Přejít na obsah

Zabiak ŠkodaOctavia.CZ

Doporučené příspěvky

Tak maska nalakována (rámeček stříbrný + výplň mattig černá lesklá). Stálo to 1200Kč čekal jsem méně, ale asi v pohodě.

Nejdřív řekl kolega říkal 1300-1500 tak mi dejte 1300, a já měl jen 1200Kč no tak nakonec řekl v pohodě. :palec: .

Fotka nahovno. Ale vypadá to peckově.

post-59-1306525827_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsem zavzpomínal jak to všechno začalo. Teprve časem jsem se dostal na správnou cestu. Byl jsem "tuzér" přiznávám. :pivo: I když v té době to taky možná frčelo.

Co si vzpomenu tak třeba stříbrné plíšky na přední stěrače, nebo tyhle hnusné stříbrné stěrače na téhle fotce. :lool: Nebo tahokov v přední masce, různé samolepky a další píčovinky. Mega výfuk...

post-59-1306941664_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Jsem zavzpomínal jak to všechno začalo. Teprve časem jsem se dostal na správnou cestu. Byl jsem "tuzér" přiznávám. :pivo: I když v té době to taky možná frčelo.

Co si vzpomenu tak třeba stříbrné plíšky na přední stěrače, nebo tyhle hnusné stříbrné stěrače na téhle fotce. :lool: Nebo tahokov v přední masce, různé samolepky a další píčovinky. Mega výfuk...

No to predtim bylo in ne? :D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

já jsem chtěl ty koncovky více zalezlé, ale bohužel se měnil i olej takže jsem nechtěl čekat, takže jsem si to nemohl ohlídat. Ale na fotce to vypadá ještě více vylezlé, než to je.

Ty za oknem se mi taky nelíbí a nelíbí se asi nikomu, je bohužel znouzecnost, prostě se jim to tam nevešlo :-)

Jenže jezdit bez toho je naprd, no mlhovku bych ještě oželil, ty diody svítí fakt dobře takže jsem lépe vidět než kdejaká mlhovka, ale zpátečka se hodí. :)

Nebo to aspoň vyndat z těch "kapliček" a dát je blíže ke kraji aby nebyli tolik vidět. Taky mě napadlo, že by nebylo špatné nastříkat ten plast kolem zadních světel na černo, ale nevím.

Právě, tímhle se odlišuji :lol: Jsem spíše rozhodnutý je nechat, jen mě to občas napadne.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...