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...