ViktorMPI Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Yeti snad ve třídě Tiguanu je ok, Škoda musí prodávat a nevím jak by šel třeba Touareg ve škodováckým převleku. SUV jsou stejně o image, kolik z nich se asi opravdu někdy podívá do terénu?! Jak někteří kritizovali Octavii Scout, že má jen pár plastů navíc, ale jak to zabralo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Som zvedavy ci urobia aj nieco ako Touareg... I ked silne pochybujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 jak může někdo pomlouvat Scouta??? tsssssssss btw. Yetiho jsem už taky viděl, seděl jsem v něm... líbí se mi, ale je malej... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 masakr :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 jsem se hodne pobavil :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Bomba... :( s tou golfou palicou to muselo dobre bolieť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Remi je masér... nejlepší video jsem s ním viděl s klokanem... to jsem se smál celou dobu!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 když už jsme to škodovácké fórum.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 masakr :( :smich: Dobrá kravinka ten uder musel strašně bolet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 sry za OT ale tohle je masáž!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Taky moc pekne ... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 jo tak klokana znam :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 sry za OT ale tohle je masáž!!! :( To semi líbi vic! U toho jsem se zas natlemil já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Tak zítra snad budu mít packu s tempomatem a pak uz to zalezi na kamosovi od STORMa :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Tak packa zakoupena a termin montaze domluven na ctvrtek .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 tak autak je v servisu a montuje se Tempomat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 tak autak je v servisu a montuje se Tempomat ... To máš dobry...já koupil přední brzdové destičky originál za cca 850,-Kč což je mimochodem poloviční než by mě to učtovali v servisu a když jsem volal do dvou servisu tak mě řekli že to je práce na p§l hodiny a že to dělat nebodou jelikož mám vlatní materiál!!! To je vrchol co? Podotýkám že se jedná o autorizovaný servis...uvažuju o tom že to napišu do MB jako otevřený dopis s vyjmenováním těch servisu...Co si o tom myslite??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Ja bych to udelal..urcite jo...to co si oni uz dovolujou, hruza... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Ja bych to udelal..urcite jo...to co si oni uz dovolujou, hruza... Asi jo.Zajimalo by mě jestli si to vůbec mužou dovolit.Je mi jasny že by pro něj to nebyl takovej kšeft... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 tak dovoliť si to môžu ak majú plno - to by bola z ich strany OK výhovorka, ale niekedy ťa proste zobrať musia na iný termín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 ja by som sa na ten list tiez vykaslal...ak sa ti to nestava castejsie...ak sa to stalo raz tak by som to nechal tak..ale aspon vies "kam mas ist nabuduce" ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Jak pise Corrado: pokud se Ti to nestava pravidelne, tak bych to taky asi taky, tak nehrotil ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 tak dovoliť si to môžu ak majú plno - to by bola z ich strany OK výhovorka, ale niekedy ťa proste zobrať musia na iný termín To bylo jinak...servesní technik už psal datum výměny a veškeré udaje o vozidle ale pak přišel jeho šéf a slyšel jsem do telefonu že si něco povidaji...během 10 sekund mi pán oznámil že to nedopadne! Takže jsou to parchanti a ne že nemaji volno.Konkrétně se to stalo v Porsche Hradec Králové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 tak to mas prvadu ze to je hnus ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 škodovka s nima nic neudělá, nijak jim vlastnicky nevládne, takže to může max. morálně odsoudit, ale osobně si myslím, že napíšou něco neutrálního a ty máš stejně peška. Radil bych si najít nějakého šikovného mechanika, který Ti i páci udělá za polovic či míň a hlavně po něm nebudeš muset vše 3x kontrolovat jak po těch joudech ze škodováckých servisů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 a co bys jako chtel, kdyz auto mas koupenou predvadecku, jezdis pokazde jinam, se kvuli tobe maji jako posrat. Maji tam hafo fleetu a aut co si u nich koupili lidi primo, nic jineho jsem ani necekal. Priste se objednej, pristav vozidlo, pri sepisovani zakazky rekni ze potrebne nahradni dily maji v kufru pokud bude neco chybet maji zavolat a basta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Stejně mu to neudělají, na čem by vydělali? Těch pár korun za práci jim za to nestojí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Cau lidi, tak jsem ted jel po Rudné (ostravaci budou vedet) a ve smeru od Shoppingu do POruby bouracka, jedno auto na stzrese, vypadalo rozstrihane a dalis dve nebo tri auta pobouchane ...docela mazec ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 vice by se melo objevit tady http://moravskoslezsky.denik.cz/nehody/na-...eprujezdna.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.