Juraj Straka Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 zdravim pani! nema niekto skusenosti s vyberom kvalitnej stresnej anteny? ta moja akosi blbne tak by som uvital dobre navrhy... bud cisto Fm antena alebo FM/GSM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Nebyla by nejlepší ta originál Škoda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Září 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2010 NO U NAS ZA ORIGINAL SKODA PYTAJU NEHORAZNE SUMY a chem sa opytat ide do anteny nejake napajanie? lebo mne z anteny vychadazju 2 kable jeden Fm a druy to bude asi GSM, ale nejde tam ziadne napajanie a zjavnne by to malo byt aj napajane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Popravdě řečeno to netuším. U starý Felicie tam napájení bylo. V kuželce antány na střeše byl tištěnej spoj zesilovače a ten muselo něco napájet. Logicky vzato novější Octa by to měla mít taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Září 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2010 anoo v antene je zosilovat, ale idu z nech len 2 kable a aj to su anteny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 No a není v tom jednom ještě jeden slabej drát. Antení kabel je silnej a ten napájecí ho obtáčí, ale pod tou bužírkou. Není samostatně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Září 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2010 myslim ze tam nieje..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Zítra zkusím shodit tapec stropu a kouknu jak to mám já. Ale asi taky bidu muset měnit. Radio přestalo mít signál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 Napajanie na OI antene je cez koaxial. Origo radio pusta do antenneho vstupu 12V, neorigo potrebuje "fantomove" napajanie, staci kupit redukciu a pripojit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Září 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2010 ahaaa.. takze potom to sedi, lebo tam nieje origi radio... mohol by si mi prosim ta poradit ktore napajanie kupit? lebo mam tam klasicku antenu +este nejaku tusim ze to GMS alebo GPS... (ak tak odfotim to)a napajania som kukal na tejto stranke ale neviem ktore vybrat: http://www.saunika.sk/auto-anteny/napajace-anten/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 Zalezi od toho, co tam mas, ja som pouzil podobny ako je Anténny napájač DIN-ISO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wosa Odesláno Září 25, 2010 Sdílet Odesláno Září 25, 2010 Ne Ne Ne , nejlepsi je calearo , montuji je dlpouho , ma zesilovac v sobe takze vymennit i kabel , u radia zapojit jen antenu a napajeci dratek na zesilovac.Je to nejleosi variuanta a vymnena asi hodinku . pokud chces vedet ten spravny tip , pisni SZ , a mamji i na obchode stoji 850 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wosa Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 pokud potrebujes antenu potrebuji vedet co je to za auto , radio model a hodim ti odkaz . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas.noot Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 Prosím o radu koupil jsem auto a sem si všiml, že na střeše nemám prut k anténě. Je to anténa skolečkem VW gps global locator. Anténa z O1 mi tam nepasuje ani z O2. Je tam nějaký širší závit. Prosím kde seženu prut, který bude pasovat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.