chosehero Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Zdravim, koupil jsem si na svojik octavii v kombiku tazne, ale kdyz jsem ho chtel dneska namontovat, tak jsem zjistil, ze tam nejde, ze mi nesedi spravne diry na aute, abych to mohl prisroubovat. Ty tycky na tom taznym jsou kratke. Ale v dokumentaci psali, ze je to octavii kombi. Mam Tdi, r.v. 1999. Nevite kde nastal problem? Moc dik. tady je to tazne http://www.adusservis.cz/tazne-zarizeni-a3...w-bosal-027-491 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MickXX Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Reklamace, nebo vrátit a koupit jinde např. http://www.hook-tz.cz/cz/skoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chosehero Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 S vracenim to bude asi problem. Koupil jsem ho asi pred pul rokem a az ted jsem se k tomu dostal, ze ho namontuji. Zatim jsem si pujcoval segry auto, kdyz jsem potreboval neco zaprahnout. Ale to porad neresi ten problem, ze tam pisou octavia combi a ono tam proste nepasuje. Bud jsem tupej ja nebo je chyba nekde jinde Dik za typ, ale budu muset asi prodat nejdriv tohle nebo si tam navrtam diry podle toho taznyho aby tam pasovalo:D P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MickXX Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Ještě by si to mohl vyzkoušet jako "záruční" reklamaci s tím že si to dostal darem ale nepasuje tak jestli by byla možnost výměny za typ který tam patří. Je to tam uvedeno trochu divně sice v tabulce mají Octavia i Combi ale přitom v tom instalačním manuálu k tomu typu je uvedeno pouze Sedan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chosehero Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Jeste tam pisou variant, tak jestli nemyslej tim to combi. No zkusim tam zavolat. P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MickXX Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Nevím jaký jsou rozdíly v těch tažných akorát co vím tak pro 4x4 je jiný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chosehero Odesláno Září 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2010 Tak vsechno sedi. Diry jenom nejdou od vyroby videt, protoze jsou zamatlena nejakym tim gumoasvaltem nebo co to je. Porad mi to nedalo tak jsem vzal sroubovak a jsou tam. Zmatlo me, ze tam jsou nejake diry ktere jsou trochu dal a jsou videt. Takze nejsou zamazle. Diky za typ. Hold jsem blb, dneska to sundam znova. Jeste, ze to mam natrenovane :) P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Risa Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Ahoj, jak jsi řešil elektricke zapojeni? Je toslozite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 To by mě také zajímalo kde jsi napojoval kabeláž. Já teď budu také kupovat tažné (bazarové) a tak by mě zajímalo kde jsi to napojoval ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Daval jsem od SVC a kabelaz k tomu. Jsou tam jen konektory, ktere se napoji na puvodni elekto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Taky bych si namontoval tažné, práci zvládnu, jen mi řekni, kdo mi dá doklad o odborné montáži, který údajně potřebuješ na registru spolu s certifikátem ... ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Stačí , když Ti pouze napíše nějaký servis papír , kde napíšou , že na auto VIN , montovali TZ číslo , ty s tím pak pujdeš na evidenčku a po evidenčce na magistrát. Udajně nemusí být ani doklad o montáži ,ale pouze kupní smlouva od TZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.