Přejít na obsah

Octavia RS TDi @ Cupra4 TDi by JasteR

Doporučené příspěvky

ty woe ty videa ;) , jinak to sklopený zrcátkou u té okty 4x4 :D - aby nebrzdilo :D ... jak to má udělný s tím haldexem ?

Podle me ma na start udelany natvrdo a pak od 3ky vypnuty.. spis me hodne prekvapuje ze mu jeste porad drzi vnitrnosti motoru, mel by mit porad shitozni seriove..

Upraveno uživatelem JasteR
Odkaz ke komentáři
Naky videjka:

Octavia RS 2.0 TFSi vs. Octavia RS TDi

VW Beetle TDi vs Corvette vs Audi A3

VW Lupo "profituning.sk" 1.9TDi 4x4 TDi vs. Octavia 4x4 TDi

PORSCHE 977 TURBO vs. GOLF II R32 TURBO

Skoda Octavia RS TDi vs. Octavia Combi TDi

[/b]

Impreza WRX STi vs. Golf II. R32 TURBO !!!!, 1/4mile

Skoda Octavia RS TDi vs. Ibiza FR

Lupo 4x4 TDi "profituning.sk" vs. VW Beetle TDi dieselpower.cz

Odkaz ke komentáři
Pekne pekne :palec: hold ty male blechy tem to jede....

To kazdopadne.. ibiza ma o 200kg mene.. naloz si auto dalsima 3ma lidma a sam vis co to udela :palec: ..ale taky je to o rozjezdech, oba sme podali finale, kdyby se me povedl start hlavne 2ku neprohrabat tak bych vyhral... ale to same i souper :huh:

Odkaz ke komentáři

Jaster : Ja uz sem to nalozil az az i bez lidi :)hmotnost aut s plnou nadrzi, hudbou, a mou 100kg malickosti , 1600kg :palec:

Ta R32 je brutalni, cumel sem na ni v mimoni , a jak odstartuje to jak by do toho auto neco ze zadu koplo....

Upraveno uživatelem Hoblik
Odkaz ke komentáři
To kazdopadne.. ibiza ma o 200kg mene.. naloz si auto dalsima 3ma lidma a sam vis co to udela :) ..ale taky je to o rozjezdech, oba sme podali finale, kdyby se me povedl start hlavne 2ku neprohrabat tak bych vyhral... ale to same i souper ;)

Zapomen, Ibiza jezdi o cca 5 desetin rychlejsi casy.. :lol: ;) No dle meho to 200kg urcite nebude na te novejsi FR, max tady muzes precet kvuli rotacnim hmotam. Tezke kola, vetsi brzdy...

Odkaz ke komentáři
Zapomen, Ibiza jezdi o cca 5 desetin rychlejsi casy.. :huh: ;) No dle meho to 200kg urcite nebude na te novejsi FR, max tady muzes precet kvuli rotacnim hmotam. Tezke kola, vetsi brzdy...

Nevim kolik ma FR ale co sme vazili 96kw Sport tak o 200kg rozdil... ale to je asi kazdymu jasne, a netreba rozebirat OT.. jiank v milovicich sem medoura jedno i predjel, ale spis to bylo o tom jak kdo mel rozjezd, i cas sem mel daleko lepsi 13,9s ale tomu neverim..

Odkaz ke komentáři
Nevim kolik ma FR ale co sme vazili 96kw Sport tak o 200kg rozdil... ale to je asi kazdymu jasne, a netreba rozebirat OT.. jiank v milovicich sem medoura jedno i predjel, ale spis to bylo o tom jak kdo mel rozjezd, i cas sem mel daleko lepsi 13,9s ale tomu neverim..

JJ to bylo spatne zmereno. ;) :huh: normalne jezdis prez 15..

Odkaz ke komentáři
Pod 15... tem sem mel v jedny jizde nejlepsi 14,8s kdyz sem byl v budce u mericu, ale medour mel 14,6s (jeho 14,1 z hoskovic je stejne nesmyslny jako moje 13.9tedka)

To nevim kolik mel ale vim ze jedny sprinty byly celkem vysmech. Asi ty Hoskovice... snad dojede nekdy na tu brzdu, by me zajimalo kolik koni ma mistr CR ve sprintech.. jezdici pod znackou TDIFUN :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...