Přejít na obsah

nejede to!!

MfM

Doporučené příspěvky

Zdravim.

Dnes jsem si vsyml ze ma octa (1,9 TDI 66kw ALH + chip) nejde tak jak jela drive. V uplne nizkih otackach jeste ma silu, mezi 1800 az 4000 jede jako TDI (66kw - mozna trohu hur) a po prekoroceni 4000 az do 5000 tahne jako blba. Piskani turba nelze slyset az tak silne jako driv, zvuk motoru je takovy SDI-ckovy (hruby, silne traktorovy), a je zajimave ze vubec ale vubdec to ne kouri, driv to pri plnem kotlu trosku zahulilo, ale ted vubec. Odpoledne se chistam vymenit filter vzduhu a pokud se to ne spravy i naftovy filtr. A pokud najdu nekoho s dobrou dijagnostikou tak to napichnu urcite jenze tady je takova zavist ze se bojim aby my negdo ten chip ne smazal, takze na to napichnuti moc nespeham :palec:

Jeste pripomenu ze pri zhasinani auta jde sliset strasne bouhani jako by nejakej drzak motoru uplne odesel, ale proste to zaklepe s autem a boucha to jako kov od kov. Ja to pripocitam spatnemu setrvaku. Pred dvema-tri dni to nebylo sliset. Jestly to mozna nema neco spolecneho s tim problemem nahoru popsanim?

Kazda rada pomuze. Dopredu dik.

Odkaz ke komentáři
Zdravim.

Dnes jsem si vsyml ze ma octa (1,9 TDI 66kw ALH + chip) nejde tak jak jela drive. V uplne nizkih otackach jeste ma silu, mezi 1800 az 4000 jede jako TDI (66kw - mozna trohu hur) a po prekoroceni 4000 az do 5000 tahne jako blba. Piskani turba nelze slyset az tak silne jako driv, zvuk motoru je takovy SDI-ckovy (hruby, silne traktorovy), a je zajimave ze vubec ale vubdec to ne kouri, driv to pri plnem kotlu trosku zahulilo, ale ted vubec. Odpoledne se chistam vymenit filter vzduhu a pokud se to ne spravy i naftovy filtr. A pokud najdu nekoho s dobrou dijagnostikou tak to napichnu urcite jenze tady je takova zavist ze se bojim aby my negdo ten chip ne smazal, takze na to napichnuti moc nespeham :palec:

Jeste pripomenu ze pri zhasinani auta jde sliset strasne bouhani jako by nejakej drzak motoru uplne odesel, ale proste to zaklepe s autem a boucha to jako kov od kov. Ja to pripocitam spatnemu setrvaku. Pred dvema-tri dni to nebylo sliset. Jestly to mozna nema neco spolecneho s tim problemem nahoru popsanim?

Kazda rada pomuze. Dopredu dik.

Nemate podtlak panove!!! Pokud to bouchne tak se nezavira chcipaci klapka a ta je rizena podtlakem stejnym i pro turbo...

Odkaz ke komentáři
Kura kluci,už by jste mohli vedět že bez pořádných logů je toto téma naprosto oničem.

Jo cosby dik to uz vyme, ale ja jak prijdu do servisu tak to napihnou na vag, cumi na to, a celou dobu taji co tam delaji, ja se na to jako zakaznik ne smim divat, a pak vyleze z auta a rekne odeslo to a to, zadny kod, zadny podrobnejsi vysvetleni, proste rekne ze my odeslo to co si ze je pro neho nejunosnejsi na vymenu. Hovada proste neni co rict, proto jsem to chtel overit za prve u Vas odborniku a pak u tehto amateru tady.

edit: uz je to zpravene. Hadica z toho ventilu VAC OUT cernej se stahla, jak jsme to dali zpatky uz to je zase stara dobra octa.

A ted mam otazku, zkusebni jizda vse funguje OK, ted jsem zase cumnel na tu hadici a zase se skoro sundala, ze by to bylo tim ze uz je stara nebo v tom VAC OUT ventilu muze byt nejakej visi tlak ktery je sundava?

Jinak to traseni motorem pri zhasninani ted je pric, takze to bylo take tim. Ted se zhasina docela klidne.

Jeste jednou dik vsem jenom jeste overit jestly tam neni prilis vysokej tlak nebo neco co by hadicku sundavalo samo od sebe.

Odkaz ke komentáři

Tak euforie netvala moc, zase se otpojila hadicka ale ne ta stejna :D , a jak se odpojila tak asi zduhlo ty dva kabliky od toho spinacu pro ventil a ty kabliky se opreli o tu hadicky pro vodu a spalilo izolace do dratu...a zase auto nejde, asi se nemohlo toho moc posrat? :) nemohlo to nak vymazat chip protoze je to elektirka?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...