Přejít na obsah

drasťova Corrida

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
tak autak je v servisu a montuje se Tempomat ...

To máš dobry...já koupil přední brzdové destičky originál za cca 850,-Kč což je mimochodem poloviční než by mě to učtovali v servisu a když jsem volal do dvou servisu tak mě řekli že to je práce na p§l hodiny a že to dělat nebodou jelikož mám vlatní materiál!!! To je vrchol co? Podotýkám že se jedná o autorizovaný servis...uvažuju o tom že to napišu do MB jako otevřený dopis s vyjmenováním těch servisu...Co si o tom myslite???

Odkaz ke komentáři
tak dovoliť si to môžu ak majú plno - to by bola z ich strany OK výhovorka, ale niekedy ťa proste zobrať musia na iný termín

To bylo jinak...servesní technik už psal datum výměny a veškeré udaje o vozidle ale pak přišel jeho šéf a slyšel jsem do telefonu že si něco povidaji...během 10 sekund mi pán oznámil že to nedopadne! Takže jsou to parchanti a ne že nemaji volno.Konkrétně se to stalo v Porsche Hradec Králové.

Odkaz ke komentáři

škodovka s nima nic neudělá, nijak jim vlastnicky nevládne, takže to může max. morálně odsoudit, ale osobně si myslím, že napíšou něco neutrálního a ty máš stejně peška.

Radil bych si najít nějakého šikovného mechanika, který Ti i páci udělá za polovic či míň a hlavně po něm nebudeš muset vše 3x kontrolovat jak po těch joudech ze škodováckých servisů.

Odkaz ke komentáři

a co bys jako chtel, kdyz auto mas koupenou predvadecku, jezdis pokazde jinam, se kvuli tobe maji jako posrat. Maji tam hafo fleetu a aut co si u nich koupili lidi primo, nic jineho jsem ani necekal. Priste se objednej, pristav vozidlo, pri sepisovani zakazky rekni ze potrebne nahradni dily maji v kufru pokud bude neco chybet maji zavolat a basta.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...