Přejít na obsah

drasťova Corrida

Doporučené příspěvky

Pry hrozi tim, ze poprve napomenuti (spise nejakou dobu ted nez ridici zjsiti ze po tom skutecne jdou) a potom uz pokuta(pry az 10000), pripadne body a kdyz budes hodne mimo limity tak ze i muzes prijit o ridicak...

je na tom neco pravda, nevite nekdo?

BadyS: tak jste si aspon pekne popovidali :-) ... pokud by me chytli 3x za rok a bylo by to po 100Kč tak to taky seru ...

Odkaz ke komentáři

mě změřil až potom co řekl, že to dneska bude tedy domluvou, následně jsem ho požádal o změření...

klasické zeléne okno z výroby máš propustnost na +-75% k tomu mám nejsvětlejší folii - 25% to jsi na 50% plus k tomu ta bezpečnostní takže moje finále bylo 42,4% propustnosti....

kontrolovala mě dopravní policie a ta to má ve všech autech, měřák je velikosti plechovky cocacoly...nic vyjímečného aby si to museli půjčovat jak se povídalo...takže jak maji kluci bílou čepici, okna důle ;)

Odkaz ke komentáři

Michal má naprostou pravdu, jde jen o to jestli na to budeš mít koule, protože auto je stejně jako pozemek nebo byt ,soukromý majetek, takže bez svolení, nesmí vstoupit, pokud nemají důvodné podeřzení, pak se ale klidně může stát, že budeš mít podrobnou silniční kontrolu od vest až po typy žárovek,atd. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...