Storm Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 řekl bych, že s aha máš nastejno ty čajíčku :) Njn, někdy jsem prostě slepej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dan-Zlin Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Tak, našel jsem ve služeb. telefonu fotku z roku 2007, je to z Hodonína cestou na Slovensko těsně před hranicema 41°. Druhá, 39° je úterý min. týden u würzburgu na benzince 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Letos, pred cca tydnem, Hani i Hotit, zapadni Albanie (pod pohorim Prokletije)... Ale vidim, ze tady bylo take celkem poradne horko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sidzej Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 30 km juzne od Pariza, 19.8.2009 ma cakala po praci vecer o 18h00 takato teplota: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Řekl bych, že jsem téměř vyrovnal rekord...dnes Rakovník...teplota v autě +56°C :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Tak ja mam fotku vic jak mesic starou...schvalne zkusim tedka nekdy vyfotit foto 9.6.2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 To je uz opravdu pekna teplota to je jak u more ja dnes nastartoval motorku a uz jsem tam mel jednu kosticku ze tri ohrateho motoru takove teplo se mi moc libi kdyby to chtelo vydrzet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 38,5 v 15.45hod., prdelí ke slunci, neboť nemám folii na okně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Je mi lito tech aut kdyz vidim ty teploty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Mě taky, nejradši bych ho dal do "klimatizované" garáže u našich, tam bylo i včera 20°C... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Ja nastesti to mam v garazi a nevyjizdim az kdyz uz je trochu mene jen jsem nechal dnes venku Multivana a mohl jsem prodavet listky do sauny i kdyz tam mam folie stejne to bylo na rucnik jeste ze to me 3 zonovou klimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 JJ, já dnes spěchal a neměl čas větrat a málem jsem neudržel volant... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Ja mel na Superbu to solarni stresni okno to je vyborna vec skoda ze to nedavaji na okty ty jsi dal kola ze Supa2 vypadaji dobre jsou o 1,5cm vylezli nez origo RS vypada to dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Jj, ten supácký solární panel mi leží v hlavě, už jsem přemýšlel domontit ho na oktu, ale nelíbila by se mi asi černá "skvrna" červené na střeše... JJ, kola jsou super a fascinující, dlouho jsem váhal ale teď nelituji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Nebo že by tam členové tohoto fora jezdili tak rychle? Rychlým třením přece vzniká teplo... http://www.novinky.cz/krimi/205774-na-tach...a-uzavrena.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Misto te solarni strechy nedostupne pro Octu (v originalni vybave) pouzivam nezavisle topeni v letnim rezimu, lze to zapnout i na dalku, takze ted je to stale v plne pernamenci a hodne to pomaha :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 To je taky dobry ale u toho okna je provoz zdarma tim ze je to solarni a cena mezi oknem a nezavislakem je velka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Omicrone jak dlouho to nechavas ted v lete foukat aby to melo smysl? Teda kdyz treba stojis na slunci a vis ze ve tri nekam pojedes, kdy to zapnes? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Omicrone jak dlouho to nechavas ted v lete foukat aby to melo smysl? Teda kdyz treba stojis na slunci a vis ze ve tri nekam pojedes, kdy to zapnes? Pulhodiny predem, v MaxiDOTu se da nastavit i dele (myslim, ze maximum je hodina). Ted to samozrejme zacina byt dost extremni, ale za tech beznych letnich teplot kolem 28-30 ta pulhodinka obvykle staci. Doba provozu se nastavuje predem v nastaveni nez. topeni/vetrani, kde mam nastavenu trvale 1/2 hodiny. Takze kdyz ve 3 nekam jedu, v pul treti to dalkou zapnu a o vic se nestaram, samo se to vypne, nebo vypnu, jak prijdu do auta. Samozrejme to hlida napeti, takze to baterku nevyklati... Samozrejme je lepsi ten solar ve strese, protoze to je energeticky nezavisle (takze to mez bezet stale) a horky vzduch jde ven nejsnazsi cestou, tj. strechou, nicmene to pro oktu neni dostupne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Jenže když je venku 32°C, tak Ti tam NT nemá co pořádného nahnat...taky to občas používám, ale zdaleka to není tak efektivní jako ohřívací funkce topení v zimě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Jenže když je venku 32°C, tak Ti tam NT nemá co pořádného nahnat...taky to občas používám, ale zdaleka to není tak efektivní jako ohřívací funkce topení v zimě. "Kdyz je venku 32°C", tak muze teplota v aute na primem slunci dosahnout hodne, hodne pres 50°C, zejmena na tmavych plochach. I v tomto pripade je porad lepsi dovnitr nahnat vzduch ohraty na tech cca 30 °C, nez tam nechavat ten vyrazne teplejsi. Mam v aute kuzi, a ta byva hodne rozpalena, stejne jako v zime studena. A o nejake efektivite tady nebyla rec, jen to, ze to docela dobre funguje (zvlaste v soucasnych ceskych supervedrech), stejne jako solarni strecha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Taky mám v autě kůži a NT omicrone, jen moje zkušenost je, že za pů hodiny se teplota v autě těžko přiblíží té venkovní, o něco klesne, ale zázrak to není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 16, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 Dneska byl takový híc, že se mi normálně zkroutila značka :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Tak já měl dneska 36°C ale nemám důkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Dnes merali na TV Joj teplotu v aute na slnku, vyšlo im 64°C a keď vodič je v takom prostredí cca 3 minúty tak už mu hrozí kolaps :P preto vetrať, vetrať! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 jsem zvědav, kolik lidí mi po letošním létě bude zase tvrdit, že klimatizace je blbos, že se z ní dá nastydnou a úbírá výkon...kecy, kecy v tomoto počasí bých klimu z komfortní výbavy spíš přesunul do bezpečnostní.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Akoby si ich citoval presne to povedali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Nie je to síce ešte na maximum, ale vzhľadom na čas fotenia myslím že slušné... Fotené včera večer.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 co tohle.....docela dobrý ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 co tohle.....docela dobrý ne Kde u nas byly takove teploty, nebo to je nekde na jihu, co? Resp. ja mel po nastartovani na Maxiku take par takovych udaju, ale samozrejme to nebylo verohodne, nebot to bylo u parkujiciciho auta, kde byl nahromaden prehraty vzduch. Po rozjeti a ochlazeni senzoru teplota samozrejme spadla k "normalnim" hodnotam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.