Bohouš Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Máte někdo zkušenosti s výměnou dvouhmotnostního setrvačníku za obyč kvůli silnější spojkové sadě.Mě bylo tvrzeno, že u 6 rychlostní skříni to není možné.Jen mě to zatím zajímá do budoucna dobré vědět.Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Jde to vymenit ale set jednohmota, lamela, pritlacak stoji od 35tis do 40 000,- sachs, o jine odpruzene lamele zatim nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bohouš Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Je mi to jasný, že za jednohmotu což bych samozřejmně chtěl ale jen mi bylo řečeno, že u 6 kvaltu to nejde.Díky za info zatím jsem se chtěl jen poptat ale určitě než půjdu do těhto zásahů tak bych se ozval koukal jsem, že do toho děláš viz web :-) a tyto věci přnechám profíkům, kteří to znají a vědí.Zatím čago 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Jedna se o racingove zbozi takze ta cena je takova, jenda je organika a pro normal provoz asi lepsi a druha drahsi je keramika. Obe maj vydrz prez 500NM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bulda Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 ja osobne to budu resit polokeramikou delaji to v CB a chteja ze prelozeni lamely 2500kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bulda Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 http://race.dieselpower.cz/novinky.php?new=22 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.