Přejít na obsah

Zabiak ŠkodaOctavia.CZ

Doporučené příspěvky

buĎ nějaký pružiny vezmi ale KW jsou dost tvrdý měl jsem je na Leonu MK1 a nic moc... já bych vzal nějakej stavitelnej rovnou... ten můžeš taky nastavit a těch -35 a když to bude málo jen to stočíš víc a nemusíš kupovat další pružiny. ;) a rozhodně to bude fungovat líp než jen pružinx :palec:

Odkaz ke komentáři

Jenže to, už je moc peněz. A taky se bolím, že až tam pak něco naložím tak to ty tlumiče nevydrží. :) Ale hlavně jde o cenu. Já bych se chtěl vejít do 5tisíc max.

Vůbec se těch 35mm neboj !!

Jinak nový majitel mé octy prodával kompletní stavitelnej podvozek co jsem měl na autě vč dorazů, prachovek ,.. za 3500,- na bazoši. Podovzek tam byl od jara. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tohle znám, spíš mě zajímalo, jak moc se v tom šťourali. Objevil se u mě menší zádrhel.

Uz jsem ti poslal mail. Na stk jsou vocasove. :wallbash: Ale ty na tu stk uz nemusis, kdyz mas orazitkovany typovy list.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Takže:

1. stk - technik věděl o co se jedná, prohlédl si typový list, trošku tápal, protože v TL listu bylo číslo a na kole jiné, ale pak jsme přišli na to, že to číslo v TL je číslo přílohy TUV. Pak se koukl na rozměr pneumatik.

Pak ještě potřeboval potvrdit, že firma co mi TL vydala má k tomu oprávnění od ministerstva, já jsem měl stránku z ministrerstva s postupem i se seznamem vytisklou z ministerstva takže jsem mu to ukázal a šel mi to podškrábnout. To jsem ukazoval všude, abych nemusel složitě vysvětlovat co vlastně chci. :lool:

Kontrola STK 200Kč

2.pak byl trošku problém zjistit kde to zapisují, nejdříve jsem byl na obecním tam mě poslaly na obor dopravy který je jinde a tam mě poslali o budovu dál, kde mají techniky, tam jsem vyplnil žádost o doplnění TP zapsal tam co chci doplnit přiložil TP, malý TP, občanku, TL a 50Kč za každou položku, 30minut jsem čekal než to zapíše.

Jinak stačí od někoho sehnat potvrzený TL stejnou motorizací a rokem výroby a může si to zapsat každý.

Odkaz ke komentáři

Mám potvrzený typový list od technika typu "K" z roku 2010, ovšem na auto s jinou SPZ. Neměl by to být problém, protože auta jsou totožná. Ovšem záleží na jakého úřadu narazíš a já narazil...Poslal mě na STK, tam jsem zaplatil 350,- Kč a odcházel s papírem, že typoviý list nesouhlasí s velikostí ráfku (7Jx8J). A ještě se na mě koukal, jak na nějakýho zločince. Prostě smůla na lidi. Obojí Bohdalec v Praze. Budu to muset zkusit jinde, ale štvou mě ty vyhozený peníze, který budu muset navíc vydat znovu. Nenadělám nic...Každopádně děkuju za radu

Odkaz ke komentáři

A opravdu nesouhlasí velikost ráfku? Nesmíš se nechat. A šířku ráfku ten můj vůbec nezkoumal.

Zkus to jinde. Já v TL vůbec nemám SPZ napsanou a není tam nikde ani kam by se zapsala. Takže pokud má někdo 66kW rv2000 může použít ten můj TL.

Pokud víš kde byli kola koupeny, zkus jim napsat jestli ti nevydají nový TL, já to tak udělal, chtěli ode mě akorát fakturu, že kola jsou od nich, tu měl naštěstí původní majitel Hynek schovanou. Takže jsem zaplatil 200Kč a poslali mi nový TL.

Odkaz ke komentáři

Bohuzel s tou firmou je tezka domluva, uz ja mel tenkrat problem, ale nakonec mi ten TL poslali. Taky jsem neslysel, ze by kontrolovali sirku rafku, to musel byt extra trouba. :wallbash: Jinak TUV k tem kolum je taky, takze schvaleny normalne jsou, neni to zadna levarna.

U nas mechanik mrknul na TUV, TL ho ani nezajimal. Okouknul, jestli se jedna opravdu o 17", mrknul na povoleny rozmer pneumatik, dal razitko a to bylo vsechno.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...