Pela Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Ještě tam dej FL budíky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Budíky nie,tie flácke vyzerajú dosť retro,sú prechromované,RS sú oveľa krajšie a hlavne športovejšie,ako RSfl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostama Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Přesně, ty FL se mi nějak nelíbí, jasně nebyl by problém přehodit, ale nechám původní - mají svoje kouzlo. Zato v garáži už čekají na jaře FL neptuny. Už se těším až je hodím na autíčko ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 za kolik si sehnal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 (upraveno) FL Neptuny? To je něco jako Zenithy na předface RS? něco podobného? Upraveno Březen 4, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostama Odesláno Březen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 FL Neptuny? To je něco jako Zenithy na předface RS? něco podobného? Jsou to ty co si dal na fotce toho žluté FL RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostama Odesláno Březen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Tak jsem si o víkendu vyměnil vzducháč, přece jen je jaro a auto bude mít pomalu 50 000 km, tak jsem se pustil do výměny. Čekat na intervalovou výměnu 90000 km je holý nesmysl ... Ten starý byl už hezky jedlý ... Pořádně jsem umyl celé pouzdro od filtru - mám strach že to tak dělají v servise, tak to beztak ani nevysajou, natož to vytřít od zbytečného prachu. Kdesi jsem četl, že problematika odcházejících turbodmychadel u octavii a vesměs celého VW koncernu má možná taky jednoho z mnoha viníků - blbě konstrukčně vyřešeného umístění vzduchového filtru - časem začne vibrovat - hlavně když začně být ucpanější a pak se stává, že profukuje bokem a sem tam se dostane do turba drobný prach, který ničí lopatky, ložiška atd. Řešil jsem to oboustrannou lepící páskou - na to ten filtr chytne a těžko nějaký prach pustí. Uvidíme, možná nesmysl, ale určitě to ničemu neublíží. Je fakt že si vzpomínám že na minulé octavii jsem měl ten okraj filtru - tu gumovou část na některých místech více špinavou - právě tudy snad profukoval ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 Nechci Ti brát iluze, ale takhle vypadá i po 15 tis. km... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 To je rozumny vzducháč vyměnuju každých 20 tisic-neni to až taková položka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Rosto, tak uz vymeneno? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.